bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- manyak olmaya karar verdim9
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip2
- haber turk2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- hırt5
- velvet12
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- otomobile ek vergi5
- nervio11
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- slavko vincic15
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- kıbrıs barış harekatı3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- ispanya19
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- blok33
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- yazık oldu yarınlara4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- özgünlüğün faydasız olması5
- otel odasında ölmekten korkmak2
- vurgun yemek4
- pahalılığın çaresi3
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
bunu hiç aklından geçirmeyenler herhalde cok mutlu insanlar.
yok olmak.
acı çekince sığınılacak liman. uygun görülmemiştir.
göt yese yapılır da yemiyor amk. bu dünyada sevilecek bir şey bırakmamışlar.
Zayıf karekterin sonu derler, fakat büyük cesaret gerektiren, cesur işidir. ( Gaza gelip denemeyin +18 )
bazen denersin olmaz sonra büyürsün gülümsersin komik gelir öte yandan bitse de gitsek gerçekten ya...
kan dökücü tanrı.
önce garip bir şekilde mutluluk kaplar içini ve o duyguyla gider jilet bileğe. jiletin soğukluğunu bileğinde hissedince biraz korkarsın ama yaşadıklarını düşününce cesaretini toplayıp kesersin biraz. kanın sıcakllığı jiletin soğukluğunu bastırınca, yaşamak isteyip istemediğini son kez sorarsın kendine. bazen ne istediğini anlaman için sınırı geçmen gerekir. biraz daha kesince atarsın jileti. yaşamak istediğin için mi, yoksa canın tatlı olduğu için mi vazgeçtiğini anlamaya çalışırsın. senden vazgeçen aileni düşündüğünde, aslında yaşamak için bir sebebinin olmadığını, korkağın teki olduğun için yapamadığını anlarsın. duvar dibinde öylece kalakalırsın.
'ölmek istiyorum, güzel kalabilmek için yapabileceğim tek hareket bu.' *
çözüm değildir. biliyorum, çok klasik bir söylem ama başka bir şey bulamadım.
insanın kendini bir hiç gibi hissettiği durumlarda karşısına dikilen. 26 yaşında hala üniversite okuyan, sevgilisiyle kavga edip kendini gündüz vakti alkole boğup pencere kenarında ölümün ne kadar yakın olduğunu fark eden, yanlış tercihleri yüzünden hala utanarak babasından harçlık almaya çalışan bir adamın hikayesi. o adam için kaçınılmaz son hiç olmadığı kadar yakın gözüküyor ama ona bile cesareti yok.
eşşek cennetine gitme ile sonuçlanır.
sonra gelsin zebaniler: anal, oral, doggy, hangisi işine gelirse.
sonra gelsin zebaniler: anal, oral, doggy, hangisi işine gelirse.
zayıflar için kurtuluştur. kendisiyle yüzleşmekten kaçanların çıkış yoludur.
arkasinda biraktilarinin aklinda tek soru vardir. niye niye bunu yaptin. niye bunu yadattin bize. seni seven insanlara. hayatinin parcasi oldugun insanlara niye yaptin bunu...
kisi kendisini öldürmesidir. kişi yalnızca kendini öldürmez. tüm yakınlarını öldürür. intihar eden bir kere ölür. sevdikleri bin defa. kendi anlık acı çeker. yakınları bir ömür.
aptalların ve acizlerin yapabileceği bir şeydir. intihar edene asla acımam. meşru şartlar haricindeki intiharlara yani.
emile durkheim ın intihar adlı kitabında sosyolojik açıdan ele aldığı ve pek çok üçüncü sayfa haberinde karşımıza çıkması kuvvetle muhtemel bir sorunsal.
anneniz babanız bir gün sizin için ağladığını gördüğünüzde onları üzdüğünüze lanet edersiniz. kimse bahsetmemi$ oysaki...
en çok da yorulmaktır yaşamaktan diyeceğim de en çok güç isteyen eylem değil midir intihar ?
hiç bir şeyin sana mutluluk vermeyeceğini anladığın andır. ama intihar etmek kolaydır, esas olan ve zor olan yaşamaya çalışmaktır.
not: kolaydır diyorum götümden uydurmuyorum benim için 1 dakikalık iş. dedik ya zor olan yaşamaktır.
not: kolaydır diyorum götümden uydurmuyorum benim için 1 dakikalık iş. dedik ya zor olan yaşamaktır.
kimse ölmeyince güzel.
"eğer dinim beni intihardan men etmemiş olsaydı belki bugün bedenim toprak altında çürüyüp gitmişti" demiş.
(bkz: time out)
kişinin sevdiklerine karşı yapabileceği en büyük ihanettir. zayıf kişilerin, hayattan yorulmuşların kurtuluş şekli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar