bugün
- saraca'nın karizmatik otomobili15
- incel16
- yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle17
- birini gözünde çok büyütmek11
- sıla bebeğin üzerinde 42 tane diş izi çıkması11
- sokak ortasında 31 çeken adam11
- akşam yemeği18
- uludağ sözlük playboyu8
- kimsenin vajinasıyla ilgilenmiyorum13
- sözlük yazarlarının takip edilme anıları12
- anın görüntüsü17
- inci sözlük8
- kızıl goncalar dizisini izleyen sözlük erkeği10
- menuet15
- herkese sevgiyle yaklaşan tip13
- ben albay kemal artık veda etme zamanı geldi8
- klarnet calan sarapci koala 614
- true abi9
- kadınla hesap ödeme kavgasına girişmek12
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi20
- bim yerine migros'a gitmek11
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi34
- sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması14
- dinlenme tesisleri11
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması16
- kadınların hafif şiddetten hoşlanması9
- bik bik vs kuresel ikinma38
- gelinlik9
- roka yedim ölür müyüm16
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak26
- kahvaltıya davet edilmek12
- bugün arabama binen mini şortlu küfürbaz kız11
- türkiyede kadın olmanın zorlukları9
- evlenmelik sözlük erkekleri12
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek12
- beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması25
- yemeklere soğan koymak11
- yazarların almanca seviyelerini gösteren cümle9
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri20
- sözlükte yazmasını istediğiniz ünlüler13
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir12
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- kızın kafasını kesip intihar eden genç35
- burun estetiği11
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- nervio11
- 65532110
entry'ler (866)
Allah kahretsindir gerçekten daha saçma bir sakarlik nasıl yapılır bilemiyorum. Olayın kahramanları ben bir adet ayrılmış adaptör menteşesi ve süper glue.
Yaptığım hatayı fark etmem birleştirmek için menteseye bastırdığım andaydi. Bir şeye takıldığı için iç mekanizması az bir baskı uygulama rağmen şlaks diye kapanışı...
Hassiktir diye olduğunu fark ettiğim an gözümü kapamam ve ayağa kalkıp göz kapaklarımi ayırarak banyoya yıkamaya koşarken gelen yanma hissiyatı...
Hızlı reaksiyon sayesinde gözüme girmemesi gibi bir mucize gerçekleşti... Sadece kirpiklerim üst ve alt göz kapaklarıma yapıştı ve koptu...
Acile gidip yikattim.
Yaptığım hatayı fark etmem birleştirmek için menteseye bastırdığım andaydi. Bir şeye takıldığı için iç mekanizması az bir baskı uygulama rağmen şlaks diye kapanışı...
Hassiktir diye olduğunu fark ettiğim an gözümü kapamam ve ayağa kalkıp göz kapaklarımi ayırarak banyoya yıkamaya koşarken gelen yanma hissiyatı...
Hızlı reaksiyon sayesinde gözüme girmemesi gibi bir mucize gerçekleşti... Sadece kirpiklerim üst ve alt göz kapaklarıma yapıştı ve koptu...
Acile gidip yikattim.
Hakigiyenadam: sex offender.
Yurtdışında 20 dolara sarılan oyun burda oyun baronların tarafından 200 liraya varan fiyatlarla satılmasından dolayı önermediğim eylem.
https://www.donanimhaber....ilyon-TL-ceza-verildi.htm
Bu buz dağının görünen kısmı. Almayın arkadaşım şu Aral anlaşmalı yerlerden oyun mafya bunlar.
https://www.donanimhaber....ilyon-TL-ceza-verildi.htm
Bu buz dağının görünen kısmı. Almayın arkadaşım şu Aral anlaşmalı yerlerden oyun mafya bunlar.
6 yıllık bir arkadaşım var sözlükten can ciğer kuzu sarmasıyız kendisiyle. Kız arkadaşlarımızı falan dönüyoruz. Sonuç olarak edinilir.
Endüstri mühendislik değildir. Aksini iddia eden endüstri mühendisidir.
Seni sana anlatsam kim bu orospu çocuğu dersin.
Sözlüğü bırakmama sebep olan durum idi. Döndüm ve hala devam ettiğine tanık oldum iğrenç misiniz defolun.
Senin giderin varmış aslında ya try not to cry cry A lot
Kaşarlı poğaça, caprisun safari ve bir adet sigara içerek dindirilebilecek ağrıdır.
huur orospu çocukluğuna atılan ilk adımdır bu söz. sonrasında ahmet kural'ın dediği gibi hiaaaaaaaaa orrroooospu çocuğu olalım diye giriş yapmaya başlarsınız.
Türkiye de yok fakat yabancı ülkelerde bulunmakta. batı bizi kıskanıyor
Çaresizlikle yapılan bir eylemdir. Servet Çetin misali sümük atmak istemeyen insan kuru peçete yokluğunda bu eylemi gerçekleştirir. Fakat bilmediği şey mendil o mukusu emmeyecek ve suratında bırakacaktır.
(bkz: var olan her kadının savunma şekli)
swh
Ateşi oksijen tüpüyle söndürmenin benzeri bir durumdur.
swh
Ateşi oksijen tüpüyle söndürmenin benzeri bir durumdur.
Exten next olmaz diyen arkadaşlar görüyorum. Görüyorum ki hiç biri gerçekten sevmemiş. Eğer sevseydiniz ister bir gun, ister beş yıl geldiğini anda açarsanız kendinizi geri. Yani yalan söylemeyin lan siktirin gidin
katilacagim zirvedir.
annesi babasi ölurken annesi son nefesinde ikinarak getto mahallesi sokaginda dogurmustur anne babasini olduren gangster catal dili ile birseyler soyleyip oldurmek icin gelirken annesinin yaptigi koruma buyusu sebebiyle sadece alnina batman isareti yapabilir... hikaye boyledir.
little drawer, big drawer.
three broomstick inn.