bugün
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri11
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- kiraz cicegi kolonyasi40
- mal mıyım sorunsalı6
- kendine yalan söyleme eğilimi9
- küt saçlı hatun8
- takibe anında takip4
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- mutsuzken çirkin olmak8
- mesih gelseydi4
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması4
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- aydınlanmak3
- iskender10
- güne bir şiir dizesi bırak5
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- frankyfourfingers3
- esnaf lokantasında hepiniz topsunuz diye bağırmak2
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- friedrich hegel la bi cay icek13
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- sovyetlerin çöküşü usame ve nükleer bavullar2
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- kızılcık şerbeti dizisi2
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- ona bir şey söyle7
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- etli biber dolması yapan erkek9
- yeralti edebiyatcisi10
- allah savaşa davet etmez vaatlerinden vazgeçmez3
- arkadaşlar ya3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- musa allah'ın varlığını sorgulayabiliyordu2
- insanları kölelikten kurtaran tanrı olan allah2
- platon un mağara alegorisi15
- ismail kartal31
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- true silik olsun10
- saygının ve ahlakın yeni nesli olmaz3
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek2
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- ağır müslüm gürses sözleri10
- özgürlük nedir sorunsalı7
- sardalya4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
artık şampiyonlar ligiyle özdeşeleşmiştir. her ne kadar arada heyecandan* hatalar yapsa da onsuz şampiyonlar ligi eski tadından uzak olur.
sestonu konuşma tarzı hatta eğer konuşurken ekranda görünüyorsa tavrı ve tipi, futbol yorumundan soğutur, maç izlemekten soğutur.
en kısa zamanda emekli olması türk spor basını ve spor izleiyicileri tarafından çok yararlı olacaktır.
en kısa zamanda emekli olması türk spor basını ve spor izleiyicileri tarafından çok yararlı olacaktır.
ispanya süper kupa maçlarını kanal d nin almasıyla ne yazık ki yine bu adama maruz kalıcaz,
mute tuşunu şimdiden hazırlayın zira 1. dakika da la masia dan girer, 90. dakika da messinin mahalle arkadaşlarını ağlayarak anlatır,
barcelonanın her atağında kendimizi türkiye-israil maçında hissederiz o derece yanlı anlatır yani..
mute tuşunu şimdiden hazırlayın zira 1. dakika da la masia dan girer, 90. dakika da messinin mahalle arkadaşlarını ağlayarak anlatır,
barcelonanın her atağında kendimizi türkiye-israil maçında hissederiz o derece yanlı anlatır yani..
pazar günü mourinho'yla guardiola'nın yani realmadrid'le barcelona'nın karşılaşmasını* kanal d'den izlemek zorunda kalacakmısız.
nolur kanal d nolur bize o maçı ilker yasin'in sunumuyla izlettirme. hadi bir güzellik yap.
nolur kanal d nolur bize o maçı ilker yasin'in sunumuyla izlettirme. hadi bir güzellik yap.
"hem gol hem penaltı olması lazım." , "korner mi bakıyorum, hayır köşe vuruşu
kendisine burdan seslenmek istediğim spiker:
nolur maç anlatma. allahını seviyosan bak allahın adını andım. tamam bu işten tamamen kop demiyorum git spor programı yap, kendi gazetenin köşe yazısında yaz eyvallah hatta çok da iyi yapıyorsun bu işleri ona laf yok. ama futbol hatrı için sen maç anlatma. biliyorum büyük ihtimal önümüzdeki iki el classico'dan birini sen anlatıcaksın olmadı illaki bir gün bir şampiyonlar ligi maçında mikrofonun başında yine sen olacaksın ama futboldan soğuttuğun kitlelere yazık. bak çok iyi adamsın ona laf yok da işte bazı konularda olmayınca olmuyo be abi.
nolur maç anlatma. allahını seviyosan bak allahın adını andım. tamam bu işten tamamen kop demiyorum git spor programı yap, kendi gazetenin köşe yazısında yaz eyvallah hatta çok da iyi yapıyorsun bu işleri ona laf yok. ama futbol hatrı için sen maç anlatma. biliyorum büyük ihtimal önümüzdeki iki el classico'dan birini sen anlatıcaksın olmadı illaki bir gün bir şampiyonlar ligi maçında mikrofonun başında yine sen olacaksın ama futboldan soğuttuğun kitlelere yazık. bak çok iyi adamsın ona laf yok da işte bazı konularda olmayınca olmuyo be abi.
bu işleri bıraktığında kurban keserek kutlanması gerek memleket için hayırlısı olacağı düşünüyorum. baykal bile bıraktı sende bırak be abi.
iniesta vurduuuuu , golmü ?
pardon düzeltiyorum top auta çıkmış.
bu akşam ki barcelona - real madrit maçını sunmamasını istediğim maç spikeri .
pardon düzeltiyorum top auta çıkmış.
bu akşam ki barcelona - real madrit maçını sunmamasını istediğim maç spikeri .
barcelona- real madrit maçını sunmaması için hakkında dua okunan insandır.
fenerbahçe - eintracht frankfurt maçındaki: penaltı penaltıııı penaltı olması lazım goooll goooll hem penaltı hem gol hem peanltı hem gol brava semiyhh... nidalarıyla insanları hem yarıp hem hayretler içerisinde bırakmış şahıstır kendisi. ama yine de gidişi büyük bir boşluk olacaktır.
yeni nesil spiker adaylarının kesinlikle kendine idol kabul etmemesi gereken spiker eskisi. sigortadan emekliliğini ve bodrumdaki yazlığında torun torba ile geçireceği günleri dört gözle bekliyoruz. beyinde temas etmeyen noktalar var zannımca.
benzetme yapayım derken götün götün ezme yapan halit kıvanç a özeneyim derken dedikoducu mahalle karılarına dönen zat. futbol bilgisi minimum saçmalama kapasitesi maksimum. değil mi max.? böyle bir cahil dingil aks da olabilir yıllardır futbol arenasında at koşturuyor malı götürüyor. tv de gösterilen maçları bile bangır bangır bağırarak anlatıyor dingiller. kardeşim körmüyüz bizde görüyoruz top aut a çıktı. türk futbolundan bu maç alnlatma özürlü spikerlerin yazarların gazeticlerin ve yöneticilerinde temizlenmesi gerekmektedir. ama o kadar kirliki mintax la canım mintax la cıngılı yetmez.
14 ağustos 2011 real madrid fc barcelona maçını sunan sabri ugandı yanlış olmasın.
14 ağustos 2011 real madrid fc barcelona maçı'nı anlattığını sananlar yanlış maç izlemişler sanırım.
yok yanlış maç değil di ilker yasin sadece bizim tv ye çıktı evde. erken misiniz birader siz. sanki hep tv ye o an çıkanlar mı konu oluyor sözlükçülere.
bu akşamki el clasicoyu o anlatmamıştır lan. sabri ugandı maçı anlatan. yine bu adama çatmış bazı yazarlar.
gülün dikenidir.
"ve taaç !" "şimdi onlar düşünsünler." "hem gol, hem penaltı." repliklerinin de sahibi.
işte budur: "...artık hormonlu değil tamamen organik lionel messi golü atıyor!"
iyice sapıtmaya başladı.
https://www.youtube.com/watch?v=3K9BgUNuK_k&feature=share
not: videoyu yükleyen şahıs ayrı bi sığır. ilker tahsin kim lan? *
https://www.youtube.com/watch?v=3K9BgUNuK_k&feature=share
not: videoyu yükleyen şahıs ayrı bi sığır. ilker tahsin kim lan? *
at bunu penaltı... penaltı olması lazım ama gol hem penaltı hem gol diyen suursuz spikerimsi insan.
14 eylül 2011 inter milan trabzonspor maçını anlatan spikerdir. taptaze bombalar bekliyoruz.
Yıllardır eskitemediği spor spikeri..
Zokoro kim yeni transfer mi ilker Abi ?
Zokoro kim yeni transfer mi ilker Abi ?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar