bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- lahmacun3
- sözlük kızlarının kombinleri20
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- manyak olmaya karar verdim9
- mezarlıkları sevmek3
- velvet vs nervio19
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- otokar3
- velvet12
- hırt5
- haber turk2
- nervio11
- otomobile ek vergi5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- slavko vincic15
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- kıbrıs barış harekatı3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- ispanya19
- teröriste o da insan demek4
- blok33
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- yazık oldu yarınlara4
- özgünlüğün faydasız olması5
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- vurgun yemek4
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- pahalılığın çaresi3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- otel odasında ölmekten korkmak2
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- tememda kenka nalaka10
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
zamanında türkiye'nin en büyük ikinci şehri idi. zamanla başkent olması sebebiyle köy olan ankara uçmuş ve izmir'in ikinciliğini almıştı. günümüzde ilk 3'ün değişmesi gibi bir şey söz konusu değildir fakat bazı açılardan izmir gibi bir şehir ile ankara arasında bu kadar fark olmaması gerekir. eğer expo 2020 alınır ise izmir hakkettiği kalkışı yapacak ve uçuşa geçecektir. yıllardır süre gelen akp iktidarından chp'nin yönetiminde yine de fena bir konumda değildir orası ayrı. "melih gökçek için çalıyor, götürüyor diyorlar ona rağmen ankara böyle ise çalmasa ne olacakmış" diyen, izmir'in artık hakettiği değeri alması için iktidar partisine oy vermeyi düşünen tanıdıklarım olmuştu ama iktidar akp iken elleri ampule gitmedi ondan gelecek hayır allah''tan gelsin dendi.
her neyse inşallah bu sefer expo!yu alıp hak ettiği yere gelme yolunda önemli bir adım atacak güzel izmir'im yoksa o adım ne zaman gelir bilemiyorum.
her neyse inşallah bu sefer expo!yu alıp hak ettiği yere gelme yolunda önemli bir adım atacak güzel izmir'im yoksa o adım ne zaman gelir bilemiyorum.
çok çok değer verdiğim bir yazarın memleketidir. swh
çok büyük expo yatırımları yapılan şehit. kocaman balonlar falan asıyolar gökyüzüne. bide balık tuttum, geçen gün çeşmealtında. mercan. 700 gramı var, izmirin denizi çok güzel.
kültürel dejenerasyonunu gördüğüm zaman içimi sızlatan güzel şehir. muhterem izmirliler; o yüce bayrağı taşıdığınız kadar az da Türklük şuuru ve bilinci taşısanız daha iyi olurdu. avrupa özentiliği ve amerikan mandacılığıyla bir yere varamıyoruz maalesef, fakat siz bunu hala anlayamadınız. türk'ün türk'ten başka dostunun olmadığını öğrenemediniz.
ege'nin başkenti, plakası 35 olan güzel il. kordonda bulunan türkü barlar, içilen biralar, sevgililer. izmir yaşamaya değer bir şehirdir.
ilginç bir özelliği daha vardır bu şehrin oda izmirspor.
bir türlü hak ettiği yere bulamayan amatörlerde sürünen ege'nin incisinin takımı.
ilginç bir özelliği daha vardır bu şehrin oda izmirspor.
bir türlü hak ettiği yere bulamayan amatörlerde sürünen ege'nin incisinin takımı.
butun bos, ac gozlu, sadakatsiz ve kokos kizlarin ciktigi sehir.
guzelligine laf yok o ayri.
guzelligine laf yok o ayri.
ahlaksızlıklara karşı nefsinizi koruyabilecekseniz üniversite okumanızı tavsiye edebilirim bu şehirde.
çünkü bu şehir tam bir günah şehri.
çünkü bu şehir tam bir günah şehri.
rahatına düşkün insanların bulunduğu şehir.
geçen izmir'de bir arkadaşımla buluşacaktım. otobüse bindim. zaten izmir'in otobüslerinde boş yer olmaz genelde. ayaktaydım. hemen arkamda orta yaşlarda 2 kadın vardı. biri sarışındı, diğeri esmer. sarışın olan arkadaşına şunları anlattı:
"O gün hasan beni aradı. nerde olduğumu sordu. söylemedim. ısrar etti. illa ki gelmek istiyomuş. söyle söyle söyle dedi. ben de söyledim. hadi gel dedim. neyse geldi bu. çerez filan almış. o gün maç vardı. beraber izledik. takımı yenildi morali bozuldu filan. yanıma geldi. masaj yapıyım mı dedi. hadi yap dedim. masaj yaparken, seni çok özlemişim dedi. sarıldı. öptü. sonra beraber olduk. ahahah"
şimdi bana kadınları mı dinliyorsun diye sorabilirsiniz. dinlemeye gerek kalmıyordu. çünkü kadın o kadar yüksek sesle anlatıyordu ki otobüsteki herkes onları dinliyordu.
bu arada bu kadının anlattıkları bilinçaltımda nasıl yer etmişse, bütün konuşmalarını aynen yazdım buraya. *
rahat olmak tabi ki güzel bir şey ama her şeyin fazlası da zarardır.
geçen izmir'de bir arkadaşımla buluşacaktım. otobüse bindim. zaten izmir'in otobüslerinde boş yer olmaz genelde. ayaktaydım. hemen arkamda orta yaşlarda 2 kadın vardı. biri sarışındı, diğeri esmer. sarışın olan arkadaşına şunları anlattı:
"O gün hasan beni aradı. nerde olduğumu sordu. söylemedim. ısrar etti. illa ki gelmek istiyomuş. söyle söyle söyle dedi. ben de söyledim. hadi gel dedim. neyse geldi bu. çerez filan almış. o gün maç vardı. beraber izledik. takımı yenildi morali bozuldu filan. yanıma geldi. masaj yapıyım mı dedi. hadi yap dedim. masaj yaparken, seni çok özlemişim dedi. sarıldı. öptü. sonra beraber olduk. ahahah"
şimdi bana kadınları mı dinliyorsun diye sorabilirsiniz. dinlemeye gerek kalmıyordu. çünkü kadın o kadar yüksek sesle anlatıyordu ki otobüsteki herkes onları dinliyordu.
bu arada bu kadının anlattıkları bilinçaltımda nasıl yer etmişse, bütün konuşmalarını aynen yazdım buraya. *
rahat olmak tabi ki güzel bir şey ama her şeyin fazlası da zarardır.
Türkiye aydınlarının bulunduğu dünyanın en yaşanılabilir şehirlerinden biri seçilmiş güzel şehir.
18 şubat 2013 pazartesi günü en düşük sıcaklığı 1, en yüksek sıcaklığı 12 derece olacak şehir.
türkiye'nin en yaşanılası yeridir. en varoş semtleri bile birçok şehirden özellikle bir kadın için daha güvenli ve rahattır.
atatürkçü, laik, demokratik ve modern olan gerçek türk halkının yaşadığı şehirdir.
bir bayan için türkiye şartlarında yaşayabileceği en güzel yer.
yaşanılacak şehirdir...kazma gericiler azınlıktadır...oh mis..
kazma gericilerin şehri kuşatmak için derinden ve sessizce büyük planlar yaptığı ve hedefe milim milim yaklaştığı, yerli halkının ve sonradan adapte olan diğer kesimlerinin de içi boş ve mesnetsiz zihniyetlere sahip olduğu 'sıradaki' şehir. Buranın yerlileri, her cümle içerisinde Atatürk'ü kullanarak memleketi kurtardıklarını zanneder, çekirdeğe çiğdem deyince ve çimenlere yayılıp öküz gibi içince cool olduğunu zanneden bir anlayış mevcut gençlerinde. Elindeki bayrağı sokaklarda sallayarak Cumhuriyetine sahip çıktığını sanan orta yaş popülasyona sahip. şehir kendi habitatında 'kurtarılmış bölge' şeklinde ifade edilse de, bir kaç dönem sonunda akp boyunduruğuna gireceği gün gibi ortada.
Boyoz adında lezzetsiz ve bir o denli sahiplenilen tuhaf bir yiyeceğe sahip. Şehirde adamakıllı bir kütüphane yok. Çarpık kentleşme hususunda kolay kolay eline su dökülemez.
Memleketin en güzel kızlarının bu ilde yaşadığı iddiası ise oldukça gülünç. Yok öyle bişey.
Boyoz adında lezzetsiz ve bir o denli sahiplenilen tuhaf bir yiyeceğe sahip. Şehirde adamakıllı bir kütüphane yok. Çarpık kentleşme hususunda kolay kolay eline su dökülemez.
Memleketin en güzel kızlarının bu ilde yaşadığı iddiası ise oldukça gülünç. Yok öyle bişey.
metrekareye düşen yağmur konusunda birinci sırada olduğunu düşündüğüm şehir.
sağ olsun ayak basmamla beni yıkaması bir oluyor bu şehrin. ha bir de yetersiz alt yapısı sayesinde nerdeyse kayıklarla gezeceğiz sokaklarda.
sağ olsun ayak basmamla beni yıkaması bir oluyor bu şehrin. ha bir de yetersiz alt yapısı sayesinde nerdeyse kayıklarla gezeceğiz sokaklarda.
denizi, konak meydanı, sıcak kanlı insanları ile izmir gelinlik gibidir bir kadın için en yaşanası şehirdir.
Birazdan Izmir olacağım.
Gözlerim körfez mavisi
Saçlarım yeşil irisi
Kaşlarım seyir terası olacak..
imkansız mı?
Öyleyse;
Bir daha gelirsem dünyaya
izmir doğacağım..
Yani bu defa aşık değil de,
Aşkın ta kendisi olacağım..
Gözlerim körfez mavisi
Saçlarım yeşil irisi
Kaşlarım seyir terası olacak..
imkansız mı?
Öyleyse;
Bir daha gelirsem dünyaya
izmir doğacağım..
Yani bu defa aşık değil de,
Aşkın ta kendisi olacağım..
10 mart 2013 pazar günü en düşük sıcaklığı 12 , en yüksek sıcaklığı 18 derece olacak şehir.
11 mart 2013 pazartesi günü en düşük sıcaklığı 13 , en yüksek sıcaklığı 22 derece olacak şehir.
bdp mitingini engellemek adina tum spor klupleri birlesmis bit halde ve internet uzerinde organize olarak bdp mitingine hazirlanan sehir. bizi izleyin! resmen milli mucadele yapiyoruz tum cemiyetler tek cati altinda toplaniyor hesabi.
kordonu, kalk gidek diyen; geri kalanı, bok yeme otur diyen şehir.
12 mart 2013 salı günü en düşük sıcaklığı 15 , en yüksek sıcaklığı 20 derece olacak şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar