bugün
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- kanadalı ünlüler6
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- tecrübe edilen en korkunç şey6
- felsefe mezunu öğretmen olmak3
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- mazotun litresi 101 lira35
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması4
- sadece filistin'i önemsemek15
- iç sıkıntısı5
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- sevilen hitap şekilleri3
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- gocu38
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- iblis'in sesini duymak11
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey3
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- 28 bine çalışmak8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- witcher 32
- kürdü sevin10
- israil11
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- g i l d e d l i l y27
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- anın görüntüsü24
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- güne almanca bir cümle bırak3
- gecenin korkunç yaratıkları3
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- arkadaşlar bakar mısınız16
- yazarların fobileri20
- kadikoy psikolog4
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
bir de irtica var. karıştırmayalım diye dedim!
güvenilir bir yere sığınma...
arapça bir kelimedir. sözlük manası sığınma'dır. mastarı mimli mastardır (melce e). kök harflerini şimdi çıkaramadım ki mazi fiil çekimini söyleyeyim. içimde kalacak bu gidip bakayım bir şeylere de yazayım, sonra editlerim. tahminime göre; "lece e" olabilir. zaten mimli mastarda mimi kaldırınca fiil çıkmalı. *
insan sayısının asker sayısı ve gücü ile pozitif korelasyonda olduğunun düşünüldüğü devirlerde, popülasyonun azalması durumunda başvurulan bir yöntemdir.
bunu, devletin asker teminine bağlamak mümkündür. bu sebepten, göçenlere çocuk düşürmek yasaklanmış, zorla çocuk yapımları teşvik edildiği gibi; göçmen alımları başlamıştır. buda beraberinde adapte olmaya çalıştığı kültürün değerlerini benimsemede güçlükler yaşayan bireyleri ve onların entegrasyonunu sağlamak gibi bir külfete girmek durumunda kalan devlet pofillerini çıkarmıştır.
bunu, devletin asker teminine bağlamak mümkündür. bu sebepten, göçenlere çocuk düşürmek yasaklanmış, zorla çocuk yapımları teşvik edildiği gibi; göçmen alımları başlamıştır. buda beraberinde adapte olmaya çalıştığı kültürün değerlerini benimsemede güçlükler yaşayan bireyleri ve onların entegrasyonunu sağlamak gibi bir külfete girmek durumunda kalan devlet pofillerini çıkarmıştır.
en kolay hangi ülkelere yapılır bilemediğimdir.
şerif faysal Yıldırım * bu husus hakkında şöyle bir öneride bulunmuştur.
Değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
görsel
Değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
görsel
Bana öğrenmek amacıyla soru sorduğunu düşündüm ama benimle dalga geçmiş galiba.
iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Entry'lerinde adil olmaya gayret ediyor gibi.
O başlıkta bir entryde “Cinlerden dua korumaz”denmiş. Ben de felak-nas korur demişim. Yanlış Bir şey demedim ki, korur kardeşim sadece euzu besmele bile korur. ihlas da korur. Ayetel kürsi de korur. Dua korur kardeşim.
Senin dediğin ayetler şeytanların kimlerin üzerine indiğini ve kimlere vesvese verdiğini açıklar doğru diyorsun ama yukarıdaki iddianın cevabı Bu değil. Sen farklı şeyden bahsediyorsun. O başlığı baştan sona bir daha oku lütfen.
Senin dediğin ayetler şeytanların kimlerin üzerine indiğini ve kimlere vesvese verdiğini açıklar doğru diyorsun ama yukarıdaki iddianın cevabı Bu değil. Sen farklı şeyden bahsediyorsun. O başlığı baştan sona bir daha oku lütfen.
Özel ruhsat dediğin ne onu bi bilsek.
Ben şunu iyi bilirim ve iman ederim ki, sadece ve sadece “ Allah’ın dediği olur” ve dua her türlü şerden korur.
Edit: detaylı bilgi entrysi için teşekkür ederim sayın yazar. Emeğe saygısızlık yapamam.
Ben şunu iyi bilirim ve iman ederim ki, sadece ve sadece “ Allah’ın dediği olur” ve dua her türlü şerden korur.
Edit: detaylı bilgi entrysi için teşekkür ederim sayın yazar. Emeğe saygısızlık yapamam.
Ben seni tanıdım ama kimseye söylemedim. Kendini açıklamazsan 72 saat içinde ben açıklarım.
sadece 48 saat kaldı. tik tok, tik tok, tik tok...
eski bir uludağ sözlük yazarı.
eski bir uludağ sözlük yazarı.
bir yazar.
24 saat kadar süre kaldı. uyarmadı olmayayım.
24 saat kadar süre kaldı. uyarmadı olmayayım.
Herhalde kendi söyleyemeyecek. Neyse öğlen olsun, yerine ben söylerim. Sonuçta 72 saat doluyor.
Nicki acayip itici. Bir de bana kitap oku demiş. Kardeş ben klasik okuyorum ya sen mısıroğlu okuyan birine benziyorsun. Kitaptan anladığımız şeyin aynı olduğunu sanmıyorum.
Sizi kırdıysam özür diliyorum hanımefendi.
Dil bilgisi takıntım var başak burcuyum, beni mazur görün.
Ama fena mı efendim, siz de kalitenin ne olduğunu ve ilticanın anlamını öğrendiniz.
Dil bilgisi takıntım var başak burcuyum, beni mazur görün.
Ama fena mı efendim, siz de kalitenin ne olduğunu ve ilticanın anlamını öğrendiniz.
Tamam kardeş, öğrendik madem çok bilmişsin ekşiye iltica edebilirsin.
Kalite konusunda da araştırma yapmanı öneririm. Başak burcu çok bilmişliğiyle işler yürümüyor. Bye *
Kalite konusunda da araştırma yapmanı öneririm. Başak burcu çok bilmişliğiyle işler yürümüyor. Bye *
bebekkatili teröristin altına villa verilmesini dahi " cezaevinde saray verilse nolur " diye normalleştirme mesaisi güden bir tarikat müridi.
Ulan ne gıcık üye diyordum.
Gelmiş geçmiş En gıcık olanmış zaten.
Bi kere de yanıl be bkono.
Gelmiş geçmiş En gıcık olanmış zaten.
Bi kere de yanıl be bkono.
Aaaaaaa sen miydin.
Laiklik elden gideeeyo iltica geleyo diyen dayıyı hatırlatıyor nick bana.
https://m.youtube.com/wat...&pp=2AETkAIB&ra=m
Laiklik elden gideeeyo iltica geleyo diyen dayıyı hatırlatıyor nick bana.
https://m.youtube.com/wat...&pp=2AETkAIB&ra=m
Kih kih kih.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar