bugün
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- çocuğa israil diye isim koymak12
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı15
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- ak partili ahlakı14
- ceset sikmek12
- dünyanın en tehlikeli cümlesi7
- mehmetcik uzerinden kanli siyaset4
- meksika açmazı macerası10
- kadınlar gitar çalan erkekten hoşlanır mı4
- ölü sevicilerle aynı sözlükte yazmak5
- ceset başlığı niye hala yerinde3
- nere lan bu silivri2
- iltica43
- bok gibi adalet2
- gammazlar göreve6
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar3
- recep tayyip erdoğan18
- messinin arjantin milli takıma vedası3
- kadınlar akıllı erkeklerden hoşlanır mı sorunsalı3
- simko38
- sabahları sevilen şeyler5
- husiler'in aden havalimanı nı vurması3
- adamı dinden imandan çıkartmak2
- buz gibi birayı tek seferde kafaya dikmek2
- boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı3
- parcalandim toparlanamiyorum310
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- ucan tekme atan hipopotam28
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- edip akbayram ı edi pak bayram diye okumak2
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- bacılar çabuk bakın15
- nervio'nun erkek olması31
- netanyahu8
- nickelback4
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- from gold from dust29
- babuş diyen kız10
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- türkiye3
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
Kih kih kih.
Ulan ne gıcık üye diyordum.
Gelmiş geçmiş En gıcık olanmış zaten.
Bi kere de yanıl be bkono.
Gelmiş geçmiş En gıcık olanmış zaten.
Bi kere de yanıl be bkono.
Tamam kardeş, öğrendik madem çok bilmişsin ekşiye iltica edebilirsin.
Kalite konusunda da araştırma yapmanı öneririm. Başak burcu çok bilmişliğiyle işler yürümüyor. Bye *
Kalite konusunda da araştırma yapmanı öneririm. Başak burcu çok bilmişliğiyle işler yürümüyor. Bye *
Sizi kırdıysam özür diliyorum hanımefendi.
Dil bilgisi takıntım var başak burcuyum, beni mazur görün.
Ama fena mı efendim, siz de kalitenin ne olduğunu ve ilticanın anlamını öğrendiniz.
Dil bilgisi takıntım var başak burcuyum, beni mazur görün.
Ama fena mı efendim, siz de kalitenin ne olduğunu ve ilticanın anlamını öğrendiniz.
Nicki acayip itici. Bir de bana kitap oku demiş. Kardeş ben klasik okuyorum ya sen mısıroğlu okuyan birine benziyorsun. Kitaptan anladığımız şeyin aynı olduğunu sanmıyorum.
Herhalde kendi söyleyemeyecek. Neyse öğlen olsun, yerine ben söylerim. Sonuçta 72 saat doluyor.
bir yazar.
24 saat kadar süre kaldı. uyarmadı olmayayım.
24 saat kadar süre kaldı. uyarmadı olmayayım.
sadece 48 saat kaldı. tik tok, tik tok, tik tok...
eski bir uludağ sözlük yazarı.
eski bir uludağ sözlük yazarı.
Ben seni tanıdım ama kimseye söylemedim. Kendini açıklamazsan 72 saat içinde ben açıklarım.
Özel ruhsat dediğin ne onu bi bilsek.
Ben şunu iyi bilirim ve iman ederim ki, sadece ve sadece “ Allah’ın dediği olur” ve dua her türlü şerden korur.
Edit: detaylı bilgi entrysi için teşekkür ederim sayın yazar. Emeğe saygısızlık yapamam.
Ben şunu iyi bilirim ve iman ederim ki, sadece ve sadece “ Allah’ın dediği olur” ve dua her türlü şerden korur.
Edit: detaylı bilgi entrysi için teşekkür ederim sayın yazar. Emeğe saygısızlık yapamam.
O başlıkta bir entryde “Cinlerden dua korumaz”denmiş. Ben de felak-nas korur demişim. Yanlış Bir şey demedim ki, korur kardeşim sadece euzu besmele bile korur. ihlas da korur. Ayetel kürsi de korur. Dua korur kardeşim.
Senin dediğin ayetler şeytanların kimlerin üzerine indiğini ve kimlere vesvese verdiğini açıklar doğru diyorsun ama yukarıdaki iddianın cevabı Bu değil. Sen farklı şeyden bahsediyorsun. O başlığı baştan sona bir daha oku lütfen.
Senin dediğin ayetler şeytanların kimlerin üzerine indiğini ve kimlere vesvese verdiğini açıklar doğru diyorsun ama yukarıdaki iddianın cevabı Bu değil. Sen farklı şeyden bahsediyorsun. O başlığı baştan sona bir daha oku lütfen.
iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Entry'lerinde adil olmaya gayret ediyor gibi.
Bana öğrenmek amacıyla soru sorduğunu düşündüm ama benimle dalga geçmiş galiba.
şerif faysal Yıldırım * bu husus hakkında şöyle bir öneride bulunmuştur.
Değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
görsel
Değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
görsel
en kolay hangi ülkelere yapılır bilemediğimdir.
insan sayısının asker sayısı ve gücü ile pozitif korelasyonda olduğunun düşünüldüğü devirlerde, popülasyonun azalması durumunda başvurulan bir yöntemdir.
bunu, devletin asker teminine bağlamak mümkündür. bu sebepten, göçenlere çocuk düşürmek yasaklanmış, zorla çocuk yapımları teşvik edildiği gibi; göçmen alımları başlamıştır. buda beraberinde adapte olmaya çalıştığı kültürün değerlerini benimsemede güçlükler yaşayan bireyleri ve onların entegrasyonunu sağlamak gibi bir külfete girmek durumunda kalan devlet pofillerini çıkarmıştır.
bunu, devletin asker teminine bağlamak mümkündür. bu sebepten, göçenlere çocuk düşürmek yasaklanmış, zorla çocuk yapımları teşvik edildiği gibi; göçmen alımları başlamıştır. buda beraberinde adapte olmaya çalıştığı kültürün değerlerini benimsemede güçlükler yaşayan bireyleri ve onların entegrasyonunu sağlamak gibi bir külfete girmek durumunda kalan devlet pofillerini çıkarmıştır.
arapça bir kelimedir. sözlük manası sığınma'dır. mastarı mimli mastardır (melce e). kök harflerini şimdi çıkaramadım ki mazi fiil çekimini söyleyeyim. içimde kalacak bu gidip bakayım bir şeylere de yazayım, sonra editlerim. tahminime göre; "lece e" olabilir. zaten mimli mastarda mimi kaldırınca fiil çıkmalı. *
güvenilir bir yere sığınma...
bir de irtica var. karıştırmayalım diye dedim!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar