bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- yeni parti39
- meyveli soda içen erkek7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- parmak patates vs elma dilim patates7
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- gece yatağın altından uzanan el5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- cinleri olan sözlük kızı5
- soğan salatası6
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- iştahın kapanması7
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- en güzel sevişme13
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- cin mısır kabilesi5
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- güne bir şarkı bırak14
- havanın buz gibi olması4
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- nervio35
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- mercimek çorbası4
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- enayimiknatisii10
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
Şovmenlik ve sunuculuk konusundaki yeteneğine bir türlü inanamadığım, saçları Jim Carrey özentisi
oyuncu. Kızsız adam filmindeki abartı oyunculuğu ve mimikleri hoşuma gitmemiştir.
oyuncu. Kızsız adam filmindeki abartı oyunculuğu ve mimikleri hoşuma gitmemiştir.
bir gün halk otobüsünde gizli kamerayla çekim yaparken vatandaşın birinden çok pis dayak yiyeceğini düşündüğüm şahıs.
ayrıca yaptığı programın en itici unsuru hiç kuşkusuz ki stüdyo seyircileri. her boka ağızlarını ayırıp kıkırdayıp duruyorlar.
ayrıca yaptığı programın en itici unsuru hiç kuşkusuz ki stüdyo seyircileri. her boka ağızlarını ayırıp kıkırdayıp duruyorlar.
Beyaz kadar yapmacık, Okan kadar mükkemmel olmayan yeni showman. Kendisi 'Gelecekten Bir Gün' sinema filminde oynamıştır.
istanbul üniversitesi'ne söyleşiye geldiğinde çok mütevazı olduğunu gördüğüm, sempatik ötesi kişilik. söyleşi diye gelip iki saat boyunca stad up yapmış (ki böyle bir mecburiyeti yoktu, diğer şarkıcılar veya oyuncular gibi soğuk bir tavırla yarım saat soruları cevaplandırıp gidebilirdi) ve salondakileri kırıp geçirmiştir. hoşlanmayan arkadaşlarım bile ısrarlarım sonucu gösteriye katılıp fikirlerini değiştirdikleri için hayrettine karşı önyargıyla yaklaşılmamasını öneriyorum.
denk geldikçe izlediğim arada hoş esprilerinde olduğu bir program biraz beyazlık var ama olsun.
an itibariyle disko kralı ile arasında git gel yaptığım tv zamazingosu.
nedense tavrını samimi bulmadığım insan. ayrıca programındaki kızlara kesinlikle ota boka gülmeleri konusunda uyarmışlar. adamın her söylediğine gülünür mü be?
her ne kadar pek başarılı bulmasamda bu videosuyla benden tam puan aldı. ve hayrettinden internet sansürü için bak beyim videosu:
http://www.facebook.com/v...o.php?v=10150175896181492
http://www.facebook.com/v...o.php?v=10150175896181492
hayko şakasıyla beni gülme krizine sokan arkadaş. http://www.timsah.com/hay...cepkin-olursa/nt0qtl5e_zy
on numara adam.
Kızsız adam dönemlerinde feysbukumda ekliydi ama sonra bir şeyler oldu nereye gitti anlamadım.
Kızsız adam dönemlerinde feysbukumda ekliydi ama sonra bir şeyler oldu nereye gitti anlamadım.
hayır eden,hayır sahibi.
Bu akşamki bölümünde hilal cebeciyi konuk alıp panpiş muhabbeti yapıyor.
yeni sezona başlamış bulunuyor. jerenik müziği hoşuma gitti açıkcası. fakat stüdyo o kadar soğuk olmuş ki kocaman bir yer,yerde anlamsız şekiller. eski hali daha iyidi kesinlikle. hilal cebeciyi konuk etmişler fakat öyle bir konusuyor ki resmen mal gibi yaşayın diyor. kendiniz bu kadar kasmayın herşeyi bilmek zorunda değilsiniz falan filan. bu ülkede sanatçı olarak geçiniyorsan eurovisiona giden grubumuzu bilmeyecek kadar mı uzaksın gündemden.
kendi tarzını bulsa daha iyi olacak yeni yetme talk show culardan örn :hayrettin , matrax .
bir umut taşıyordum farklı ve çarpıcı olacağına dair. bir kaç kez izlemeyi denedim ama çevre baskısıyla kanalı değiştirmek zorunda kaldım. çok üzgünüm ama şu anki haliyle * gerçekten katlanılası değil.
amblemi dolayisiyla hic acimadan beyazshow klonu yaftasini yaptigim cok da kotu olmayan talkshow.
(bkz: keşke olmasaydı)
hakikaten komikliklerinle bizi kahtrettin.
yerden yere vurulduğu kadar kötü değildir. "komiklik" arıyorsan beyaz show'dan daha komiktir.
recep ivedik 4 fragmanıyla gülümsetmiştir. nete düşerse ekleme yaparım.
recep ivedik 4 fragmanıyla gülümsetmiştir. nete düşerse ekleme yaparım.
kuzey güney filmini iyi kullanıyor.
buna komik değil diyenler gece gündüz cnbc-e ive e2 zliyordur kesin.
buna komik değil diyenler gece gündüz cnbc-e ive e2 zliyordur kesin.
star akademide yarışan yarasa.
eskidende çok güzel değildi ama arada bir güldürüyordu şimdi ne yok hilal cebeci,yok ece gürsel çıkıyor sonra öğrenci evine baskın yapıyor ne bu böyle nerdeyse bir kere bile sırıtmadım ya geri dön hayrettin ya da bundan sonra izlersem benim adım abuzer değil.
şu sıralar izlenir olan bir programdır. ama stüdyoya kesinlikle gidilmemesi gerekir. zira güzel kızların en öne alınıp kısa, şişman vs ve erkeklerin yan tarafta kameradan uzakta durup ,boyunlarının tutulması mümkündür .
geçenlerde ece gürsel katıldı hayrettin e. ece ye bundan önce başka bir programda sormuşlar, "bir milyon dolar verseler soyunur musun?" o da "evet" demiş. hayrettin de aynı şeyi sordu programında. bu sefer "tabikide.. hatta soyunurum daha da giyinmem. çok iyi para yani" cevabını verdi. normalde bu tarz geyikler falan çok sıkar, çok yapmacık gelir, kız iğrendirir falan.. ben böyle böm böm ekrana bakarken bir çanta getirdiler içerden. hayrettin aldı çantayı kucağına "evet... hadi." dedi. o an saygı duydum. fena güldürdü beh. adam komik. beyaz ve okan ı komik bulan kesim bir şans daha versin bence...
kadın kılığına girerek fenerbahçe-manisaspor maçına girmeye çalışmıştır.
http://video.milliyet.com...-gitti--3yiqna4hf118.html
http://video.milliyet.com...-gitti--3yiqna4hf118.html
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar