bugün
- yazarların en sevdiği sözler9
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- kiraz cicegi kolonyasi34
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- yazarların en sevdiği meyve7
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- mantra grubu6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- 10 temmuz 20265
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 1000 liralık boxer giymek5
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kürdistan5
- kuran da namazın olmaması21
- fas11
- fransa8
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- kadın yazarların kavga etmesi11
- smallville dizisinde ki meteor ucubeleri2
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- velvet38
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- ayakseverlik5
- trump a kafa atmak2
- johnny sinsin araba vurdurması4
- söylemek istenilenler4
- 2026 dünya kupası24
- john glover2
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak2
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- sanal oyunda bir kızla seks yapmak2
- futbol21
- tabağında yemek bırakan erkek5
- bonnie tyler5
- saraca finch house25
- düşün ki o bunu okuyor6
- menemen4
- fiat 131 vs peugeot 5043
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- canım dilaram2
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak3
Tekken'deki Tekvandocu tekmeci.
bacaklarını çok seri kullanması nedeniyle en sağlam dövüşen tekken karakterlerinden biri. bir diğeri için (bkz: bryan)
tekken serisindeki en sağlam karakterlerdendir. tae kwon docudur. oyunu bilen bilmeyen herkes kullanabilir fakat bilenin elinde ölümcül bir silahtır.
yazarın notu: hwoarang'la yenilmezlik rekorum vardır. tekken kariyerim boyunca hwoarang'la sadece 2 kez yenilmişimdir. onlarda da, jin'e yenildim, kıl payı, bir de king'den yedili kapma yedim. (vs. mode)
yazarın notu 2: ha bir de raven'la arkadaş dövdüydü beni... ama olsun fena oynarım hwo'yla.
yazarın notu 3: axe kick olayını bilmeyen adam hwoarangla rezil olur. tae kwon docu adam ne alttan ne üstten gelen adama acımaz. bu karaktere karşı tek üstünlük sahibi olan karakter jinpachi mishima'dır ve kendisi .rospu çocuğunun tekidir. zira ölümü bir anda geri çekilerek alev topu göndermektir, çok hızlı gerçekleşir ve kaçması neredeyse imkansızdır, arka arkaya kullanabilir ve canın %85ini götürür. kısaca .mınıza kor.
yazarın notu: hwoarang'la yenilmezlik rekorum vardır. tekken kariyerim boyunca hwoarang'la sadece 2 kez yenilmişimdir. onlarda da, jin'e yenildim, kıl payı, bir de king'den yedili kapma yedim. (vs. mode)
yazarın notu 2: ha bir de raven'la arkadaş dövdüydü beni... ama olsun fena oynarım hwo'yla.
yazarın notu 3: axe kick olayını bilmeyen adam hwoarangla rezil olur. tae kwon docu adam ne alttan ne üstten gelen adama acımaz. bu karaktere karşı tek üstünlük sahibi olan karakter jinpachi mishima'dır ve kendisi .rospu çocuğunun tekidir. zira ölümü bir anda geri çekilerek alev topu göndermektir, çok hızlı gerçekleşir ve kaçması neredeyse imkansızdır, arka arkaya kullanabilir ve canın %85ini götürür. kısaca .mınıza kor.
oyundaki en sağlam tekmelerin sahibi.
alçaktan yaklaşıldı mı yenilmesi kolay olan tekmeci tekken karakteri.
Tekme atar. Oyuna göre turnuvada hocasını yenmek zorunda kalır. Jin Kazama'nın rakibidir. Nedense Nina'ya yakıştırırız. (arkadaş çevresi olarak)
tekkende en çok hareketi olan karater gard almayı bilen bir insanın hwoarang'la yenemeyecegi adam yoktur kendimden biliyorum.
tekmelerini seriye bağlayarak dövemeyeceğiniz adam yoktur.
ama her ne olursa olsun en kral tekken karakteri paul phoenix'tir.
ama her ne olursa olsun en kral tekken karakteri paul phoenix'tir.
çok estetik bir tae kwon do tekniği olan, oynaması zevkli ve kolay tekken karakteri.
bu adamla ev ahalisini ipe dizmişliğim, adamları isyan ettirip joystick kırdırmışlığım vardır.
bu adamla ev ahalisini ipe dizmişliğim, adamları isyan ettirip joystick kırdırmışlığım vardır.
6 yıl boyunca beni sadece 2 kere yenilgiye uğratmış koreli dövüşçü.
tekme atarak sanat yapan mübarek koreli. milleti ipe dizmek çok kolaydır bununla. hele ki biliyorsanız oynamayı.
law un sikini öpsündür.
Jin ile birlikte en teknik elemandır ama law ve paul kadar etkili değillerdir.
Yıllar sonra tekken'in psp versiyonunu yükleyip tekrar oynama sebebim. Bu adam olmasaydı kimi seçerdim diye uzun-uzun düşündüğüm kızıl yekmeci
Oynayabilenin zamanında psikoloji bozduğu (bizim arkadaş grubunda 1 kişi) tekken karakteridir ama bir yoshimitsu değildir.
taekwando cu bir tekken karakteridir ama hiçbir karakter eddy gibi güçlü değildir.
iyi bir judocu olduğunu söyleyemem.
Sürekli Nina'dan dayak yedim bu adamı oynarken.
Sürekli Nina'dan dayak yedim bu adamı oynarken.
ya bu kamos'u en dandik karakter olan kuma ile bile çok pis döverim.
Gündemdeki Haberler