bugün
- türk müsün türkiyeli misin12
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- milli muharip uçağı kaan2
- nasıl birisiniz6
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- alin2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- anın görüntüsü16
- ayrılık6
- rüyada nervio yu görmek8
- beni özleyenler elime mum diksin15
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- hırvatistan12
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- ölüm5
- ispanya daki göçmen krizi8
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- yunanistan29
- gecenin rap şarkısı3
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- yazarların ruh hali3
- gecenin şarkısı3
- favori coldplay şarkınız4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- mutlu kalmak için öneriler6
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- tonlu diller2
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- oyum ak partiye3
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- köfteci yusuf2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- sözlükteki derin yapılanma4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- issız bir yerde tatil yapmak2
- japonya23
ismail Abi, masumiyetin canlı kanıtıdır.
dizide önemli bir yere sahip ve izleyicelerin gönüllerini kazanan karakter.
gerçek hayatta herkesin en yakın arkadaşı olarak isteyebileceği bir karakterdir.
senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı orantıda olmadığının farkında mısın acaba erdal abi.
dizi tarihinin en saf, en iyi niyetli ve en mükemmel karakteri.
tabi karakter bu kadar mükemmel olunca başlık sayısı da giderek artıyor. hakkında açılmış diğer başlıklar için;
(bkz: leyla ile mecnun ismail)
(bkz: ismail abi)
hepsinin tek başlık altında, bu başlıklardan en çok entry girilen olan (bkz: ismail abi) altında toplanması dileğiyle.
tabi karakter bu kadar mükemmel olunca başlık sayısı da giderek artıyor. hakkında açılmış diğer başlıklar için;
(bkz: leyla ile mecnun ismail)
(bkz: ismail abi)
hepsinin tek başlık altında, bu başlıklardan en çok entry girilen olan (bkz: ismail abi) altında toplanması dileğiyle.
ben hiç gülemedim sana ismail abi. senin saflığın, ne kadar iğrenç bi dünyada yaşadığımı hatırlattı hep bana. ne kadar yalan, ne kadar acımasız. bu yüzden seni izlerken hep gözlerim doldu benim, hep karamsarlığa düştüm.
https://www.youtube.com/watch?v=5fKCZDEtB2w
bu arada böylesine içimize işleyen doğal bir karakteri serkan keskin den başkası yaratamazdı. helal olsun önünde saygıyla eğiliyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=5fKCZDEtB2w
bu arada böylesine içimize işleyen doğal bir karakteri serkan keskin den başkası yaratamazdı. helal olsun önünde saygıyla eğiliyoruz.
(bkz: ismail abinin kazak giymesi)
biraz derviş, ermiş, ulu gibi.. Sadece bir karakterde kalmadığı gerçeğine inandırıyor insanı. Var böyleleri biliyorum. Götü sıkışınca dost olmayan gercekten yanında olan.. Üzmesin kimse ismail abiyi. Ceketini al da geliver. Biz her zaman el sallarız uçsuz denize..
Türk televizyon tarihinde gördüğüm en kral karekterdir, adamdır.
hepimizin ismail abisidir. denizimizdir. gelecek olan geminin sadık bekçisidir. o gemi bi gün gelecek abi beklemeye devam.
ha bir de mahvetmiştir bizi;
ismail abinin kazak giymesi/#14367422
ha bir de mahvetmiştir bizi;
ismail abinin kazak giymesi/#14367422
(bkz: leyla ile mecnun/#14357205)
vücudunun her santimetresine saygı duydugum insandır. böyle bir abisi olacak herkesin oh ! son bölümde ne güzel postayı koydu mecnun'a. iyi oldu iyi. mis gibi sedef varken şirin'le olmaya çalışan mecnun'a iyi oldu. sen misin sedef'e gerizekalı diyen ? ismail abi'siz kal da gör.
dizi bittikten seneler sonra dahi unutulmayacak, türk televizyon tarihinin en iyi karakterlerinden, en sahiplenilenlerden birisi. belki de bu adamı bu kadar sevmemizin sebebi toplum olarak kaybettiğimiz saflığı, dürüstlüğü, iyi niyeti onda bulmamızdandır. insan böyle birinin varlığına inanmak istiyor, "sadece bir karakter olarak kalmasa keşke" diye içinden geçiriyor. hayatımızdaki mecnunlara ayar verse, bize gerizekalı diyen onlara küsse, onların ismail abisi olmasa ama o adama "ayranınız efendim" demese...
dizi bittikten seneler sonra dahi unutulmayacak, türk televizyon tarihinin en iyi karakterlerinden, en sahiplenilenlerden birisi. belki de bu adamı bu kadar sevmemizin sebebi toplum olarak kaybettiğimiz saflığı, dürüstlüğü, iyi niyeti onda bulmamızdandır. insan böyle birinin varlığına inanmak istiyor, "sadece bir karakter olarak kalmasa keşke" diye içinden geçiriyor. hayatımızdaki mecnunlara ayar verse, bize gerizekalı diyen onlara küsse, onların ismail abisi olmasa ama o adama "ayranınız efendim" demese...
(bkz: hoop)
-Hiç çay veren kötü olur mu?" diyen usta oyuncu
candır. son yıllarda görülmüş en iyi performanslardan birini sergilemektedir. dizicenek iyi olmalarına rağmen ismail abi'nin yeri ayrıdır.
türk tv tarihinin en özel karakterlerinden biridir o. fenomendir. bize "keşke onun gibi saf, temiz olabilsek" dedirten abimizdir.
- sen atlarsan ben de atlarım mecnun.
+ leyla gitti ismail abi.
+ abimmm.
- sen atlarsan ben de atlarım mecnun.
+ leyla gitti ismail abi.
+ abimmm.
biraz sorumsuzdur ama dobra ve şeker adamdır.
denizimizdir. bir gün ismail abiyle beraber beklenen gemi gelicektir. çünkü ismail abi olmak yılmadan sıkılmadan umutsuzluğa kapılmadan beklemektir.
leyla ile mecnun dizisinde afilli ceketleriyle dolaşıp yol ve yemek verip sigortalı iş isteyen muhteşem ötesi karakterdir.
leyla ile mecnun severlerin abisidir.
öz abim olmasını isterdim.
öz abim olmasını isterdim.
her zaman "ismail abi"dir.
yeri gelir ak sakallı dedeye bile, ak sakal dersin, moruk dersin ama ismail abi her koşulda her zaman her yerde ismail abidir.
yeri gelir ak sakallı dedeye bile, ak sakal dersin, moruk dersin ama ismail abi her koşulda her zaman her yerde ismail abidir.
dudaklarını ilginç bir şekle sokarak çıkardığı "çıptıss çıptıss" sesi eşliğinde yürümesine bayıldığım abimiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar