bugün
- sahaflık tecrübem5
- alttaki yazara bir şey söyle21
- mhp nin atatürk düşmanı olması3
- cenazede gülmek6
- hassas bilek sendromu4
- su bardağında çay içmek10
- şükretmeyen insan7
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- ayılmak için yapılabilecekler3
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması3
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı4
- pudingi çay kaşığıyla yemek4
- insanın düşüncelerinden utanması6
- ilk buluşmaya bmw 535d ile gelen erkek2
- tuvalette ilham gelmesi3
- denize girmek4
- galiba hamileyim5
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- usul adab erkan4
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili6
- cumartesi saat 11 de sözlükte takılan kızın amacı2
- cumartesi saat 2 de buluşalım mı diyen bir mesaj2
- devrimci kız götü3
- vazektomi3
- parcalandim toparlanamiyorum319
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- firavun ahenaton2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- yüksek enflasyon7
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- bilmiyorum diyebilmek2
- bol kaşarlı tost3
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak9
- insanın yaşamadığı olaydan ders çıkarması2
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
- nefret edilen hitap şekilleri11
- beyoğlu nda taksiye çarpan otomobil kazası2
- erkek hapşırması2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak19
- ölümsüzlüğün sıkıcı bir şey olması2
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz28
- gece mesajlaşırken uyuya kalan erkek9
- entry formatına hakim olmayan eski nesil yazar2
- sözlük çeteleri11
- cuma akşamı etkinlikleri8
Türkiye'de iPhone 17 Pro almak isteyen bir kişi 54.959 TL vergi ödeyecek.
— Vergisiz fiyatı 53.040 TL
— %1 Kültür Bakanlığı Payı 530 TL
— %12 TRT Bandrol Ücreti 6.429 TL
— %50 ÖTV 30.000 TL
— %20 KDV 18.000 TL
— Satış fiyatı 107.999 TL
(Vergi Uzmanı Ozan Bingöl).
— Vergisiz fiyatı 53.040 TL
— %1 Kültür Bakanlığı Payı 530 TL
— %12 TRT Bandrol Ücreti 6.429 TL
— %50 ÖTV 30.000 TL
— %20 KDV 18.000 TL
— Satış fiyatı 107.999 TL
(Vergi Uzmanı Ozan Bingöl).
zorla satmıyorlar.
kesin bilgi yayalım.
kesin bilgi yayalım.
viyana apple da pro max modeli 1.450 euro olan cihazdır...elimizdekini 700 euro ya sayıyorlar...750 euro gibi bir paraya alabiliyorduk o da 36k yapıyordu. üstüne 45k kayıt parasını da ekleyince 81k gibi bir paraya edinebilirdik..amma çok sevgili devletimiz diyor ki;
ey vatandaşım sen yurtdışından kendin kullanacak olsan bile ancak 3 yılda 1 tane telefon getirip pasaportuna kaydettirebilirsin. yani kendi paranla bile olsa öyle teknolojiyi ederi fiyatında kullanamazsın, ille buradan alacaksın bir tane de bana alacaksın...
hadi diyorsun başka pasaporta kaydettirelim...orda da duuur. pasaporta kaydettirdin, ama kayıtta belirttiğin numara senin adına kayıtlı değilse yok öyle...o kaydı iptal ederim o cihaz 120 gün sonra çalışmaz...
yani özetle sevgili devletimiz vatandaşının kendi parası ile istediği an teknolojiye ulaşmasına müsaade etmiyor.
yani mantıklı düşünün abd de 1.200 usd, eu da 1450 euro olan bir ürün türkiye de nasıl 2900 usd olabilir?
ey vatandaşım sen yurtdışından kendin kullanacak olsan bile ancak 3 yılda 1 tane telefon getirip pasaportuna kaydettirebilirsin. yani kendi paranla bile olsa öyle teknolojiyi ederi fiyatında kullanamazsın, ille buradan alacaksın bir tane de bana alacaksın...
hadi diyorsun başka pasaporta kaydettirelim...orda da duuur. pasaporta kaydettirdin, ama kayıtta belirttiğin numara senin adına kayıtlı değilse yok öyle...o kaydı iptal ederim o cihaz 120 gün sonra çalışmaz...
yani özetle sevgili devletimiz vatandaşının kendi parası ile istediği an teknolojiye ulaşmasına müsaade etmiyor.
yani mantıklı düşünün abd de 1.200 usd, eu da 1450 euro olan bir ürün türkiye de nasıl 2900 usd olabilir?
E-kepeliler filan alır ancak. Her e-kepelinin elinde ayfon var. Yurtdışından mi getirtiyorlar acaba.
Trt’ye 6500 lira mı ödeyeceğiz? Hani şu doğru düzgün maç bile yayınlayamayan, sabah akşam akp borazanlığı yapan trt’ye?
iPhone zenginlik hissi satar. Malın ederinden fazla ödediğiniz tüm tutar sizin kendinizi mutlu hissetmek için verdiğiniz tutardır. Siz fakir bir ülkede yaşıyorsunuz ve mutlu olmaya hakkınız yok .
var bir hayalimiz. iphone 13 takası ve toplu promosyon ile belki...
telefonun Vergisiz fiyatı 53.040 TL
beklenen Satış fiyatı 107.999 TL
ben telefon kullanmak için neden tayyibe 50 küsür bin lira vergi ödüyorum demek yerine, "iphone alacak kadar zengin misin?" diyen köleler oldukça biz düze çıkamayız.
üstelik muhtemelen bu fiyatlara yılbaşında zam da gelecek. tayyib medyasının değişiyle güncelleme.
beklenen Satış fiyatı 107.999 TL
ben telefon kullanmak için neden tayyibe 50 küsür bin lira vergi ödüyorum demek yerine, "iphone alacak kadar zengin misin?" diyen köleler oldukça biz düze çıkamayız.
üstelik muhtemelen bu fiyatlara yılbaşında zam da gelecek. tayyib medyasının değişiyle güncelleme.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar