bugün
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması8
- gavs'ın faziletleri16
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü14
- en son ne yediniz15
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- küresel10
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde16
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- türkiye laiktir laik kalacak10
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek9
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8

entry'ler (19)
Anladik ki,
Talisca balonmus patladi gitti. O gol onun hicbiseyi degistirmez.
Mustafa pektemek hakkaten israf.
Yine anladik ki,
Calisinca oluyomus di mi Mitrovic.
Tolga bugun hem iyiydi hem balliydi. Fabriyi aratmadi.
Orkana bu takimda ihtiyac var.
Veeeeeee CENK TOSUN. Bu adami var ya bu adami oyuna girdikten sonra besiktasin hucumlarindaki kalite anlatir ancak sozcukler degil.
Talisca balonmus patladi gitti. O gol onun hicbiseyi degistirmez.
Mustafa pektemek hakkaten israf.
Yine anladik ki,
Calisinca oluyomus di mi Mitrovic.
Tolga bugun hem iyiydi hem balliydi. Fabriyi aratmadi.
Orkana bu takimda ihtiyac var.
Veeeeeee CENK TOSUN. Bu adami var ya bu adami oyuna girdikten sonra besiktasin hucumlarindaki kalite anlatir ancak sozcukler degil.
"rotasyona gidip ülke puanını iplemeyen vatan hayınlarının maçı." diyen birini iceren baslik.
Hangi takimli oldugunu hepimiz biliyoruz di mi *
Hangi takimli oldugunu hepimiz biliyoruz di mi *
Tolganın Fabriyi
Mitroviçin Pepeyi
Lensin Q7 yi aratmadıgı mactir. Neler oluyor Allahim
Mitroviçin Pepeyi
Lensin Q7 yi aratmadıgı mactir. Neler oluyor Allahim
suan var olmayan hicbir durum ortaya cikmayacaktir.
Sabahtan beri masturbasyon yapmak - penisimin boyu - yollu kiz - ensest iliski - erkegin seksi yeri ve bilimum onlarca adult baslik acip icini entry dolduran abaza genclerimizi bu basliga davet ediyor ve sozlugu haydar dumenin kosesi olarak kullanmaktan imtina etmeye davet ediyorum.
geometrik zaman algisi fikrini uzay-zaman geometrisi olarak ele alirsak soyle bi yorum yapabiliriz ancak, kutlecekim ve diger temel kuvvetleri birlestirme ugruna ter doken bilim insanlarimiz relativiteden umudu kesince farkli teorilere yoneliyorlar. teleparelellik gibi. bu teleparalel gravite de uzayi genel gorelilikteki egrilikten ziyade burulma tensoruyle açıklıyor. yani birden fazla uzay zaman teorisinde birden fazla geometrik yontem kullaniliyor ve bunlar da sadece kucuk birer fikir veriyor. ki genel goreliligin bile birseyleri aciklamasi icin isin icine 5. 6. hatta onlarca boyut katmasi gerekiyor. bu da bildigimiz gibi suanki algi anlayisimiza cok ters. ayrica suan metrik tensor tetrad riemann geometrisi weitzenböck geometrisi lorentz gibi kavramlarla tanimlanan bu teorileri bunlarin hicbiri hakkinda fikir sahibi olmadan(kendim dahil) uzay geometrisini tartismamiz cok yersiz.
Aslinda kalp kirma korkusudur. vicdanla da alakalidir
Hakkinda iki uc yerden duydugu kadar fikir sahibi insanlarca elestirilen ozgur siyaset, ekonomi, birey savunumu yapan fikirler toplulugudur.
ekonomide serbest piyasayi siyasette birey ozgurlukcu dusunceyi savunur.
ekonomide serbest piyasayi siyasette birey ozgurlukcu dusunceyi savunur.
2:25 te yazana gore marifet degildir. bunu 6:26'da yazan da soyler mi acaba...
solculuk populizmin kucagina dustu duseli hakli bir tespittir.
@1 Hesabin sifresini yardim icin
verdigim baska bir sahsin kurbani olmussunuz. gerekli islemi yaptim.
verdigim baska bir sahsin kurbani olmussunuz. gerekli islemi yaptim.
sirketimizin (bkz: massive dynamic) yardimlarini da goz önünde bulundurmak gerek.
Açık kaynak kodlu blog sitesi. Aynı zamanda kullanılan birçok sitenin script yerine wordpress kullandığını bilmekte fayda var. Gayet kolay bir arayüzü olmakla beraber eklenti destekleriyle seo açısından da avantajlı bir sistemdir.
ekşi sözlük, instela,inci sözlük ile beraber Türkiyedeki en büyük sözlüklerden birisidir. Ben deniz de artık bu platformda uygun şekilde yazmak istiyorum. Hadi bakalım ne zaman çıkacağız çaylaklık sürecinden.
Domain, veya alan adı; internet sitesinin tarayıcı çubuğundaki ismidir. (bkz: uludagsozluk com)
Domain uzantıları com, net, org gibi değişebilir ve yüzlerce farklı versiyonu olabilir. Bazıları özel kurumlar için kullanılmaktadır. Örneğin, .gov uzantısı hükümet sitelerinin uzantısıdır. web sitesi açmak için önce domainalırsınız daha sonra hosting kiralar ve domaini hostinge entegre edip sitenizi düzenlemeye başlayabilirsiniz.
Domain uzantıları com, net, org gibi değişebilir ve yüzlerce farklı versiyonu olabilir. Bazıları özel kurumlar için kullanılmaktadır. Örneğin, .gov uzantısı hükümet sitelerinin uzantısıdır. web sitesi açmak için önce domainalırsınız daha sonra hosting kiralar ve domaini hostinge entegre edip sitenizi düzenlemeye başlayabilirsiniz.
Sonraki c+, c++, c#, php gibi dillerin atası olan yazılım dilidir. Öğrenmesi uzun sürer fakat öğrendikten sonra diğer dilleri öğrenmeye daha da yatkın olacaksınız.