bugün

Psg
Aberdeen
Reggina
Antalyaspor
*
gibisinden nükteli manşetleri barındıran gazetelerdir.
manşetlerinde genelde 'banko basel!', 'bu maçın hertharafı berlin!', 'sabaha kadar barçala!' gibi iddialı; müneccim t.şşağı tüketimi ile doğrudan bağlantılı cümleler bulunan gazetelerdir.

inanıp, güvenip, yattığınızdaysa, kuponu veren kardeşimizin köşedeki resmini oradan kesip tipini ezberlersiniz; yolda izde görürseniz tanıyabilesiniz diye...
iddaalı,Kral iddaa gibi ismleri olan manchester city bu maçta olur gol resitali gibi saçma başlıkları olan gazete ekleri
alacağın paraya bir kupon daha yapılan iddaa gazetesi. bu sebepten bir türlü alınamadı vesselam.
futbolu felsefe haline getirmiş bir şans oyunundan para kazanmaya yardımcı olan gazetedir.
yazarları iddaa'ya çalışan gazetelerdir.

eksikler, takımların form durumları, aralarındaki son maçlar faydalı bilgilerdir; işinize yararlar. 50 kuruş verip alınız, bu bilgiler ışığında kupon yapıp sonucu beklemeye koyulunuz. skerim formunu derseniz almayın.
özel olaraktan gazete aralarından çıkan,insana yahu bu hafta geçen haftanın zararını karşılarım dedirten gazete ekleridir.
m-magrul
a-arkadaş

m-varyaa çok pis kupon yapıyorum a, maçlarım tutunca apışıp kalıcaksın, zınnık koklaktmam.
a-koklatma zaten, yalan o maçlar.
m-nesi yalan, hangisi yalan?
a-hepsi yalan, tarihe bak. ahahahahahaahhahahahhahha.
m-eneee 1 nisan da mıymış bu maçlar?!?
a-sana bi yakın gözlüğü alalım ehiehiehi.
m-yuh diyorum hafız başkada birşey demiyorum, dün yatırsaydım tutuyodu ama.
a-tabi tabi ahahah ehihih öhühüh.

yani işin özü, tarihe iyi bakmak gerekir. * *
© copyright 2005 - 2026