bugün

entry'ler (29)

sevgi

Evrendeki her şeyin hammaddesidir.

esaretin bedeli filmini hapiste izlemek

Bir kaçış planıyla sonuçlanabilir.

anın şarkısı

https://music.youtube.com...0&si=cv9GPVTSZxKR5bw2

0 0 7

2026 Mayıs’ta çıkan 007 first light oyunuyla yepyeni bir hikayeyle karşımıza çıktı. Sürükleyici.

bir kadına verilecek en güzel çiçek

Çiçek vs. Hiç önemli değil. Önemli olan nasıl hissettirdiğiniz. Parktan yolsanız bile, Kalbe dokunup dokunmadığınız.

gece araba sürerken dinlenecek şarkılar

https://youtu.be/KDxJlW6cxRk?si=bLBf9oW1R7UQNuKD

lauren bennett

Seni kaybettiğimiz için o kadar üzgünüm ki… tekrar buluşmak dileğiyle.

yazarların mezun olduğu okullar

Ülkede okunabilecek en güzel okullarda okudum. Bu sürecin bana öğrettiği en güzel şey: insana çalışması dışında bu dünyada bir karşılığın olmadığı.

evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz

Ailesinden sevgi görüp görmediğine göre seçilmesi gerek ama yine de siz bilirsiniz.

ankara da nato zirvesi

Gerçekten sıktı. Bu zirve yüzünden 2 gece evden uzağım maalesef

ctrlx'in ayakları

itüsözlülte (sonra instela) ctrlx vardı. Aynı kişiyse selam olsun.

sohbet

ihtiyacı olan herhangi biri için buradayım. Yaz akşamlarında güzel içten sohbetler kadar güzel bir şey yoktur. Çayınızız, kahvenizi, biranızı kapın konuşalım.

23 yaş

Minik gün ışığımı tanıdığım yaştı. Ne güzeldi.

yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler

Hayatta unutulan bazı duygular olur ve ansızın tekrar hissedilir. En son o duygunun ne zaman hissedildiğine dair bir düşünce farkettirir yılları.

üstteki yazar hakkındaki fikrini söyle

eğlenceli şeyler yazıyor.

instela

yaklaşık 6 yıl önce çok sevdiğim ama kesinlikle telefon ya da başka bir sosyal medya hesabımızı bilmediğimiz bir yazarla mesajlaşıyorduk. ve onu çok sevmiştim. kavuşmaktan ve konuşmaktan korkmuştum. Güzeldi, kültürlüydü. Paylaştığı müzikleri büyük bir beğeniyle dinlerdim, müzik zevki güzeldi. Belki de içten içe ona aşıktım ve bunu kendime itiraf edememiştim. Aynı evrende olabilir miydik?

bir gün tekrar girdiğimde ona ulaşabileceğim bir telegram adresi yollamıştı bana. çok mutlu olmuştum. aşırı yoğun olduğum bir zamandı. sonra bakarım diye mesaj kutusunu kapattım. döndüğümde instela çoktan kapanmıştı. O telegram hesabını kaydetmediğim için çok pişman oldum.

Sevgili Dost,
Arada da olsa dinlediğim bir müzikle hala aklıma geliyorsun. tarif edilmez bir duygu benim için de.

"son zamanlarda dünyayla tek bağlantım bana aynı müzikle karşılık veren karşıdaki yabancı. kimdir ? nasıl biridir?
bir sabah onu bulmaya gittim ama fikrimi değiştirdim. bilmemek ve hayal etmek daha iyi.
benim gibi yalnızlığı seven biri.."

biliyorum hayat çok değişti. seni adımla çağırabilir miyim? bilmiyorum. dilerim çok sevildiğin, çok mutlu olduğun bir hayatta mis kokulu çiçeklerin kokusuyla gelen bahar gibisindir.

dubai

Varlıklı erkeklerin en güzel çeyizi bu şehre hiç gitmemeleridir.

ortopedi

Kelime anlamı “düzgün-çocuk” olan tıp alanı.

güzel pilav yapan erkekler

aşçılık eğitimi almam sebebiyle dahil olduğum gruptur.

iyi pişmiş bir pilavda her bir pirinç tanesi ayrı ayrı olmalı, içi yumuşak ama diri kalmalı, asla lapa olmamalı ve ağızda tane tane hissedilmelidir.

uludağ sözlük yazarı olmanın asıl amacı

2013’ten sonra yazdığım ilk giri olacak. Uludağ sözlüğe üye olma sebebim o zamanlar burada yazan arkadaşlarımın yazdıklarını okumak ve bir şeyler yazmaktı. Zaman hızla aktı. Şimdilerde buralara uğruyorlar mı hiç bilmiyorum. Hatta birçoğunun kullanıcı adını da unuttum. Dilerim oldukları yerde çok mutludurlar.
© copyright 2005 - 2026