bugün
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı7
- ceset sikmek6
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- parcalandim toparlanamiyorum38
- ucan tekme atan hipopotam28
- çocuğa israil diye isim koymak3
- sözlükteki sapık ergenler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- bacılar çabuk bakın15
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- husiler'in aden havalimanı nı vurması2
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- babuş diyen kız10
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- 7 ekim'in üçüncü yılında türkiye israil ilişkileri2
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması7
- netanyahu7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- bacılar koşun yanıyorum6
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- fatma betül sayan kaya36
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- sözlük kızlarının kekleri5
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- kavaklıdere5
- from gold from dust28
- dişil enerji yağı4
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- heyt bea10
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- çok uykum geldi4
- izmir'in akp'ye geçmesi23
#silinip silinip gelen ruh hastası ve Horozcu çocuklarının sık sık ziyaret ettiği nickaltı.#
Nikine soktuğumun insafsızı! insanlıktan anlamazsınız siz. Benim bir önemim yok. Türk Milleti'nin sıradan bir ferdi, askerliğini yapmış Mehmetçik'in naçiz bir neferiyim. Ben de herkes gibi bir olan Allah kuluyum. Ondan gayrısına tapınmam. insan adam olmaya çalışan bir garibanım yalnızca. Siz ise... Siz şirk ehli olmuşsunuz, farkında dahi değilsiniz. Rahmeti gazabını aşan(!) Allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan(!) Yahudi Cesaret Madalyalı pırasa bıyıklı BOP Eşbaşkanı tapıcısı olmuş, şirke bulanmışsınız.
Nikine soktuğumun insafsızı! insanlıktan anlamazsınız siz. Benim bir önemim yok. Türk Milleti'nin sıradan bir ferdi, askerliğini yapmış Mehmetçik'in naçiz bir neferiyim. Ben de herkes gibi bir olan Allah kuluyum. Ondan gayrısına tapınmam. insan adam olmaya çalışan bir garibanım yalnızca. Siz ise... Siz şirk ehli olmuşsunuz, farkında dahi değilsiniz. Rahmeti gazabını aşan(!) Allah'ın bütün vasıflarını üstünde taşıyan(!) Yahudi Cesaret Madalyalı pırasa bıyıklı BOP Eşbaşkanı tapıcısı olmuş, şirke bulanmışsınız.
horozcuyla teşriki mesai yapan abimiz. severiz kendisini.
Her başlıkta ayrı bi kavga sjskskdkdld harika
silinip silinip gelen ruh hastası ve Horozcu çocuklarının sık sık ziyaret ettiği nickaltı.
biraz feminen bir havası olan doğulu abimiz. her doğulu sert ve hain olacak değil ya!
Hep fakire değil başarıya da burs verilir tabii ki; fakat iBB'nin parasını tokatlatacağına o istanbul'un Kadir Ağabey'i vereydi ya kendi cebinden. Gavat'ın parası mı yokmuş? Ölmüş adamın arkasından konuşuyorum; ama hak ediyorlar. Kul hakkı yemeye alışmışsınız.
boşorolo oğronco olmok nodor bolor moson. amk ilk okul terk adam 15 sene hiç teklemeden okul okumuş adama neler diyor şaka gibi..
lan fatma betülden 1000 kat daha zeki daha başarılı onlarca genç var onlara neden "akp" belediyeleri burs vermiyor ? 100 bin dolar ne oğlum ? hani sabah vatandaşın parası kamunun parası diye g.tünü yırtıyordun sizden olana savurdukları zaman sıkıntı yapmıyor mu sende utanmaz. kadir topbaş yılların müteahhidi cebinden neden vermemiş o bursu kamunun parasını kamuya sormadan vermiş ?
lan fatma betülden 1000 kat daha zeki daha başarılı onlarca genç var onlara neden "akp" belediyeleri burs vermiyor ? 100 bin dolar ne oğlum ? hani sabah vatandaşın parası kamunun parası diye g.tünü yırtıyordun sizden olana savurdukları zaman sıkıntı yapmıyor mu sende utanmaz. kadir topbaş yılların müteahhidi cebinden neden vermemiş o bursu kamunun parasını kamuya sormadan vermiş ?
Evladım sen okumadığın için bilmezsin.
Burs her zaman fakirliğe verilmez.
Başarıya da verilir. Başarılı öğrenci olmak nedir bilir misin?
Bilmezsin ki, normaldir.
Burs her zaman fakirliğe verilmez.
Başarıya da verilir. Başarılı öğrenci olmak nedir bilir misin?
Bilmezsin ki, normaldir.
yüzsüzlüğün kitabını değil ansiklopedisini yazabilecek bir yazardır.
yukarıda döşerken şeyi yazmayı unutmuşum aklıma geldi ; babadan dededen zengin ve toprak ağası olan bir insan "akp" döneminde ibb den 100 bin ( yüz bin ) dolar burs alıp üniversiteye neden gider ? babadan dededen toprak zenginisin neden "akp" yönetimindeki istanbul büyük şehir belediyeden burs alıyorsun üstelik 100 bin dolar. bu arkadaş bunu hiç eleştirdi mi misal hayatı boyunca ? yok.. vatandaşın 100 bin dolarını neden babadan dededen toprak zengini fatma betüle verdiniz dedi mi ? yok..
bunu da mantıklı bir zemine oturtabilir inşallah diyeceğim ama adam zaten baştan aşağı tüm hücrelerine kadar mantıksızlık abidesi. hayatta yapabildiği tek şey birilerine kulluk etmek. gördükçe midem kalkıyor bir de millete hırsızı savunan kansızdır falan diyor..
yukarıda döşerken şeyi yazmayı unutmuşum aklıma geldi ; babadan dededen zengin ve toprak ağası olan bir insan "akp" döneminde ibb den 100 bin ( yüz bin ) dolar burs alıp üniversiteye neden gider ? babadan dededen toprak zenginisin neden "akp" yönetimindeki istanbul büyük şehir belediyeden burs alıyorsun üstelik 100 bin dolar. bu arkadaş bunu hiç eleştirdi mi misal hayatı boyunca ? yok.. vatandaşın 100 bin dolarını neden babadan dededen toprak zengini fatma betüle verdiniz dedi mi ? yok..
bunu da mantıklı bir zemine oturtabilir inşallah diyeceğim ama adam zaten baştan aşağı tüm hücrelerine kadar mantıksızlık abidesi. hayatta yapabildiği tek şey birilerine kulluk etmek. gördükçe midem kalkıyor bir de millete hırsızı savunan kansızdır falan diyor..
Savunmuyormuş, duraksız yalıyormuş,
Fesli'yi bir de Bopçu'yu çok seviyormuş,
Salça kaynatan o çakma Osmanoğlu'nun,
Salçasını da pek bi' seviyormuş :-).
Fesli'yi bir de Bopçu'yu çok seviyormuş,
Salça kaynatan o çakma Osmanoğlu'nun,
Salçasını da pek bi' seviyormuş :-).
--spoiler--
Portföy şirketleriyle bağlantısı varsa suç olur.
--spoiler--
fona para yatırmak suç değil, ama portföy şirketi aracılığı ile işlem yapmak suç? o zaman borsaya para yatıran herkes istediği işlemi yapsın ceza almasın, adam gibi işini yapan portföy yöneten firmalara para yatıranların alayı da içeri atılsın madem durum bu.
spk mevzuatı falan hep hikaye zaten tırıvırı.
lan siz hakkaten herhesi kendiniz gibi sanıyorsunuz heralde. kazın ayağı öyle değil ama.
--spoiler--
fona para yatırmak suç değil, ama portföy şirketi aracılığı ile işlem yapmak suç? o zaman borsaya para yatıran herkes istediği işlemi yapsın ceza almasın, adam gibi işini yapan portföy yöneten firmalara para yatıranların alayı da içeri atılsın madem durum bu.
spk mevzuatı falan hep hikaye zaten tırıvırı.
lan siz hakkaten herhesi kendiniz gibi sanıyorsunuz heralde. kazın ayağı öyle değil ama.
ceza alınca ne diyeceksin ? 3-5 gün sözlüğe girmeyeceksin sonra utanmadan geleceksin gene salağa yatıp kih kih kih edeceksin sanki bilmiyoruz lan senin tıyniyetini.
sende zaten 1 gram insanlık olsa belediye başkanları "delilleri karartabilir" diye patır patır cezaevine alınırken bunun ve kocasının neden hala dışarıda olduğunu sorgularsın. belki bunlarda delilleri karartacak ? belki paraları yurt dışına kaçıracak ? neden onları da içeri almıyorlar 1 gram ahlakınız olsa şunu sorgularsınız. belediye başkanlarının suçları sabit mi ki içerdeler 1.5 senedir ???
sende zaten 1 gram insanlık olsa belediye başkanları "delilleri karartabilir" diye patır patır cezaevine alınırken bunun ve kocasının neden hala dışarıda olduğunu sorgularsın. belki bunlarda delilleri karartacak ? belki paraları yurt dışına kaçıracak ? neden onları da içeri almıyorlar 1 gram ahlakınız olsa şunu sorgularsınız. belediye başkanlarının suçları sabit mi ki içerdeler 1.5 senedir ???
Savunmuyorum, cahilleri bilgilendiriyorum.
Fona para yatırmak yasal olarak suç değil.
Araştırılıyor, bağlantısı varsa o zaman ceza alır.
Fona para yatırmak yasal olarak suç değil.
Araştırılıyor, bağlantısı varsa o zaman ceza alır.
Fatma Betül sayan Kaya'nın bir yakını mı acaba dedirtti adam körü körüne savunuyor kadını ya Fatma Betül'ün eşi ya bizzat kendisi ya da yakın bir dostu kesinlikle şüphesiz sjsj.
Kih kih kih.
doğa üstü bir kardeşimizdir.
görsel
o kadar çok hesapla burada bulundu ki hangi nicki hatırlamıyorum belki bir önceki belki ondan bir önceki. bu ibb davaları patladığı zaman ben burada "imamoğlu babadan zengin hatta dededen zengin adamın tüm hayatı para içinde geçmiş" diyorum diye "ailesi zengin olan çalmaz diye bir şey mi var kih kih kih" diyordu.
az önce fatma betül vurguncu kaya için "kocası aileden zengin tımam mığ dedeleri toprak ağası" diye savunma yapıyor. allaha şükürler olsun ki bu ve bunun gibilere sadece sözlük üzerinden tahammül etmek zorundayız bunların eşi dostu akrabası vs olmak ölmeden cehennemi yaşamak gibi bir şey olsa gerek..
görsel
o kadar çok hesapla burada bulundu ki hangi nicki hatırlamıyorum belki bir önceki belki ondan bir önceki. bu ibb davaları patladığı zaman ben burada "imamoğlu babadan zengin hatta dededen zengin adamın tüm hayatı para içinde geçmiş" diyorum diye "ailesi zengin olan çalmaz diye bir şey mi var kih kih kih" diyordu.
az önce fatma betül vurguncu kaya için "kocası aileden zengin tımam mığ dedeleri toprak ağası" diye savunma yapıyor. allaha şükürler olsun ki bu ve bunun gibilere sadece sözlük üzerinden tahammül etmek zorundayız bunların eşi dostu akrabası vs olmak ölmeden cehennemi yaşamak gibi bir şey olsa gerek..
Çok üzüldüm bu dertten ölebilirim.
kürt olduğunu öğrendiğimden beri artık ciddiye almıyorum bu trollü. hedefleri uğrunda kendince takılıyor gariban.
görsel
Sen hastasın.
Sen hastasın.
KiMSENiNiN TÜRK VATANINDA BiRiNE SIRF TÜRK KANI TAŞIYOR DiYE BiAT ETME MECBURiYETi YOK AMA TÜRK KiMLiĞiNi KABUL ETMEK VE BAHŞEDiLMiŞ BU ETNiK ÇATIYA RiAYET ETMEK HER TÜRKiYE CUMHURiYETiNiN BOYUN BORCUDUR.
Konu ne ara uzman çavuşların ailevi sosyokültürel durumlarına geldi ya?
Akıl var izan var
Türk olmayan neyin Türkçülüğün yapar.
Yapsa yapsa toprak vatan yaşadığı yerin milliyetçiliğini yapar.
Devşirme diyincede kızıyorlar.
Yarın burayı Yunan alsa( allah korusun) Yunan milliyetçisi olmayacağını kim garanti verebilir.
Türk olmayan neyin Türkçülüğün yapar.
Yapsa yapsa toprak vatan yaşadığı yerin milliyetçiliğini yapar.
Devşirme diyincede kızıyorlar.
Yarın burayı Yunan alsa( allah korusun) Yunan milliyetçisi olmayacağını kim garanti verebilir.
HER MiLLiYETÇi YA DA TÜRKÇÜYE IRKÇI DiYENLER DE MiLLETiiN ZEKASINI TARTIYOR.
"her müslümana arap diyen zihniyet milletin beynini sorguluyor komediye bak."
Adam ben Cezayir arabıyım diyor ve
Bana Türk ırkçılığı yapıyor.
Tıpkı Gürcü olup Kürtlere Türk ırkçılığı yapanlar gibi bilirsin.
Adam ben Cezayir arabıyım diyor ve
Bana Türk ırkçılığı yapıyor.
Tıpkı Gürcü olup Kürtlere Türk ırkçılığı yapanlar gibi bilirsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar