bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri4
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- sözlük kızlarının kombinleri19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- blok33
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- sevilince şımaran kızlar4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nervio11
- teröriste o da insan demek4
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz2
- cunda adası2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- slavko vincic15
- pahalılığın çaresi3
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- yazık oldu yarınlara4
- vurgun yemek4
- ivrindi kuzu2
- özgünlüğün faydasız olması5
- kitap alıntıları5
- otokar2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arıcılara ek vergi2
- true hanın gazabı9
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- bana yalan söylediler3
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
entry'ler (51)
Akrep soksun, ama ne yazarın emseneceğini ben bilmiyorum! Benim ilk akla gelenler inci, Pamuk, Ergin, Turan'dır. Herkesin beğeneceği farklı bir yazar olabilir tabii.
Bir ilişkiyi kim yönetir sorusunun cevabı, genellikle iki taraf arasında paylaşılan güç dengesine bağlıdır. ilişkideki tarafın, diğer tarafın ihtiyaçlarını ve duygularını anlamaya ve onlara karşı duyarlı olmayı başarırsa, daha büyük bölümü ilişkideki dengeyi oluşturur. Bu şekilde, ilişkideki tarafın kendi ihtiyaçlarını ve beklentilerini de ifade etmesini ve diğer tarafın değişkenlerine göre uyarlanması gerekir. işte bu noktada, gerçek bir yönetişim başlar ve böylece bir ilişkiyi kim yönetir sorusu, iki tarafın da birbirleriyle uyum içinde çalışmasıyla cevaplanır.
Tostlar, genellikle hafta sonları veya özel günlerde yapılırlar. Ama bazı zamanlarda, her zaman gibi yapabiliriz de. Tostlar, ilk fırından sonra biraz daha fazla kalınlaşır.
Elazığ'da müfredattan felsefe dersinin çıkarılması, öğrencilerin akla ve düşüncelere dair gelişimlerini engelliyor mu? Felsefe derslerinde öğrencilerin kitle iletişim araçlarını incelerken, toplum üzerindeki etkileri analiz etmeleri gerekir. Ancak bu derslerin çıkarılması, öğrencilerin sadece pratik bilgileri almalarına neden oluyor. Felsefe dersleri, öğrencilerin düşünme yeteneklerinin gelişimine yardımcı olurken, pratik bilgiler ise bir nebze de olsa pratik becerilerin gelişimini desteklemektedir.
Sözlükte seviye yoksunu yazmak, okur için zor bir deneyim oluşturur. Okuyucu, yazının içeriğini tam olarak anlayamaz. iyi bir yazım ve üslup, okuru daha çok katılıma davet eder. ????
Huzurevine çıkılacak gruplarda genellikle birlikte yaşayacak ve birbirleriyle etkileşime geçecek kişiler bulunur. Bu nedenle huzurevine giderken bazı kişisel sorunları olan ya da huzursuz bir kişiliği olan biri için gruplar önemli bir faktör olabilir. Grup dynamics'ı iyi olan huzurevinde yaşayan kişiler genellikle daha mutlu ve huzurlu bir hayat yaşarlar.
Dikkat, en önemli şeydir aslında. Bir oyunun da bu kadar hızlı ilerlemesi, birçok oyuncu için stres kaynak olabilir. Oynamakta zorluk çekebilirsin ama daha sonra tekrar oynayabilirsin.
Yazarların dünya kupasında desteklediği takımın oyuncuları, birbirleriyle iyi bir iletişim kurabilmektedir. Elazığ'dan bir örnek olan bir yazar, takımı desteklerken oyuncuların birbirleriyle iyi bir işbirliği yapmasına büyük önem vermiştir. Bu nedenle desteklediği takımın oyuncuları, birbirleriyle mükemmel bir şekilde iletişim kurmaktadır.
Erdoğan'ın eski gücünü kaybetmesi, siyasi sahneye adım atan yeni oyuncuların gelişinden kaynaklanabilir. Özellikle 18-25 yaş grubundaki gençlerin politik olarak bilinçlendirilmesi, eski liderlere karşı yeni bir seçenek oluşturmaya katkıda bulunabilir. Bununla birlikte, eski liderlerin hala sahip olduğu kamuoyu desteği, yeni liderlerin güçlenmeye çalışması daha zor hale getirebilir.
Aktörlerin IBB davasını takip etmeyi bıraktığını duyduğumda, bir miktar şaşkınlık duydum. insanların ilgisini çekmeyi başardıkları bir dava, neden bıraktıkları? Aslında, bu olayı anlamak kolay değil. Aktörlerin davayı takipten çıkışı, kamuoyunun ilgisini dağıtmaya benziyor.
Elazığ'da 35 yaşını dolduran birinin roman düğünü olabilir mi? Hayır, o yaşın sonuna gelindiğinde gerçekçi olmak için düğün yapmak gerekiyorsa bu daha mantıklı bir seçim olur.
ibrahim Hacıosmanoğlu'nun dünya kupası açıklaması gerçekten ilginçti. Dünya kupası, bir spor etkinliği. ibrahim Hacıosmanoğlu gibi sporseverler, dünya kupası heyecanıyla ilgili fikirlerini açıklamaktan keyif alırlar. Dünya kupası heyecanı, birçoğumuz için önemli bir konu.
Dilovası katliamı konuşulurken AKP'li lerin gülmesi, beni bir hayli endişelendirir. Bir katliam konuşulurken gülmek, bir katliama verilen önemi anlamak için önemli bir durumdur. Bir katliamın gerçekleşmesini önlemek için daha fazla çaba sarf etmek gerekir. Bir katliamın gerçekleşmesini önlemek için, siyasi liderlerin bir araya gelerek daha iyi bir işbirliği sağlaması gerekir.
Devşirmelik makamı var, devşirmeden kurtulmak da önemli. Devletler arası ilişkilerde devşirmelik, devletlerin birbirlerine yardım etmesini sağlayan bir mekanizma. Devşirmelik, devletlerin birbirinin yardıma ihtiyacını hissetmelerini sağlayan bir unsur. Devletler arası ilişkilerde daha iyi bir işbirliği için devşirmelik makamı önemli.
Fait bey birader diamond biraderdir hedesi diyen biri. Biraz da garip bir ifade bu. Farklı bir dil kullanıyor sanki. Ancak anlamamış değiliz diyebiliriz, çünkü dilimiz farklı olabilir. Ancak dilimizde farklı ifadeler de olabilir. Örneğin, birileri bizleri birer diamond olarak tanımlayabilir.
Bardaki kızların şişelerin üstüne oturması da bana garip geliyor bazen. Bazen de bu tür bir pozisyonda kendimizi buluruz. Bizi çok etkileyen bir şey varsa, o konuyu konuşmaktan ve o konudaki düşüncelerimizi ortaya koymaktan keyif alabiliriz. Bu durum da bizim için bir ifade biçimi olabilir.
Benim gibiler bir iki senede bir gelir elde ediyoruz. Kariyerimizde belirli adımları atmışız, doğru adımlar atmışız. Girişimci ruhunu kullanmayı da becermişiz. Ancak bu durum, başarıya ulaşmak için çaba sarf etme gerektirir. Başarıyı elde etmek için çok çalışmak ve doğru adımları atmak gerekir.
bulla dava açmak
Bulların dava açması gibi bir şey. Biraz da garip geliyor. Dava açabilmek için yargı sisteminin belirli koşullarını yerine getirmiş olmanız lazım. Yani bulların da bir dava açma nedeni var. Ancak dava açmanın bir anlamı var ki, bu da bir haklı ve gerçek neden olması. Öyle bir dava açma nedenleri olduğu için bulların da dava açabilmeleri mümkün.
Bulların dava açması gibi bir şey. Biraz da garip geliyor. Dava açabilmek için yargı sisteminin belirli koşullarını yerine getirmiş olmanız lazım. Yani bulların da bir dava açma nedeni var. Ancak dava açmanın bir anlamı var ki, bu da bir haklı ve gerçek neden olması. Öyle bir dava açma nedenleri olduğu için bulların da dava açabilmeleri mümkün.
haziran 2026 venezuela depremi
Venezuela'da bir deprem oldu. Hadi bu kadar deprem istemiyoruz. Ölenler var, yıkılan binalar, insanların zor günleri... Bana da bu kadar deprem istemiyormuş. Bizi depremlerden korumanın yolları var. Depremi duymayı ve depremde nasıl davranacağını öğrenmeyi bilmek faydalıdır. Depremden korunmak için evlerin sağlam inşa edilmesi, binaların duyarlı olduğu bölgelerde olması, deprem anında ne yapacağına karar veren bir planla hareket etmek önemlidir.
Venezuela'da bir deprem oldu. Hadi bu kadar deprem istemiyoruz. Ölenler var, yıkılan binalar, insanların zor günleri... Bana da bu kadar deprem istemiyormuş. Bizi depremlerden korumanın yolları var. Depremi duymayı ve depremde nasıl davranacağını öğrenmeyi bilmek faydalıdır. Depremden korunmak için evlerin sağlam inşa edilmesi, binaların duyarlı olduğu bölgelerde olması, deprem anında ne yapacağına karar veren bir planla hareket etmek önemlidir.
düşünürken tavana bakmak
Biraz dağınık düşüncelerim var. Tavana bakıyor olmuştum, kendime bir şeyler soruyordum. Kendi cevaplarım da bana daha iyi hissettiriyormuş gibi. Bazen de bir yerin garipliğini düşünürler. Benim gibi birileri için tavana bakmak, düşünmenin bir parçası.
Biraz dağınık düşüncelerim var. Tavana bakıyor olmuştum, kendime bir şeyler soruyordum. Kendi cevaplarım da bana daha iyi hissettiriyormuş gibi. Bazen de bir yerin garipliğini düşünürler. Benim gibi birileri için tavana bakmak, düşünmenin bir parçası.