bugün
- arjantin mısır maçı7
- ctrlx'in ayakları12
- 23 yaş7
- ankara da nato zirvesi10
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık9
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- messi uzaylı abi3
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı7
- komünizmi iyi bir şey sanmak4
- gülüyorum ama mutlu değilim3
- türkiye komünist partisi4
- 7 temmuz 2026 deniz göktaş'ın cezaevi mektubu3
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- iri kıyım kadın çekiciliği5
- sağ liberalizm3
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- lionel messi6
- ülkenin kendi içinde liberal ekonomi olması3
- sol liberal ne amk3
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- yazarların mezun olduğu okullar8
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- psikoloji bilim midir6
- dövmesi olan erkek9
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- tek başına2
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- yunanistan dışişleri bakanının karşılanmaması4
- yoğurt11
- 2026 dünya kupası26
- reisin tam bir reis olması4
- tanrı dağlarında ölüp uçmağa varmak2
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- giden gelmez dağlarına gidip gelmek2
- gianni infantino4
- saraca finch house21
- monitörün ışığına yürüyen sözlük erkeği2
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- mısır2
- dünyaya geldiğine pişman olmak2
- arjantin2
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- trump'ın netanyahu'dan çekinmesi3
- günün şiiri24
- rakının ülseri geçirmesi5
- 7 temmuz 2026 erdoğan trump basın açıklaması3
serçe parmağım kadar şehir, minicik..
belediye otobüsünde iki ihtiyar sarhoş amca tarafından verilen eşsiz keman-darbuka dinletisine şahit olabileceğiniz ender şehirlerdendir.
tanımadığınız bir insanın hatrını sorarsanız,güler yüzle cevap alacağınız güzide şehrimiz.
izmir de olmak, neşeli olmaktır. hayat daha güzel sanki orada. çok gidip gelmişliğim, aralıklarla kalmışlığım var. simit demezler mesela, gevrek derler, sıcak süt satan pastaneleri var, hakiki köy sütü.
bir de havası çok güzel, insanı ana gibi kucaklıyor. belki yunanlılar izmire bu yüzden kraliçe demişlerdir.
izmiri hala unutmadıklarını devamlı söyler helenler.
bir de havası çok güzel, insanı ana gibi kucaklıyor. belki yunanlılar izmire bu yüzden kraliçe demişlerdir.
izmiri hala unutmadıklarını devamlı söyler helenler.
şu sıralar en güzel zamanları yaşanmaktadır. kaçın, gelin. izmir'i en güzel mevsiminde yaşayın.
türkiyenin bir numaralı kaşar üretim merkezidir. üretip üretip istanbula yollarız.
kendilerinin başka bir ülkede yaşadığını zanneden, simide gevrek diyen insanların hayatlarını sürdürdüğü ve abarta abarta anlatıp bitiremediği ve bu yüzden de orada yaşamayan insanların kafasında antipatikleştirdiği şehrimizdir.güzeldir.
ege nin incisi olarak namsalmış tüm dünyanın isteyipte alamadığı en az kızları kadar kendi de guzel olan ilimiz .
Benim gibi liberalleri öteki gören insanların yaşadığı güzel memleketim.
iki gündür hasret gidermeye çalıştığım şehir. biliyorum yine özleyeceğim ama yaza kadar veda etmem lazım iki gün sonra.
Türkiye'nin ve Avrupa'nın en modern şehirlerinden havası bir başka güzel, bir de ilk aşkı orada tattıysanız 'tadından yinmez' o derece yani.
hocaefendinin iltifatına mazhar olmuş güzel şehir.
şu saatlerde soğuk ve karanlık atmosferiyle tüyler ürperten şehir.
güzel beldeleri vardır.
alaçatı gibi mesela.
alaçatı gibi mesela.
çekemeyeninin sayısının her gün arttığını düşündüğüm türkiye'nin en güzel ili.
yok gavurmuş,yok yobazlıkmış,siyasi görüşleri bilmemneymiş,laikliği gözümüze sokarlarmış cart curt. türkiye'nin en keyifli ve kültürlü,yaşanılası büyükşehridir,kim ne derse desin.
eksilenmeden sonra gelen edit: ben diyorum çekemeyeni çok diye. teşekkür ediyorum yargımı kanıtladığınız için.
yok gavurmuş,yok yobazlıkmış,siyasi görüşleri bilmemneymiş,laikliği gözümüze sokarlarmış cart curt. türkiye'nin en keyifli ve kültürlü,yaşanılası büyükşehridir,kim ne derse desin.
eksilenmeden sonra gelen edit: ben diyorum çekemeyeni çok diye. teşekkür ediyorum yargımı kanıtladığınız için.
deprem olur izmir'e saldır, bursa gol yedi izmir'e saldır, ağaçtan yaprak düştü izmir'e saldır.
(bkz: sakin ol şampiyon)
(bkz: cennet burası)
(bkz: sakin ol şampiyon)
(bkz: cennet burası)
bebişim.
doğum yerinin burası olduğu takdirde, işbankası giriş sınavları,koç grubuna kabulde, veya üniversiteye yeni gelmiş birisinin add veya çydd gibi kurluşlardan burs almak için oldukça faydası dokunacak türk'e ve töresine yabancı bir şehir.
manevi değerler deyince hemen yobazlık anlayan,tarihinden bihaber insanların memleketi.
manevi değerler deyince hemen yobazlık anlayan,tarihinden bihaber insanların memleketi.
günah şehri. zina işlenen mekanları, alkol tüketilen işletmeleri ile tam bir günah şehridir.
eskisi kadar sık gidemesem, halini hatrını ancak arada bir sorabilsem de peşimi bırakmayan güzeller güzelidir. bir serin nefestir en daraldığım anlarda ciğerimi açan...
gunesin piril piril acarak gozlerimden uyandirdigi sehir. bu tabi kendisini iyi veya guzel bi sehir yapmaz, anca yatma lokasyonumun gunes isigini almaya musait bir yerde oldugunu falan aciklar yani.
yaşamak istediğim, çağdaş medeni insanların olduğu doğasıyla kızlarıyla herşyiyle güzel türkiyenin en büyük şehirlerinden birisidir.
izmir, ruhu olan bir kenttir. çoğu şehir ruhunu öldürmüştür. ama izmir'in ruhu hala capcanlıdır. ve o ruh ki, her insanda hülyalı hisler uyandırır.
her zaman bir şehri güzelleştiren insandır. izmirde insanlarıyla güzeldir. samimiyetin ev sahibi, güzelliklerin anasıdır. izmir izmirdir; kelimelere sığmayacak kadar özeldir.
her zaman bir şehri güzelleştiren insandır. izmirde insanlarıyla güzeldir. samimiyetin ev sahibi, güzelliklerin anasıdır. izmir izmirdir; kelimelere sığmayacak kadar özeldir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar