bugün
- nervionun merak ettiği yazar14
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- bu sözlükte beni herkes tanır6
- en merak ettiğin ulu yazarı20
- ciguli vs velvet7
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- sünnetten akılda kalanlar5
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- atatürkün bilimden en uzak sözü3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- katatespizartmasi17
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- burak demirbilek5
- kitap okurken ağlayan erkek5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- önder apo2
- özlem tekin5
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- nervio21
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- pkklı anaları3
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- insan olmaya ceyrek kala7
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- mucize beklemeyen insan3
- ömer yıldırım3
- üsküdar da martıya eziyet6
- melissa vargas2
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- odyssey6
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- atatürk peygamber mi sorunsalı2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- merkür retrosu3
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- piç cenazesi2
entry'ler (29)
Evrendeki her şeyin hammaddesidir.
Bir kaçış planıyla sonuçlanabilir.
2026 Mayıs’ta çıkan 007 first light oyunuyla yepyeni bir hikayeyle karşımıza çıktı. Sürükleyici.
Çiçek vs. Hiç önemli değil. Önemli olan nasıl hissettirdiğiniz. Parktan yolsanız bile, Kalbe dokunup dokunmadığınız.
Seni kaybettiğimiz için o kadar üzgünüm ki… tekrar buluşmak dileğiyle.
Ülkede okunabilecek en güzel okullarda okudum. Bu sürecin bana öğrettiği en güzel şey: insana çalışması dışında bu dünyada bir karşılığın olmadığı.
Ailesinden sevgi görüp görmediğine göre seçilmesi gerek ama yine de siz bilirsiniz.
Gerçekten sıktı. Bu zirve yüzünden 2 gece evden uzağım maalesef
itüsözlülte (sonra instela) ctrlx vardı. Aynı kişiyse selam olsun.
ihtiyacı olan herhangi biri için buradayım. Yaz akşamlarında güzel içten sohbetler kadar güzel bir şey yoktur. Çayınızız, kahvenizi, biranızı kapın konuşalım.
Minik gün ışığımı tanıdığım yaştı. Ne güzeldi.
Hayatta unutulan bazı duygular olur ve ansızın tekrar hissedilir. En son o duygunun ne zaman hissedildiğine dair bir düşünce farkettirir yılları.
eğlenceli şeyler yazıyor.
yaklaşık 6 yıl önce çok sevdiğim ama kesinlikle telefon ya da başka bir sosyal medya hesabımızı bilmediğimiz bir yazarla mesajlaşıyorduk. ve onu çok sevmiştim. kavuşmaktan ve konuşmaktan korkmuştum. Güzeldi, kültürlüydü. Paylaştığı müzikleri büyük bir beğeniyle dinlerdim, müzik zevki güzeldi. Belki de içten içe ona aşıktım ve bunu kendime itiraf edememiştim. Aynı evrende olabilir miydik?
bir gün tekrar girdiğimde ona ulaşabileceğim bir telegram adresi yollamıştı bana. çok mutlu olmuştum. aşırı yoğun olduğum bir zamandı. sonra bakarım diye mesaj kutusunu kapattım. döndüğümde instela çoktan kapanmıştı. O telegram hesabını kaydetmediğim için çok pişman oldum.
Sevgili Dost,
Arada da olsa dinlediğim bir müzikle hala aklıma geliyorsun. tarif edilmez bir duygu benim için de.
"son zamanlarda dünyayla tek bağlantım bana aynı müzikle karşılık veren karşıdaki yabancı. kimdir ? nasıl biridir?
bir sabah onu bulmaya gittim ama fikrimi değiştirdim. bilmemek ve hayal etmek daha iyi.
benim gibi yalnızlığı seven biri.."
biliyorum hayat çok değişti. seni adımla çağırabilir miyim? bilmiyorum. dilerim çok sevildiğin, çok mutlu olduğun bir hayatta mis kokulu çiçeklerin kokusuyla gelen bahar gibisindir.
bir gün tekrar girdiğimde ona ulaşabileceğim bir telegram adresi yollamıştı bana. çok mutlu olmuştum. aşırı yoğun olduğum bir zamandı. sonra bakarım diye mesaj kutusunu kapattım. döndüğümde instela çoktan kapanmıştı. O telegram hesabını kaydetmediğim için çok pişman oldum.
Sevgili Dost,
Arada da olsa dinlediğim bir müzikle hala aklıma geliyorsun. tarif edilmez bir duygu benim için de.
"son zamanlarda dünyayla tek bağlantım bana aynı müzikle karşılık veren karşıdaki yabancı. kimdir ? nasıl biridir?
bir sabah onu bulmaya gittim ama fikrimi değiştirdim. bilmemek ve hayal etmek daha iyi.
benim gibi yalnızlığı seven biri.."
biliyorum hayat çok değişti. seni adımla çağırabilir miyim? bilmiyorum. dilerim çok sevildiğin, çok mutlu olduğun bir hayatta mis kokulu çiçeklerin kokusuyla gelen bahar gibisindir.
Varlıklı erkeklerin en güzel çeyizi bu şehre hiç gitmemeleridir.
Kelime anlamı “düzgün-çocuk” olan tıp alanı.
aşçılık eğitimi almam sebebiyle dahil olduğum gruptur.
iyi pişmiş bir pilavda her bir pirinç tanesi ayrı ayrı olmalı, içi yumuşak ama diri kalmalı, asla lapa olmamalı ve ağızda tane tane hissedilmelidir.
iyi pişmiş bir pilavda her bir pirinç tanesi ayrı ayrı olmalı, içi yumuşak ama diri kalmalı, asla lapa olmamalı ve ağızda tane tane hissedilmelidir.
2013’ten sonra yazdığım ilk giri olacak. Uludağ sözlüğe üye olma sebebim o zamanlar burada yazan arkadaşlarımın yazdıklarını okumak ve bir şeyler yazmaktı. Zaman hızla aktı. Şimdilerde buralara uğruyorlar mı hiç bilmiyorum. Hatta birçoğunun kullanıcı adını da unuttum. Dilerim oldukları yerde çok mutludurlar.