bugün

/273
Hava mis, inceden bir yağmur, fonda Sezen. Bir şehir ne kadar sevilebilir de o kadar seviyorum.
ulan yurt dışındayken hatırlatmasaydınız bari.

güzel şehirdir şiir gibidir vesselam.
Iste bu yagmuru sevmiyorum. Hava acikken guzel buralar. Donuna kadar islaninca pek hos olmuyor *
Bir nefes?
görsel
(bkz: çöp şehir)
Lagündeyim. Kimse gelmesin.

görsel
Şişirilmiş bir balon bile değildir.
Çingene mahallesi.
Şuan bucada ölmekteyim. Gelmeyin.
bornovası güzel değil. gelmeyin *
harika şehir güzel insanlar ama bok kokuyor..
türkiye'nin açık ara en elit şehridir.
sokakta falan kavga eden insan görülmemiştir neredeyse. yazın alsancak'a gitmiştim. herkes kibar ve sevecendi.
Çeşme kumrusunu getirir akıllara olsada yesek.
Bu şehrin en yaşanılır yeri sanıyorum Balçova. Neden diyecek olursaniz sebebi basit. Konak gibi kalabalik curcuna degildir. Karabaglar gibi varos degildir. Buca gibi dagin basinda degildir. Guzelbahce kadar pahali Narlidere kadar ulasimi gorece zor degildir. Etrafta sinir bozucu keko dizzo tipleri pek gormezsiniz. Balcova candir keske inciraltinda bahceli bi evim olsa. Deniz dibinde,sehrin icindesin ama bi o kadar da sehirden izolesin. Ayrica son 1 yildir yasadigim ilcedir kendisi. Ataturk kykdan kulakligimi takip kopeklerle dolu cicek kokan bahcelerin arasindan yuruye yuruye guzel sanatlar fakultemin yolunu tuttugum bu gunleri zannediyorum unutmayacagim.
Bucadayım. Dağ başı olduğu kısmen doğru. Çünkü Tınaztepe nin diğer tarafı avcılık ve toplayıcılıkla geçiniyor. Şaka bir yana dağ havası hoşuma gittiği için oraya taşındık. Güzeldir.
Lütfen artık övmeyin yeter gırtlağımıza kadar suriyeliye gundiye çomara battık zaten yeter. .
Mutlulukla hüznün bir arada olduğu şehir.

görsel
sokakları portakal çiçeği kokan şehrim.

tam mevsimi.
Fena deprem oldu. Nasıl sallandım öyle.
Birazcık deprem oldu fazla sallanmadım.
batıl inançlara batıl ryhme yazdım.
biraz daha sallansın belki uykum gelir.
izmir benimdir.
çok güzel yağmur yağan şehir. bereket yağıyor bereket.

edit: güneş çıktı karabulutların arasından.
Dün tişört giyerken Bugün bana kapişonlu polar giydiren şehir.
© copyright 2005 - 2026