bugün

olm niye eksilediniz lan adamı?
facebook, yutup, istakram gibi büyükbaşların en büyük gider kalemleridir.
1 yaşından beri veriloji.com sitesini kullanıyorum.
hiç sorun yaşamadım ama,
tavsiye de etmem.
herkesin anlayacağı şekile dökersek: telefonun hafıza kartı gibi bir şey.
web siteleri için barındırma hizmetine verilen isim. alan adı ile birlikte kullanılır genellikle, alan adı adres ise hosting adresin bulunduğu evdir, web sitesinin hızı ve kapasitesi yakından ilgilidir. türkiye'de çok pahalı olmakla birlikte ucuz olanlarından da uzak durulması gerekir, aynı evde 10 aile kalarak 50 ytl kira ödemeyi tercih ederseniz o ayrı tabii ki.
(bkz: co-location)
(bkz: dedicated server)
(bkz: en iyi hosting)
internet sitelerinin dosyalarının yüklendiği yer. veren birçok site mevcuttur ve hostingin içeriğine göre fiyatı değişmektedir. hosting olmadan büyük bir site kurmak imkansızdır.
Yazarların güvendigi hosting varsa tavsiyeye açığımdir.
Tanim: internet sitelerinin sunucusu.
Sitelerinizin barındığı yerdir. Türkiye'nin en büyük hosting platformu da sadecehosting'dir.
Hosting, domain(alan adı)'nın barındığı en uygun söylemiyle depodur. veri dosyaları burada saklanır.
(bkz: siteground com)
3 yaşından beri veriloji.com sitesini kullanıyorum.
hiç sorun yaşamadım.
tavsiye ederim.
alaşehir'de konuşlu olan, bireysel bloglardan devasa e-ticaret sitelerine kadar her ölçeğe uygun kiralık fiziksel sunucu ve barındırma çözümleri üreten bilişim markası. müşteri panellerinin arayüzü oldukça sade ve anlaşılır, domain tescilinden premium vds yönetimine kadar her şeyi tek tıkla halledebiliyorsunuz. 7/24 kesintisiz destek olayını lafta bırakmayıp gece yarısı bile çözüme kavuşturuyorlar.
https://www.hostlar.com.tr
linux ve windows hosting olmak üzere iki çeşidi vardır.
türkiye'de yeni bir sıkıntı yaşamayacak alandır. nitekim zaten sıkıntılıdır.
© copyright 2005 - 2026