bugün
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kurtar bizi müsavat15
- nervio14
- devran dönecek8
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- butlancıların birbirine girmesi3
- tai gay3
- alevi kızların alev alev yanması11
- aslan gibi adam7
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- garip başlıklar5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- ülke gündemini umursamamak6
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız5
- victor osimhen17
- idam cezasının geri gelmesi6
- yeni parti7
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak3
- shell2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- gs yine yanak okşatacak mı2
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- lan ın ingilizcesi4
- cumartesi pazarı4
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- ayakkabıları ters giymek4
- bakırköy4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- okan buruk11
- baharın uzayıp yazın gelmemesi2
- kemal kılıçdaroğlu4
- ahmet baran yazgan8
- dem seçmeni erdoğan'a oy verir mi2
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- karpuzcu libos panda2
- patates sulusu2
- hayat seks yemek kültür ve sanattır2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- biranın üstüne rakı içmek6
- yahudi cesaret madalyalı lider mi olur sorunsalı2
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- kuşbaşılı pide3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- ona bir şey söyle4
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- anın görüntüsü30
entry'ler (72)
saat 5'de işbaşı yapalım saatlerin ayarlarıyla oynayıp daha yavaş çalışmasını sağlayalım böylece daha çok çalışalım güneşe ara kablo atalım batıncada ışığından enerjisinden yararlanalım çalışalım çalışalım hep çalışalım diyen enerji bakanına hatırlatılması gereken gerçektir.
eskişehir şubesini yakın bir arkadaşım açmıştır.
seni çektim içime...
oğlum olursa koymayı düşündüğüm isim.
- beni işe almalı mısınız yoksa almamalı mısınız yada beni işe sarımsaklasanızdamı alsanız yoksa sarımsaklamasanızdamı alsanız.
+ kim çağırdı bu manyağı iş görüşmesine amk.
+ kim çağırdı bu manyağı iş görüşmesine amk.
ilk etapta sevgi olmaz zaten hoşlanırsın onu tanımaya başlayınca seversin ve seni seviyorum diyemiyorsan cümleye şu şekilde başlayabilirsin "ben birinden çok hoşlanıyorum" dolayısıyla oda soracaktır kim diye
sende onu tarif edersin anlar.
sende onu tarif edersin anlar.
Tıpçılar okulu bitirmekle çok meşguldür kardeşim onun için bütün sosyallikleri kaçırırlar. Dolayısıyla kızlarla olan münasebetleride çok azdır bunların okulu bitirip çalışmaya başlayınca birden kendilerindede bir penis olduğunu hatırlarlar fakat kız tavlama olayından uzak kaldıkları içinde nasıl kız tavlandığından haberleri yoktur. Saçma sapan işler yaparlar genelde hemşirelere sararlar çok feci rezil olanları vardır bunun yanında harbi karizma olanları karı kız olayında uzman olanlarıda yok değildir ama azınlıktır.
Bir dakika ya bu derdiyoklar sakın derdi-yoklar olmasın gelenin derdini yoklamak da olabilir lan.
bizim ilçede bu isimde bir kahvehane var lan çok ilginç ama bir numarası yok bildiğin sıradan kahvehane. Gerçekte böyle biyer olsa hiç derdi olmayan adamlar girebilse sadece kimse giremezdi herhalde, girende çok merak edlilirdi herkes bakardı kim lan bu adam hiç derdi yokmuş vay amk.
iyisin hoşsun beni mutlu ediyosun ama bazen acayip sıkıyosun "bi siktir git artık diyesim geliyo sana" denilesi sözdür.
tabelayı simsiyah bir is kaplayacağı için okunamayacak olan söz.
yeni birine alışmak herzaman eskisiyle kıyaslamaktır.
Bakma sen kankanın önemi büyük üstad; kanka gidince birçok arkadaşın olmasına rağmen çok kötü yalnızlık çekersin, şuan içinde bulunduğum durum budur. Kankam dediğim insan malesef iş nedeniyle başka bir şehire gitmek zorunda kaldı. Gittiği anda anladım vaktimin büyük bir kısmını onla geçirdiğimi baya baya yalnız hissediyorum kendimi ve yeni bir kanka arıyorum kendime kız erkek farketmez kanka özelliklerini taşıyan birisi olsun yeter kankanın benim hayatımda önemi büyük acayip derecede değer vereceğime söz veriyorum.
çok güzel kızla evlenilmez.
bazı beyni gelişmemişlerin delikanlılıkla bağdaştırdıkları durumdur.
senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı orantıda olmadığının farkında mısın acaba erdal abi.
istemeyerek de olsa orta yaş grubu kadınların dedikoduları menzili içerisinde bulunmak ve o nükleer dedikodulara uzun süre maruz kalmak.
100 basan türk kızlarımız var sikinizde büyüttüğünüz kadar güzel değil.