bugün
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- çocuğa israil diye isim koymak12
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı15
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- ak partili ahlakı14
- ceset sikmek12
- dünyanın en tehlikeli cümlesi7
- mehmetcik uzerinden kanli siyaset4
- meksika açmazı macerası10
- kadınlar gitar çalan erkekten hoşlanır mı4
- ölü sevicilerle aynı sözlükte yazmak5
- ceset başlığı niye hala yerinde3
- nere lan bu silivri2
- iltica43
- bok gibi adalet2
- gammazlar göreve6
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar3
- recep tayyip erdoğan18
- messinin arjantin milli takıma vedası3
- kadınlar akıllı erkeklerden hoşlanır mı sorunsalı3
- simko38
- sabahları sevilen şeyler5
- husiler'in aden havalimanı nı vurması3
- adamı dinden imandan çıkartmak2
- buz gibi birayı tek seferde kafaya dikmek2
- boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı3
- parcalandim toparlanamiyorum310
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- ucan tekme atan hipopotam28
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- edip akbayram ı edi pak bayram diye okumak2
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- bacılar çabuk bakın15
- nervio'nun erkek olması31
- netanyahu8
- nickelback4
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- from gold from dust29
- babuş diyen kız10
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- türkiye3
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
HER MiLLiYETÇi YA DA TÜRKÇÜYE IRKÇI DiYENLER DE MiLLETiiN ZEKASINI TARTIYOR.
"her müslümana arap diyen zihniyet milletin beynini sorguluyor komediye bak."
Adam ben Cezayir arabıyım diyor ve
Bana Türk ırkçılığı yapıyor.
Tıpkı Gürcü olup Kürtlere Türk ırkçılığı yapanlar gibi bilirsin.
Adam ben Cezayir arabıyım diyor ve
Bana Türk ırkçılığı yapıyor.
Tıpkı Gürcü olup Kürtlere Türk ırkçılığı yapanlar gibi bilirsin.
--spoiler--
emir altında yaşayamam
--spoiler--
Hahahaha iyi güldürdün kanka.
Kimse emir altında yaşamak istemez canım kankam kimse…
Ama imkanlar elvermiyorsa, şartlar bunu yapmanı gerektiriyorsa her türlü zor şartlarda çalışırsın.
Sen yapacak başka iş imkanları bulmuşsun ne güzel…
Ama Herkes bulamıyor.
Fakir ailelerin çocukları diyorum ama anlamıyorsun ki.
emir altında yaşayamam
--spoiler--
Hahahaha iyi güldürdün kanka.
Kimse emir altında yaşamak istemez canım kankam kimse…
Ama imkanlar elvermiyorsa, şartlar bunu yapmanı gerektiriyorsa her türlü zor şartlarda çalışırsın.
Sen yapacak başka iş imkanları bulmuşsun ne güzel…
Ama Herkes bulamıyor.
Fakir ailelerin çocukları diyorum ama anlamıyorsun ki.
--spoiler--
Konumuz meslek olarak icra edilen “uzman çavuşluk” yani profesyonel askerler. Teröristlerin canına okudu bu çocuklar.
--spoiler--
hala bana anlatıyorsun ama ayıp be kardeşim bana anlatma. benim rahatım yerimde değil hiçbir zamanda olmadı babamdan harçlık almayı 12-13 yaşlarında bırakmışım ben herhangi bir mirasta kalmayacak anladın ? kalsa da istemem zaten kendim çalışırım kendim kazanırım hayatta kimseye tamah etmedim etmem de babam bile olsa.
uzman çavuş olma imkanım vardı ama olmadım sebebi de çatışmadan kaçmak değil ben "emir altında yaşayamam" anladın ? ben senin gibi bir partiye falan üye olup ne denirse/ne emredilirse yapan tiplerden değilim serde biraz asilik var o yüzden kalmadım yoksa şimdiye emekli olalı 5-6 sene falan olmuştu bile kalsam. muhtemelen sivilde çalışırken kazanacağımdan daha fazla kazanırdım hem de emekli olduğumda kazanacağımın 5-6-7 katını kazanacaktım ama emir altında olamazdım senin gibi.
neyse hayat hikayesi anlattırma bana boş yere işin özeti şu ; boş yapma.. dün ak dediğine bugün kara deme dik dur. dün pkk-apo düşmanı bugün pkk-apo destekçisi. yakışmıyor..
Konumuz meslek olarak icra edilen “uzman çavuşluk” yani profesyonel askerler. Teröristlerin canına okudu bu çocuklar.
--spoiler--
hala bana anlatıyorsun ama ayıp be kardeşim bana anlatma. benim rahatım yerimde değil hiçbir zamanda olmadı babamdan harçlık almayı 12-13 yaşlarında bırakmışım ben herhangi bir mirasta kalmayacak anladın ? kalsa da istemem zaten kendim çalışırım kendim kazanırım hayatta kimseye tamah etmedim etmem de babam bile olsa.
uzman çavuş olma imkanım vardı ama olmadım sebebi de çatışmadan kaçmak değil ben "emir altında yaşayamam" anladın ? ben senin gibi bir partiye falan üye olup ne denirse/ne emredilirse yapan tiplerden değilim serde biraz asilik var o yüzden kalmadım yoksa şimdiye emekli olalı 5-6 sene falan olmuştu bile kalsam. muhtemelen sivilde çalışırken kazanacağımdan daha fazla kazanırdım hem de emekli olduğumda kazanacağımın 5-6-7 katını kazanacaktım ama emir altında olamazdım senin gibi.
neyse hayat hikayesi anlattırma bana boş yere işin özeti şu ; boş yapma.. dün ak dediğine bugün kara deme dik dur. dün pkk-apo düşmanı bugün pkk-apo destekçisi. yakışmıyor..
Kalemi kuvvetli bir yazarımız.
tabi canımmmm biz 20 kişi yanlış anladık hepimizde b12 eksikliği var bir tek sen süper zekalısın aslında ironi yapmışsın..
ya bsg * bir de ajitasyon yapıyor hala ölenler hep fakir ailelerin çocukları diye. sarı torba görselleri atarken veya reisinin 2 oğlu da çürük raporu alıp askerlik yapmazken neden aklına gelmiyordu fakir aile çocukları ? lan yıllardır burada benim söylediğim şeyi şimdi kalkmışsın bana söylüyorsun hiç utanma arlanma yok mu sende ? ben sana yıllardır burada o görselleri attığında "şehadet şerbetini hep bizim gibi fakir ailelerin çocukları içiyor sen burak bilal neden içmiyorsunuz neden o sarı torbaları birazda siz doldurmuyorsunuz" diye sormuyor muydum ? bu yüzsüzlüğün kaçıncı seviyesi amk..
ya bsg * bir de ajitasyon yapıyor hala ölenler hep fakir ailelerin çocukları diye. sarı torba görselleri atarken veya reisinin 2 oğlu da çürük raporu alıp askerlik yapmazken neden aklına gelmiyordu fakir aile çocukları ? lan yıllardır burada benim söylediğim şeyi şimdi kalkmışsın bana söylüyorsun hiç utanma arlanma yok mu sende ? ben sana yıllardır burada o görselleri attığında "şehadet şerbetini hep bizim gibi fakir ailelerin çocukları içiyor sen burak bilal neden içmiyorsunuz neden o sarı torbaları birazda siz doldurmuyorsunuz" diye sormuyor muydum ? bu yüzsüzlüğün kaçıncı seviyesi amk..
Kanka o entrynin devamı niye yok?
Bak devamı burada .
görsel
O entrynin tamamını okunulduğunda ironi yaptığım, sizin aslında klavye milliyetçisi olduğunuzu anlatmak, vurgulamak istemişim. Yoksa sizin gibi kafatasçılara gerçekten milliyetçi falan dediğimi mi sandın?
Yanlış anlamışsın kanka ceviz ye.
Bak devamı burada .
görsel
O entrynin tamamını okunulduğunda ironi yaptığım, sizin aslında klavye milliyetçisi olduğunuzu anlatmak, vurgulamak istemişim. Yoksa sizin gibi kafatasçılara gerçekten milliyetçi falan dediğimi mi sandın?
Yanlış anlamışsın kanka ceviz ye.
Rezil bir varlık. Ak partiyi güzellemek için apoyu bile savunur. Kent uzlaşısı ve yeni parti tüzüğü ile.
önce türkçe yazmayı öğren suboş. daha geçen gün sen yazmadın mı olm ben de kürt kökenliyim diye ? şizofren falan mısın sen iki farklı kişiliğin mi var birisi pkk destekçisi kürt diğeri milliyetçi türk ? kendin yazdın ya lan.
https://resmim.net/cdn/2026/10/05/E2OAWW.jpg
ben mi yazdım lan bunu ? sen apoya küfür falan edemezsin edersen ve partiden birileri ispiklerse maman kesilir. senin önüne apoyu öveceksin diye emir koyarlarsa sen o emre uyarsın dışına çıkamazsın bizi yeme burada..
https://resmim.net/cdn/2026/10/05/E2OAWW.jpg
ben mi yazdım lan bunu ? sen apoya küfür falan edemezsin edersen ve partiden birileri ispiklerse maman kesilir. senin önüne apoyu öveceksin diye emir koyarlarsa sen o emre uyarsın dışına çıkamazsın bizi yeme burada..
--spoiler--
apoya küfür ederdi pkk ya lanet okurdu
--spoiler--
Apoya hâlâ küfür eder, PKK’ya lanet okurum da Apo üniter yapımızı kabul etti, artık devlete çalışıyor. PKK denen bir örgüt de artık yok ıq.
--spoiler--
bugün kendisinin de aslında kürt olduğunu beyan ediyor
--spoiler--
He kürdüm hem de Diyarbakırlı, Amedsporlu bir vatandaşım ıq.
Ne demek istiyorsun olm ağzın doluyken konuşma anlaşılmıyo ıq.
apoya küfür ederdi pkk ya lanet okurdu
--spoiler--
Apoya hâlâ küfür eder, PKK’ya lanet okurum da Apo üniter yapımızı kabul etti, artık devlete çalışıyor. PKK denen bir örgüt de artık yok ıq.
--spoiler--
bugün kendisinin de aslında kürt olduğunu beyan ediyor
--spoiler--
He kürdüm hem de Diyarbakırlı, Amedsporlu bir vatandaşım ıq.
Ne demek istiyorsun olm ağzın doluyken konuşma anlaşılmıyo ıq.
erke dönergeci olabilir. o kadar hızlı dönüyor ki insanın aklı uçup gidiyor..
geçen sene bu zamanlar her yere sarı poşet görselleri atar apoya küfür ederdi pkk ya lanet okurdu. bugün kendisinin de aslında kürt olduğunu beyan ediyor, apoya laf söyletmiyor, pkk nın yok edilmesini isteyenlere "aaa ne ayıp ama yaa siz savaşacaksanız gidin" diyor.
ışık hızı geçilemez kuralı var ya bu arkadaş dönerken ışık hızında dönüyor bence einstein yanılmış..
geçen sene bu zamanlar her yere sarı poşet görselleri atar apoya küfür ederdi pkk ya lanet okurdu. bugün kendisinin de aslında kürt olduğunu beyan ediyor, apoya laf söyletmiyor, pkk nın yok edilmesini isteyenlere "aaa ne ayıp ama yaa siz savaşacaksanız gidin" diyor.
ışık hızı geçilemez kuralı var ya bu arkadaş dönerken ışık hızında dönüyor bence einstein yanılmış..
"başkasının beyniyle hayatını devam ettiren bireyimsi."
Arap olup başka milletin ırkçılığını yapamaya çalışan biri için fazla iddalı bir cümle.
Arap olup başka milletin ırkçılığını yapamaya çalışan biri için fazla iddalı bir cümle.
başkasının beyniyle hayatını devam ettiren bireyimsi.
bunun gibi tipler varken akepenin başka düşmana ihtiyacı yok aslında.
düşünsene, etrafında ne yaparsan yap asla " napıyosun sen " demeyenler var. her yaptığına alkış tutan, her yaptığını destekleyen ve tepki koyanın karşısına dikilip onu sindiren tipler var.
böyle tiplerle çıkılan bir yolun uçuruma varmama ihtimali harbiden çok düşüktür.
akepe gerçek anlamda şu anki seviyesine düştüyse, temel nedeni bunun gibi tiplerin egemen hale gelmiş olması.
devaaaaam..
düşünsene, etrafında ne yaparsan yap asla " napıyosun sen " demeyenler var. her yaptığına alkış tutan, her yaptığını destekleyen ve tepki koyanın karşısına dikilip onu sindiren tipler var.
böyle tiplerle çıkılan bir yolun uçuruma varmama ihtimali harbiden çok düşüktür.
akepe gerçek anlamda şu anki seviyesine düştüyse, temel nedeni bunun gibi tiplerin egemen hale gelmiş olması.
devaaaaam..
dikkatli olan "kim cimer'e" gidersiniz.
Kih kih kih.
kısa videosu ortamlara bomba gibi düşmüş yalardır. pardon yazardır *
görsel
dakikada 1500 dil darbesi atıyor maşaallah. sayın cumhurbaşkanımmmm sayın cumhurbaşkanımmmmmm. olm burada boş yere kendini paralayacağına cimere yazsana sayın cumhurbaşkanım nassın iyi misin diye. şikayetleri o okuyormuş yashjasabsakjsa.
görsel
dakikada 1500 dil darbesi atıyor maşaallah. sayın cumhurbaşkanımmmm sayın cumhurbaşkanımmmmmm. olm burada boş yere kendini paralayacağına cimere yazsana sayın cumhurbaşkanım nassın iyi misin diye. şikayetleri o okuyormuş yashjasabsakjsa.
Bu sizi elakadar etmes nervio hanım.
Evlenmemiş miydin len sen. Niye geldin geri boşandın mı?
Atatürk düşmanlarına ve Kürdistancılara ettiğim laflardan rahatsız olan bir (bkz: Maklube kokusu)
ne zaman bir hanım yazarla usturuplıu tartışsam araya girip onlara hempalık yapma vazifesini üzerine alan namı diğer nihoş. topaç demiş bana, kefenli lale...
Ben de zaten 'yorum yapmıyorum' diyerek yanıt vermiştim o entrye.
Evet, sözlükte korunma kollanma, onaylanma ve hatta sevilmeye ihtiyacım yok şükürler olsun ki. Olsa farklı davranırdım, farklı şeyler yazardım.
Claudian meselesine gelince; zaten yirmi defa söylemiş olduğun fikri refere ederek ayrıca nickaltı yazıyorsun. Anladık, tamam deme biçimiydi.
Claudian'ın benim korumama ihtiyacı olduğu fikri ise ayrıca güldürdü. Sadece gördüğümü ifade ettim. Hepsi bu.
Evet, sözlükte korunma kollanma, onaylanma ve hatta sevilmeye ihtiyacım yok şükürler olsun ki. Olsa farklı davranırdım, farklı şeyler yazardım.
Claudian meselesine gelince; zaten yirmi defa söylemiş olduğun fikri refere ederek ayrıca nickaltı yazıyorsun. Anladık, tamam deme biçimiydi.
Claudian'ın benim korumama ihtiyacı olduğu fikri ise ayrıca güldürdü. Sadece gördüğümü ifade ettim. Hepsi bu.
--spoiler--
tekrar tekrar lastik gibi uzatıp nickaltına da yazdığın için soru sordum.
--spoiler--
Hayır canım onun nickaltına, sadece “bir şeyler öğendiniz bir teşekkür etmek çok mu zor?” Gibisinden bir şeyler yazmıştım ama siz her zamanki gibi aklınız sıra kanka koruma refleksiyle olaya gereksiz müdahil oldunuz.
Ayrıca ilticanın anlamını göç etmek sanıyordu kardeşimiz “ sığınmak “ olduğunu açıklamışım. Bütün olan bu.
https://www.uludagsozluk.com/e/48110753/
Haziran ayında eski hesabımda yazmışım refere ettiğiniz o entryi. Sizi hala severim sıkıntı yok ama Benim korumama ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Maşallah forum-chat kraliçesi olan sizsiniz. Kih Kih Kih.
tekrar tekrar lastik gibi uzatıp nickaltına da yazdığın için soru sordum.
--spoiler--
Hayır canım onun nickaltına, sadece “bir şeyler öğendiniz bir teşekkür etmek çok mu zor?” Gibisinden bir şeyler yazmıştım ama siz her zamanki gibi aklınız sıra kanka koruma refleksiyle olaya gereksiz müdahil oldunuz.
Ayrıca ilticanın anlamını göç etmek sanıyordu kardeşimiz “ sığınmak “ olduğunu açıklamışım. Bütün olan bu.
https://www.uludagsozluk.com/e/48110753/
Haziran ayında eski hesabımda yazmışım refere ettiğiniz o entryi. Sizi hala severim sıkıntı yok ama Benim korumama ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Maşallah forum-chat kraliçesi olan sizsiniz. Kih Kih Kih.
Sedatım neden böyle yapıyorsun sen?
Bak birine sataşma ve soru sorma-fikir belirtme farklı kavramlar.
Claudian ile olan meselede sana fikrini zaten birkaç defa yazmış olduğunu söyledim. Tekrar tekrar lastik gibi uzatıp nickaltına da yazdığın için soru sordum. Yanıt verip vermemen hiç önemli değil.
Bana "banal" dediğin halde teşekkür ettim. Nasıl ben saygılı görünüp saygısızlık yapıyor olabilirim? Mizah diye bir şey var, biliyor musun? Karikatür de benim için mizahtır.
Ayrıca bak unuttuğun şeyler var yazdıkların arasında. inanmadığın şeyleri yazmasan daha şık olacak sanki.
(bkz: enayimiknatisii/#47996136)
Bak birine sataşma ve soru sorma-fikir belirtme farklı kavramlar.
Claudian ile olan meselede sana fikrini zaten birkaç defa yazmış olduğunu söyledim. Tekrar tekrar lastik gibi uzatıp nickaltına da yazdığın için soru sordum. Yanıt verip vermemen hiç önemli değil.
Bana "banal" dediğin halde teşekkür ettim. Nasıl ben saygılı görünüp saygısızlık yapıyor olabilirim? Mizah diye bir şey var, biliyor musun? Karikatür de benim için mizahtır.
Ayrıca bak unuttuğun şeyler var yazdıkların arasında. inanmadığın şeyleri yazmasan daha şık olacak sanki.
(bkz: enayimiknatisii/#47996136)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar