bugün

/67
(bkz: cinsellik satar)*
10 bin takipçiden bir meme firtinasiyla 35 bin takipçiye çıkan bir türk düşünürü.
(bkz: meme)
memeleri için evimi satarım..
(bkz: Hilal Memeci)
hakkında bu kadar entry girilince öldü san-ma-yacağım kişi.çünkü her gün çok fazla entry alıyor.
an itibariyle hançerli resim koyan bayan.
kendini popüler etme amacında olan kadın şahsiyat ama nedense takipçi sayısı artmaktadır başardı istedigini.
fotoğrafta konu sıkıntısına düşüyorsa, o son foto serisindeki hançerle t-shirtünün ilk düğmesini koparmasını salık veririm kensidine. iki taraf da memnun olur sanırım.
yeni pozları az önce twitter'a düşmüştür.
öyledir, böyledir bilemem de, çok seksi hatun ya bu.

görsel
bayağı bir insandır. açık ve net.
twitterına yeni profil resmi eklemiş ünlü. karar veremedim ama bu da güzel.
kabak tadı vermiş olan insan kişisi. ilk zamanlar panpiş diyerekten gülüp eğlendiriyordu pek sevgili takipçilerini lakin artık hiç de komik değilsin şekerim. sadece ne kadar sapık olduğunu gösterdin bizlere, teşekkürler.
Panpişlerini Çok Seven Bir Sanatçımız Bende Onun Biz Panpişiyim

Panpişizm akmının Öncüsüdür.
seri halde fotoğraf paylaşmaya başladı. bugün dışarı çıkacaktım ben yaaa.
devamlı twitter üzerinden fotoğraf yayınlamakta olan kadın. eğer yeni bir yöntem üretemezse şöhreti yok olacak.
fiziki yaşının 35, beyin yaşının 6 olduğunu düşündüğüm free girl.
anladığım kadarıyla açık saçık fotoğraflar çekerek takipçi edinmeye böylece gündemde kalmaya çalışıyor. acınası...
sapık olabilitesi yüksek.
kendisi artık kamu malıdır.
memeleri ile şike, yemin krizi gibi şeyleri geride bırakmıştır.
ilk zamanlar 'yine ne yaptı' diye merak edip bakıyorduk ama artık kabak tadı veren kadındır. ve artık ciddi ciddi mide bulandırmaya başlamıştır.

(bkz: umumi kadın)
bugün yeşillenmiş, anaaaaam!

biri buna niye dur desin anlamıyorum amk karı kendi vücudunu açıyor kime ne?
"göğüslerim size herşeyi açıklıyor" gibi bişey.
takipçi sayısı 100.000'i geçsin diye artık neresini açacağını şaşıran kadın.

(bkz: biri buna dur desin)
© copyright 2005 - 2026