bugün
- bik bik kaç yaşında8
- ciddi ciddi aşure seven insan17
- uludağ sözlük bir ailedir9
- 20266
- bir kadını yaşıyla vurmak3
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir5
- gey biraderlerin birbirlerine hallenmesi4
- gece uyurken ayı saldırısına uğrayan adam2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- bir ilişkiyi kim yönetir6
- deniz göktaş34
- bütün biraderlere hükmeden birader8
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi3
- nez'in memeleri4
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- bik bik abla vs vurduranlar12
- gaylık utanılacak bir şey midir2
- kemal kılıçdaroğlu19
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı6
- sözlüğün mal dolması9
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği29
- velvet31
- özgürlük ile sorumluluk arasındaki ince çizgi2
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- ona bir şey söyle10
- ticarette üç kağıtçı esnafı anlama yolları3
- zaman kavramı olmayan insan4
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- erecto birader bay bey birader birader bey2
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- diamond bosphorus13
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın4
- dondurma yiyen erkeğin asıl amacı3
- erectoton7
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- cennet vs cehennem2
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- gizli artı vermek7
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- cemiyet hayatına giremeyen görgüsüz2
- dün erkeklerin yüzde 47 si seks yapmadı2
- yine geliyorum yilanoglu4
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
sitesinde birazcık *ingilizce katliamı yapmış, zamanında çok tutulmuş, ana haber bültenlerine ve gazetelere çıkmış internet fenomeni...
Bir tanıdığı tarafından kendisine şaka olarak hazırlanan site dünyaca meşhur olmuştur. Siteyi kendisi yapmamıştır. Amerika'da fan klüpleri vardır.
bir çok kopyası çıkmasına rağmen popülerliğinden hiçbirşey kaybetmeyen internet fenomeni.
5n1k programına konuk olan şahıs.
pek bi komik adammış...*
sen neymişsin be abi demekten kendimi alamadığım adam. bush'un kızı bile fan sitesine üyeymiş, hollywood'un genç yıldızlarıyla da birebir görüşmüş kendisi.
an itibariyle herkese cevap yetiştiren şahsiyet.
otisabiyi zerre kadar sallamadığı gibi kendisine o biçim de ayar veren kişi...*
otisabiye ayar falan vermemiş, ancak, dindar olduğu intibaını vermesiyle şahsi takdirimi kazanmış kişi. benimki hüsn-ü niyet tabii...
t*şağa alınmak için çağrıldığı programda herkese laf sokabilitesinin yüksek olduğunu ispatlamıştır...
(bkz: büyüksün baba)
(bkz: büyüksün baba)
ingiltere ve amerika'da dizi projelerinde yer alabileceğini açıklayan yüce şahsiyet.
programda* ajdar yüzünden millet birbirine girerken o bir kenarda kalmış ve cariye benzeri arkadaşlarıyla olayları uzaktan izlemiştir.
pisti programinda dunyada bu kadar sempati kazanmasinin tesaduf olmadigini gosteren aklibasinda saygili kisilik
akillara otisabi mi daha karizmatik yoksa internet mahir mi diye sorular getirebilecek programda karizmasini yuksek citalarda tutabilmis kanaatimce otisabiye fark atmis sahsiyet.
ikisininde amerika ile baglari olmasina ragmen otisabiden daha az yabanci kelime kullanarak (bkz: konteks) begeni toplayan uludagsozluge davet edilmesi gereken gelecegin yazari
akillara otisabi mi daha karizmatik yoksa internet mahir mi diye sorular getirebilecek programda karizmasini yuksek citalarda tutabilmis kanaatimce otisabiye fark atmis sahsiyet.
ikisininde amerika ile baglari olmasina ragmen otisabiden daha az yabanci kelime kullanarak (bkz: konteks) begeni toplayan uludagsozluge davet edilmesi gereken gelecegin yazari
zamanında dünyanın çoğu yerinden hayran edinmiş internet kişisi. yok bayağıdır ortada.
fizyonomisi cyrano gibi olan mülayim şahsiyet.
kaza bela ülkem şöhretlerinden biridir. nice yetenekler kendini paralayıp adını bile duyuramazken böyle andavallılar dünyada nam salar.
dünyanın en komik insanıymış bunu gördüm.
pisstinin en karizmatik adamı.
hastası olunası insan,
sempatiyi tavan yaptıran kişilik...
hastası olunası insan,
sempatiyi tavan yaptıran kişilik...
azeri hemşehrimdir, siber alemdeki gururumuzdur. *
türk halkının internetteki öncülerinden biri.
az önce büyükçekmece'de bir caddede iki adamla konuşurken gördüğüm, yanına gidip ''merhaba. internet mahir?'' dediğim, kendisinin de gülerek ''karıştırıyor olmayasınız çok mu benziyorum?'' dediği sonra benim o sırada tişörtünün göğüs kısmına bakıp ''mahir i kiss you'' yazısını gördüğümü anlayıp şimdi anladın işte hadi eyvallah dediği insan. hoş adam...
web sayfasına izmir'de yaşadığını ve gelmek isteyen "bayanları" evinde ağırlayacağını yazmış selebriti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar