bugün
- sırrı süreyya önder20
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi6
- dün gece ne oldu9
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç4
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlükteki linç kültürü8
- insan olmaya çeyrek kala8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- true'nun çaylak olması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur4
- araba sileceği5
- ayak fantezisi3
- iki tas çorba5
- müstehcen resim atmak3
- popeyes6
- sarapci koala59
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- gocu35
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- süleymancılar2
- cehenneme gideceğini sanıp cennete gitmek2
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükteki bayan azlığı6
- çomar sahiplenme3
- saadetler dilemek4
- osmanlı haremi3
- kürt hareketi2
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- sözlük sapığı kim5
- torpille işe giren insan2
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- şarapçının mal varlığı5
- gammaz çetesi5
- resmine 31 çektim de yattım5
- sorguluyorum2
- simko312
- hristiyanlık3
- cincinnati cini2
- melekenin balıkları kavurması3
- günün sözü26
Tekken'deki Tekvandocu tekmeci.
bacaklarını çok seri kullanması nedeniyle en sağlam dövüşen tekken karakterlerinden biri. bir diğeri için (bkz: bryan)
tekken serisindeki en sağlam karakterlerdendir. tae kwon docudur. oyunu bilen bilmeyen herkes kullanabilir fakat bilenin elinde ölümcül bir silahtır.
yazarın notu: hwoarang'la yenilmezlik rekorum vardır. tekken kariyerim boyunca hwoarang'la sadece 2 kez yenilmişimdir. onlarda da, jin'e yenildim, kıl payı, bir de king'den yedili kapma yedim. (vs. mode)
yazarın notu 2: ha bir de raven'la arkadaş dövdüydü beni... ama olsun fena oynarım hwo'yla.
yazarın notu 3: axe kick olayını bilmeyen adam hwoarangla rezil olur. tae kwon docu adam ne alttan ne üstten gelen adama acımaz. bu karaktere karşı tek üstünlük sahibi olan karakter jinpachi mishima'dır ve kendisi .rospu çocuğunun tekidir. zira ölümü bir anda geri çekilerek alev topu göndermektir, çok hızlı gerçekleşir ve kaçması neredeyse imkansızdır, arka arkaya kullanabilir ve canın %85ini götürür. kısaca .mınıza kor.
yazarın notu: hwoarang'la yenilmezlik rekorum vardır. tekken kariyerim boyunca hwoarang'la sadece 2 kez yenilmişimdir. onlarda da, jin'e yenildim, kıl payı, bir de king'den yedili kapma yedim. (vs. mode)
yazarın notu 2: ha bir de raven'la arkadaş dövdüydü beni... ama olsun fena oynarım hwo'yla.
yazarın notu 3: axe kick olayını bilmeyen adam hwoarangla rezil olur. tae kwon docu adam ne alttan ne üstten gelen adama acımaz. bu karaktere karşı tek üstünlük sahibi olan karakter jinpachi mishima'dır ve kendisi .rospu çocuğunun tekidir. zira ölümü bir anda geri çekilerek alev topu göndermektir, çok hızlı gerçekleşir ve kaçması neredeyse imkansızdır, arka arkaya kullanabilir ve canın %85ini götürür. kısaca .mınıza kor.
oyundaki en sağlam tekmelerin sahibi.
alçaktan yaklaşıldı mı yenilmesi kolay olan tekmeci tekken karakteri.
Tekme atar. Oyuna göre turnuvada hocasını yenmek zorunda kalır. Jin Kazama'nın rakibidir. Nedense Nina'ya yakıştırırız. (arkadaş çevresi olarak)
tekkende en çok hareketi olan karater gard almayı bilen bir insanın hwoarang'la yenemeyecegi adam yoktur kendimden biliyorum.
tekmelerini seriye bağlayarak dövemeyeceğiniz adam yoktur.
ama her ne olursa olsun en kral tekken karakteri paul phoenix'tir.
ama her ne olursa olsun en kral tekken karakteri paul phoenix'tir.
çok estetik bir tae kwon do tekniği olan, oynaması zevkli ve kolay tekken karakteri.
bu adamla ev ahalisini ipe dizmişliğim, adamları isyan ettirip joystick kırdırmışlığım vardır.
bu adamla ev ahalisini ipe dizmişliğim, adamları isyan ettirip joystick kırdırmışlığım vardır.
6 yıl boyunca beni sadece 2 kere yenilgiye uğratmış koreli dövüşçü.
tekme atarak sanat yapan mübarek koreli. milleti ipe dizmek çok kolaydır bununla. hele ki biliyorsanız oynamayı.
law un sikini öpsündür.
Jin ile birlikte en teknik elemandır ama law ve paul kadar etkili değillerdir.
Yıllar sonra tekken'in psp versiyonunu yükleyip tekrar oynama sebebim. Bu adam olmasaydı kimi seçerdim diye uzun-uzun düşündüğüm kızıl yekmeci
Oynayabilenin zamanında psikoloji bozduğu (bizim arkadaş grubunda 1 kişi) tekken karakteridir ama bir yoshimitsu değildir.
taekwando cu bir tekken karakteridir ama hiçbir karakter eddy gibi güçlü değildir.
iyi bir judocu olduğunu söyleyemem.
Sürekli Nina'dan dayak yedim bu adamı oynarken.
Sürekli Nina'dan dayak yedim bu adamı oynarken.
ya bu kamos'u en dandik karakter olan kuma ile bile çok pis döverim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar