bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz10
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- eski seni özlüyor musun6
- deri ceketli serseri5
- abd vizesi5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- arkadaşlar bakar mısınız11
- caner taslaman7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- dinsize inanır mısın17
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir gün öleceğini unutmak10
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- nasuh mahruki2
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- kültürün bireyi boğması4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- gocu pandela barışı4
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- salak yazarlar7
- ioçke'nin elleri4
- geceye bir şarkı bırak23
- ses yakışıklılığı2
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- pandela6
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- gocu31
- bir insanda en sevilen özellik3
entry'ler (160)
kadınların, erkeğin poh poh bekleyen egosunu doyurma eylemine, bakış sunan mecazsal bir anlatımdır. sürekli övgü bekleyen ego, şampiyonsun, kralsın sözleriyle şişirilir. malum, gazla çalışmasından ötürü gerekli bir eylemdir.
kadın-erkek eşitliği tartışmalı konulardan biridir. bu konuya dair, pek çok yaklaşım vardır. kadın erkek eşit midir sorusuna verilecek yanıt; toplumsal olarak böyle bir eşitliği kadınlar henüz elde edemedi olacaktır. topluma yansıyan bu adaletsiz görüntü, kadının aciz bir varlık olduğunu da göstermez. zaten toplumda erkeği yücelten, ataerkil aile yapısının geleneksel tutumudur. kadının sosyal hayatta tekrar yerini almasıyla, bu geleneksel tutum kırılma sancıları yaşamıştır.
kadın ve erkeğin eşitliği konusunda: kadın ve erkek doğaları gereği farklıdır; fakat bu fark onları birbirinden üstün kılmaz. aralarında iktidar mücadelesinin yaşanmasının da gereği yoktur. olaya biraz insani yönden bakılmalı! cinsiyetlerinin farklı olması onlara sadece farklı özellikler katıyor.
kadın ve erkeğin eşitliği konusunda: kadın ve erkek doğaları gereği farklıdır; fakat bu fark onları birbirinden üstün kılmaz. aralarında iktidar mücadelesinin yaşanmasının da gereği yoktur. olaya biraz insani yönden bakılmalı! cinsiyetlerinin farklı olması onlara sadece farklı özellikler katıyor.
çok muhterem bir durumdur. bizim insanımız kırkından sonra azıyor, kırkından sonra ermek her şahsa muzdarip olmaz.
ben ettim, siz eylemeyin sözüne telmih yapmaya çalışma çabasıdır.
kalbinizde taşıdığınız his hatırlatır. bu his sayılabilecek en önemli şeydir. diğer şeyler herkeste değişir; hani sevgiliyle yaşanan özeldir ya, mesajın bile hatırlatması sizin ilişkinize özgüdür.
hızlı yaşayanlardan olduğumuzdan, sevişmeyle vakit kaybetmiyoruz... 'sevişmek kültürümüzde yoktan' ziyade, 'sevişme kültürümüz yok' daha doğru bir tabir olur. sevişme kültürümüzde yok ya hani, diğer kültürlerden birşeyler kapmaya çalışıyoruz.
not: sevişmek yoktan, sex yapılmadığı anlaşılmış; ikisi farklı şeyler.
not: sevişmek yoktan, sex yapılmadığı anlaşılmış; ikisi farklı şeyler.
hocanın cevap anahtarında, aynı şıktan geçer not getirecek kadar olduğunu uman öğrenci eylemidir.
böyle bir hakaret tarzı var yok. tabi söyleniş şekli, algılayış söz konusu olunca durum değişiyor. yinede, bir kadına seksi diyerek ona en güzel iltifatı edersiniz.
not: erkeklere duyrulur: seksisin diyin.
not: erkeklere duyrulur: seksisin diyin.
ya kendinde kaybedilecek hiç bir vasıf görmüyordur ya da herşeyini kaybetmiştir; yeni kazanımlarını korkusuzca yapabilir. her ne olursa olsun bu insan korkutur; çünkü herşeyi yapabilir, kaybedecek neyim varki felsefesine dayanmıştır.
doğrudur. doğrudur da, bu sadece bu sözlük için geçerli değil. türkçe yozlaşma yolunda böyle emin adımlarla yürümeye devam ettikçe öğrenelemiyecek. bu sözlükte türkçenin doğru kullanımı sıkıntıda, o zaman denetimi arttırın. gammazla! bilmediğin şeyi doğru kullanamazsın!
yıllar yıllar önce, yakışıklı bir futbolcu vardı onun oynadığı takımı seçmiştim; fenerbahçe. (tabi o zaman çocuktum) yakışıklı futbolcu gitti, fener aşkı da bitti. doğal olarak, doğru tarafa geçtim; galatasaraylıydım.
not: neden kızlar böyle.
not: neden kızlar böyle.
sözlükte yazmanın, tatmin düzeyinizi doyurmamasından dolayı, yeni bulunan tatmin etme araçlarında rahat vakit geçirmek.
bir haltlar karıştırdığının göstergesidir. yeni şifre alına kadar, sevgilinin başetini yeme seaslarının başlayacağının sinyalleri verilir.
türk olduğunu belli eder.
not1: türk kelimesinden ötürü, faşistlikle suçlanmaktan korkuyorum.
not2: bizim insanımız kelimesinide kullanabilirsiniz.
not1: türk kelimesinden ötürü, faşistlikle suçlanmaktan korkuyorum.
not2: bizim insanımız kelimesinide kullanabilirsiniz.
unutulmaz cümlelerdir. kazınmış bir replik;
" bana yukarıdan bakarsanız bir aptal görürsünüz, bana aşağıdan bakarsanız tanrınızı görürsünüz, bana tam karşınızdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. " .
not: hangi film olduğunu hatırlamıyorum.
" bana yukarıdan bakarsanız bir aptal görürsünüz, bana aşağıdan bakarsanız tanrınızı görürsünüz, bana tam karşınızdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. " .
not: hangi film olduğunu hatırlamıyorum.
entrylerden yola çıkarak; mesaj atan ve atılan arasındaki gizemli görüşmeler bütünüdür. sözlükte çevre yapmak ve alemlere akmak için iyi bir araçtır. amacada güzel hizmetlerde bulunur.
varolmayan bir şeydir. fecabok hesabınızı silemezsiniz, sadece dondurabilirsiniz. bu dondurma işleminin bile nedeni sorulur. örnek olarak: başka face hesabım var, dondur; çok fazla zamanımı alıyor, dondur yada özel sebebini yazabileceğiniz bir kutucuk vardır onada bakkala gidip gelicem, dondur yazabilirsiniz. facebok öyle hayatlara işlemiş ki; hesap vermedende ayrılamıyorsunuz bu illetten. illaki de facebok hesabınızı kapatmak istiyorsanız; şikayet edilmek için bir kaç işlem yapmanız gerekir, mesela taciz ve tecavüz. ama size küfretmenizi öneriyorum, hem streste atmış olursunuz. üç dört şikayet edilmeden sonra, facebok adresiniz kapatılmış olacaktır tabi bilgilerinize hiçbir şey olmayacaktır. yaşasın kötülük, yaşasın facebok(!)
not: içimden geldi.
not: içimden geldi.
otel 2. ilk olmasına üzülmüştüm.
gizemli kahveden cappuccinoya geçiş yaptım.
kurtuluş savaşını kaybetmesinden ve türkiye cumhuriyeti devletinin kurulamamasından anlaşılması gerekirdi (!)