bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler15
- düşün ki bu gece öldün4
- sersem herif9
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- zihni göktay11
- yön duygusuna sahip olmamak6
- kadınların piç erkek tercihi8
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi5
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- karı kıza para yedirir misiniz7
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam7
- 2026 dünya kupası26
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- günün şiiri21
- yeni yazarlara öneriler8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı7
- yutar mısınız4
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- unutulmayan duvar yazıları7
- evlenilmeyecek kız tipi5
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- yılın ilk denize girişi4
- brezilya milli futbol takımı2
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı3
- ragnar rockefeller38
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı6
- isveç norveç danimarka2
- değersizlik hissi6
- beni de gammaz yapın5
- erling braut haaland6
- futbol21
- carlo ancelotti2
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- neymar2
- daha önce başkasına nude atmış kızla evlenmek3
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine2
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
henüz almadım ama çözünebilir kahve ve gerçek kahve çekirdekleri olarak bahsedilmesi beni derin çelişkilere düşürdü.
şöyle bir şey var ki çözünebilir yani granül kahve kahve değildir. Kahve aromamsı bişeydir.
ikinci olarak kahve çekirdeği ne kadar ince çekilmiş olursa olsun suda çözünmez.
içinde gerçekten tatmin edici miktarda kahve çekirdeği varsa dibine çökecektir ve lezzeti kahve çekirdeğinden almayı amaçladılarsa kahvenin bi süre sonra acımaması için bu çekirdeklerin iri çekilmiş olması lazım.
öbür yandan çekirdeklere bi filtreleme işlemi yapmayacağımız için aroma suya tam olarak geçmeyecektir.
şayet kahve çekirdeği meselesi sadece pazarlama tekniğiyse o kahve çekirdeği hazzını yaratmak için granülün aromasını arttırmış olmaları gerekiyor.
yani her durumda teknik olarak nescafe 3ü bi aradan devşirme bi kahve gibi duruyor. deneyip göreceğiz.
şöyle bir şey var ki çözünebilir yani granül kahve kahve değildir. Kahve aromamsı bişeydir.
ikinci olarak kahve çekirdeği ne kadar ince çekilmiş olursa olsun suda çözünmez.
içinde gerçekten tatmin edici miktarda kahve çekirdeği varsa dibine çökecektir ve lezzeti kahve çekirdeğinden almayı amaçladılarsa kahvenin bi süre sonra acımaması için bu çekirdeklerin iri çekilmiş olması lazım.
öbür yandan çekirdeklere bi filtreleme işlemi yapmayacağımız için aroma suya tam olarak geçmeyecektir.
şayet kahve çekirdeği meselesi sadece pazarlama tekniğiyse o kahve çekirdeği hazzını yaratmak için granülün aromasını arttırmış olmaları gerekiyor.
yani her durumda teknik olarak nescafe 3ü bi aradan devşirme bi kahve gibi duruyor. deneyip göreceğiz.
içinde %85 çözünebilir kahve ve %15 kavrulmuş ve öğütülmüş kahve barındıran mükemmel karışım. ben gibi filtre kahve müptelası birini bile rahatsız etmeyen bir içimi var. klasik çözünebilir kahve acılığı ve yanmış tadı yok. içeriğinde ki %15 öğütülmüş kahve fincanın dibinde kalıyor, istendiğinde fal bile bakılır *
tadı nasıl olursa olsun, kahve falan değildir. aynen nescafe gibi kahve aromalı hazır granül içecektir ve mideye onlarca zararı vardır.
böyle uyduruk şeylere para saçacağınıza gidin filtre kahve alıp 10-15 tl'lik french presste basın, mis gibi için...
böyle uyduruk şeylere para saçacağınıza gidin filtre kahve alıp 10-15 tl'lik french presste basın, mis gibi için...
starbucks peru filtresini yogun sertlikte yapip icince ona degismeyeceginiz, peru haricindeyse diger hazirlarin yuzune baktirmayacak kahve.
bir kahve gurusu olmamakla birlikte, içimini çok beğendiğim hazır kahve. yalnız şöyle bir yan etkisi oldu; ondan sonra içtiğim kahveleri hep bununla kıyaslıyorum ve birçoğu için bir milicano değil diyorum. başarılı.
tadı filtre kahve tadına çok yakın . nescafe gold classic cart curtu solda sıfır bırakır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar