bugün
- kimseyle tanışamamak8
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi4
- 5 litrelik suyla sınava giren öğrenci4
- okulda felsefe dersinin kaldırılması7
- 26 haziran 2026 türkiye'nin abd'ye döşeyeceği boru2
- milli takıma isim koyalım kampanyası4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- güzellik merkezi2
- milli takımın gruptan 3 çıkması senaryosu2
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın3
- yuzırların süper güçleri11
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması2
- bugün ne yaptın2
- telegram vs whatsapp4
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı15
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri2
- ankara mı istanbul mu9
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- yeni bir kitaba başlama sorunu2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- erkeklerin akılsızlıkları9
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- didem soydan2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- berberlere zam gelmesi7
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- treni kaçırmak5
- köyde gece tuvalete gitmek5
- ankara4
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- 13 seçim kaybetmedim7
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- platonik aşk5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
import özelliği olan sözlük yok mu, merak ettiren hede. yalnız değilsin eskici.
öyle 25000 enteriyi tek seferde taşıyabiliyosan taşı karşiim.
burası neden kapandı. girer yazar okurduk.
Kapanmaması gereken sözlüktü. Sebebini bilmiyorum ama nostaljik bir atmosfere sahipti.
sebepsiz yere kapatılan sözlüklerden biri.
Şimdi çoğu yazarı normal sözlükte.
yaklaşık 6 yıl önce çok sevdiğim ama kesinlikle telefon ya da başka bir sosyal medya hesabımızı bilmediğimiz bir yazarla mesajlaşıyorduk. ve onu çok sevmiştim. kavuşmaktan ve konuşmaktan korkmuştum. Güzeldi, kültürlüydü. Paylaştığı müzikleri büyük bir beğeniyle dinlerdim, müzik zevki güzeldi. Belki de içten içe ona aşıktım ve bunu kendime itiraf edememiştim. Aynı evrende olabilir miydik?
bir gün tekrar girdiğimde ona ulaşabileceğim bir telegram adresi yollamıştı bana. çok mutlu olmuştum. aşırı yoğun olduğum bir zamandı. sonra bakarım diye mesaj kutusunu kapattım. döndüğümde instela çoktan kapanmıştı. O telegram hesabını kaydetmediğim için çok pişman oldum.
Sevgili Dost,
Arada da olsa dinlediğim bir müzikle hala aklıma geliyorsun. tarif edilmez bir duygu benim için de.
"son zamanlarda dünyayla tek bağlantım bana aynı müzikle karşılık veren karşıdaki yabancı. kimdir ? nasıl biridir?
bir sabah onu bulmaya gittim ama fikrimi değiştirdim. bilmemek ve hayal etmek daha iyi.
benim gibi yalnızlığı seven biri.."
biliyorum hayat çok değişti. seni adımla çağırabilir miyim? bilmiyorum. dilerim çok sevildiğin, çok mutlu olduğun bir hayatta mis kokulu çiçeklerin kokusuyla gelen bahar gibisindir.
bir gün tekrar girdiğimde ona ulaşabileceğim bir telegram adresi yollamıştı bana. çok mutlu olmuştum. aşırı yoğun olduğum bir zamandı. sonra bakarım diye mesaj kutusunu kapattım. döndüğümde instela çoktan kapanmıştı. O telegram hesabını kaydetmediğim için çok pişman oldum.
Sevgili Dost,
Arada da olsa dinlediğim bir müzikle hala aklıma geliyorsun. tarif edilmez bir duygu benim için de.
"son zamanlarda dünyayla tek bağlantım bana aynı müzikle karşılık veren karşıdaki yabancı. kimdir ? nasıl biridir?
bir sabah onu bulmaya gittim ama fikrimi değiştirdim. bilmemek ve hayal etmek daha iyi.
benim gibi yalnızlığı seven biri.."
biliyorum hayat çok değişti. seni adımla çağırabilir miyim? bilmiyorum. dilerim çok sevildiğin, çok mutlu olduğun bir hayatta mis kokulu çiçeklerin kokusuyla gelen bahar gibisindir.
itü sözlük olduğu dönemde yazardık, instela oldu ve her geleni buyur ettiklerinden biraz kalite gerilese de yine de iyiydi.
en çok adnan oktar gibi din tüccarları ve cahil kabile kültürünü milliyetçilik - etnik kimlik sananlara dert olmuş sözlüktü.
2 defa zirvelere katılmıştım.
sonra bu ülkede her güzel şeyi yok etme, güzele düşmanlık etme gibi genetik davranışımızı sergileyip instela'yı yok ettik.
tıpkı eşini sevdiği kadını dokuz yerinden bıçaklayıp öldüren kıro, çomar, apaçi vb hırt olan insan müsveddesinin mahkemede neden yaptın diye sorulunca "seviyordum hakim bey" demesi gibi çıkıp eserimizin ardından ağlıyoruz.
sözlüklerde (sosyal medya paylaşımlarında diye genelleyelim) kalitesizlik, avamlık, seviyesizlik, cehalete, nobranlığa bakıp mart kedisi gibi hem silkip hem ağlıyoruz ve çıkıp iki yüzlü bir şekilde ortaya koyduğumuz pisliğin kokusunu şikayet ediyoruz.
en çok adnan oktar gibi din tüccarları ve cahil kabile kültürünü milliyetçilik - etnik kimlik sananlara dert olmuş sözlüktü.
2 defa zirvelere katılmıştım.
sonra bu ülkede her güzel şeyi yok etme, güzele düşmanlık etme gibi genetik davranışımızı sergileyip instela'yı yok ettik.
tıpkı eşini sevdiği kadını dokuz yerinden bıçaklayıp öldüren kıro, çomar, apaçi vb hırt olan insan müsveddesinin mahkemede neden yaptın diye sorulunca "seviyordum hakim bey" demesi gibi çıkıp eserimizin ardından ağlıyoruz.
sözlüklerde (sosyal medya paylaşımlarında diye genelleyelim) kalitesizlik, avamlık, seviyesizlik, cehalete, nobranlığa bakıp mart kedisi gibi hem silkip hem ağlıyoruz ve çıkıp iki yüzlü bir şekilde ortaya koyduğumuz pisliğin kokusunu şikayet ediyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar