bugün
- yoran insanların ortak özellikleri6
- basit bir insan olmak4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- coca cola zero gerçekten zararlı mı10
- özel hayat2
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- almanya7
- gece denize girmek20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- z kuşağı3
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak4
- sibel can3
- danimarka5
- manifest grubu vs tarkan16
- yeni parti51
- içi ve dışı farklı olan insan7
- mehdiye inanıyor musunuz10
- hikayeyi devam ettir52
- luks araba almak6
- islam düşmanlarına bir soru9
- bir insanın arkasından konuşmak6
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- nickten isim tahmini yapmak72
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- eren kaşıkçı6
- zaman baba11
- sözlük kızlarının kekleri11
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- dolunayı seyretmek4
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin7
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- gelecek partisi4
- gürcistan2
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- cherry tiggo4
- bülent ersoy2
- termosa bira koymak2
uzulursun sarkısından baska bir sey ifade etmeyen seksi sey.
bir sohbet programında eksik oldugunu aşağıda yazılan cümlelerle ispatlamış olan kişi.
Sunucu: Hilal hanim, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi sey, simdi mesela ben su an 40 km. hizla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalidir...
Sunucu: Bu durumda Istanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir!!!
Sunucu: Hilal hanim, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi sey, simdi mesela ben su an 40 km. hizla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalidir...
Sunucu: Bu durumda Istanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir!!!
sıcak bir yüze sahip sanatçı. pek çoğu yanından gecemez; ama fazla hırsı olmadığından daha az medyatiktir.
eski çamlar bardak oldu editi: medyatik olmuştur. uzaylılarla bağlantısı varmı. basın öyle diyor.
eski çamlar bardak oldu editi: medyatik olmuştur. uzaylılarla bağlantısı varmı. basın öyle diyor.
internette bazı listelerde bir numara olduğunu, iq sunun da normalden çok yüksek olduğunu söyleyen, kendisini sanata adamış(!) kadıncağız.
ali kocatepe'ye müziğiyle ilgili soru sorulduğunda müzik mi yapıyor mu hatun sorusunu kafalarda uyandıran ve ali kocatepe gibi bir üstadın zor durumda kalmasına neden olmuş acaip organlar bütünü.
(bkz: kız verdi verecek)
(bkz: kız verdi verecek)
başka yerde yok programında ali atıf bir ve seray sever'in konuğu olmuşluğu da vardır. programdan içinde ali atıf bir kendisiyle dalga geçmeye başlayınca "ben çok zeki biriyim kendimle dalga geçtirmem" demiştir. zaten ali atıf hocanın kendisiyle dalga geçtiğini anlamak için çokta zeki olmak gerekmez. ayrıca ali atıf bir'e hitaben "ben sizi tanımam etmem seray için geldim" diyerek cahilliğini tüm türkiye'ye ilan etmiş insan.
doğuş un evliliği hakkında mutlu olamazlar onlar bıdı bıdı kameralar olmasa daha konuşurdum diyerek kuyruk acısını gösteren şarkıcı.
Mafya babalarının duygularını ifşa eden hareketli türküsü "ipe ipe ödeyeceksin" adındaki, klibinde shakira beyonce vs den çalıntı sahnelerin olduğu parçayla tavana vurup ardında yere çakılan halk ozanımız.
gece, gündüz, sabah, akşam, yaz, kış, dün, bugün, yarın, haftanın 7 günü, günün 24 saati göğüs dekolteli, uzun yırtmaçlı gece kıyafeti giyen kadın.
internet denen son model icat sayesinde, belirli yerlerini bolca kırmızı noktalara aıyrdığım, tugba ekinci, lerzan mutlu,petek dinçöz, arasında kendisine has bir yer edinmiş, doğuş'una bir türlü kavuşamadan, yerle yeknesak olmuş, sarkıcı diye gecinen..
altunizade mesa konutlarında oturan şarkıcı.
"ben gerçekten çok zekiyim." diyebilen hatun. vay be.
boxer dergisine verdiği cesur pozlarla, tekrar gündeme gelen, güzel vücutlu bayan şarkıcı.
çakma kylie minogue.
zamaninda Okan Bayülgen'in programında 156 IQ'ya sahip olduğunu iddia eden kisi.
elinde doğuş un evlenmesi gibi bir malzeme varken kullanmasını bilemmiş, gündemde istediği yeri yakalayamış kişi, bu dürüstlüğünden midir, yoksa yüksek zekasından onu bilemiyoruz ama bu hızla giderse 6 ay sonra ismi unutulacak şarkıcı.
birilerinin ''ipe ipe'' şarkıcı yapıp başımıza saldığı şey.
ipe ipe gidilesi, bir dönem doğuşla takılmış, kylie minogue jennifer lopez sentezi şarkıcı.
boyu kısa, sesi cırtlak, seçtiği adamlar beş para etmez ama allah için kendisi taş gibi dekolteler verir, renkli de gözleri mi vardı ne! *
yürek hoplatan dişi...
(bkz: hop hop hop)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar