bugün

/273
karşıyaka'ında bulunduğum, güzide ege şehri. Modernliğinden, veya böyle olması gerektiğinden dolayı, istanbuldan medeniyet açısından çok daha gelişmiş bir memleket. Ne olursa olsun, mastarsız cümle kurmazsanız, derhal anlaşılır yabancı olduğunuz.

(bkz: yapmak)
(bkz: yapı vermek)

daha ortalama 2 ay geçirmeme rağmen, iyiden iyiye ısındığım bi şehir. Kalbimin atmasına sebep olan kişininde burda olması, daha yaşanır kılıyor.
Yaz yağmuru bir şehre bu kadar mı yakışır?
Şu an baya gök gürültülü sağanak yağışa teslim olmuş olan şehir.
keşke istanbulda da yağsa. türkiye nin bir şehridir.
Türkiye'nin kalite ve gelişmişliğini düşüren varoş kasaba.
Şuan şehrim de olup, o yağmur da ıslanmak isterdim.

Özledim.
Özlemim. Aydınlığım. Olmak istediğim.
izmir, uygarlıktır...
Bi gezelim dedik ben böyle trafiğin amk ankara nın anca bokunu yer.
Suan deniz nasil guzel nasil guzel.
Karsiyaka tarafi iyi esiyor. Evde cam kapi acik. Cok bunaltici bir sicak var. Geleceklere şimdiden söyleyim dedim. Ama her hali güzel be.
Ege'nin en gelişmiş şehri olmasına rağmen, altyapı,üst yapı,otoyollar... vb. bakımından bir büyükşehre göre oldukça geridedir. Zihniyet bakımından çağdaş,ileri ve ulusalcı insanları ile takdir edilesidir,fakat şehir olarak bakımsızdır.
Gelecekle ilgili plan, hesap, kitap, yapmaktan nefret etmeme, spontane yaşamak için çaba sarf etmeme rağmen; sürekli olarak yıllardır aklımın içinde dönüp dolaşarak ilerde yaşama planları yapıp, taşınmak için yaşlandıkça daha fazla sebep bulduğum ülkenin tartışmasız en güzel, en cennet, en demokratik şehiri.
Ege'deki en büyük Kürt liman şehri.
4 nesil izmirli olunca burada ki sıcakların soğukların kişiyi etkilemediği şehir.

edit: bir üstteki hayyamforever yazar ile benim entryim arasında bir kişinin daha entrysi vardı, o'na hitaben girilmiş bir entry idi bu ama malesef nedense entrysini alıp kaçmış?
(bkz: izmir güzelse sebebi sensin Göztepe)
Aşk, memleket, hasret, özlem, Nefes alma özgürlüğü..
Benim için her yeri ayrı güzel memleketim. Ama Bornova ve Bostanlı başka.
türkiyenin modern yüzü.
modern denilince aklınıza çıplak kızlar geliyorsa işte sizde bir çomarsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=J8d5g2sOnSY
Gelişmemiş bir kasaba. istanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Konya gibi illerin yanında esamesi bile okunmaz.
Gevrek.

Boyoz.

Çimler

Kordon.

Aşk.

Özlem.

Daha bir çok duygu ve güzellikler.

Velhasıl, şehrim
Bir yanimi orada bıraktığım, ulkemin güzide şehri.
geçen sene eylüle girdiğim şehirdir. sokakta sabahlayarak hem de.
erkeklerin şort giymesine bile garip gözle bakan yobaz itlerin, kızların etek, elbise ve şortlarına laf söylemesine şaşırmamalı.
ne durup seyrettin a göt, kafanı çevirip gitsene.

edit: kaçmış arkadaş
tüm sözlüklerde hakkında istanbul'dan dahi çok daha fazla şey yazılıp çizilen güzelim şehir.

sadece bu bile çok şey anlatıyor zaten bize.

bir de bizim izmirliler ciddiye alıp tepki vermese, kendi kendine kudursalar hoş olacak.
Bornova bize çok uzak.
9 eylüle gelecek Araş. Gör. Seksi erkekler eqlesin.
yeni adresim, istanbula beş çeken şehir.
© copyright 2005 - 2026