bugün

yeni bir yazar. hoş gelmiştir..... ve de (bkz: #11714490) ayarıyla beraber gelmiştir. nice ayarlara.
(#11715482) türk bayrağı hariç tüm bayraklardan nefret eden yazar.
(bkz: #11714490), (#11715482)

dinci, muhafazakar yazar. *
(bkz: #11799567)

mustafa kemal'i sevenlerin türkiye'nin ancak yüzde 20'si olduğunu ima eden yazar(cık).

yazık. bu tür insanlara acıyorum.

genco senin çevrende böyle olabilir, ancak kaldır artık başını gömdüğün o topraktan. türkiye senin çevrenden ibaret değil. bu kadar şakirtlik de iyi değil, bünyeye zarar.
özgür yazar.
ke-mal kılıçdaroğlu o en fazla atatürkçüden daha atatürkçüyüm ben!

götünüzü yırtmayın koçlarım götünüze şemsiye gibi giren laflarımı nick altımı mal mal anlamamazlıklarla doldurarak çıkaramazsınız. alayınıza gideeer.
(bkz: #11714490)

görsel
(#11819648) hislerime tercüman olmuştur. çok güzel ifade etmiş teşekkür ediyoruz.
--spoiler--

gül yüzlü güldestim
pirim ben sana küstüm
inan değil sana kastım
cahille sohbet kestim
dost, dost.
--spoiler--
--spoiler--

valla ne üzüldüm bilemezsin
sohbet kesmişsin ben de üzüldüm...
oysa ki ne cahil çocuklarımız olacaktı senden...

--spoiler--
(#11863006) burda "da" hata yapmışsın be güzel kardeşim. bak sizinkiler gibi hitap ediyorum sana. ama olacak, öğreneceksin. hayaldi, gerçek olacak.
(#11888913) entrysinde bir hayli saçmalayan şakirt olduğunu düşündüğüm yazardır.

not: ateist değilim.
(bkz: uçurulası yazar)
eksi,artı,karma düşüncelerinden arınarak tamamen içinden geldigi gibi içerikler girmesi nedeni ile takdir ettiğim yazar.
üçü beşi onbeşi kafasına takmamasını önerdiğim, iyi ayar veren, hatta sokup sokup çıkartan takdir edilesi guzide yazarlardan.
(#11961808) ben mi yanlış anladım diye dönüp dönüp okuyorum ama galiba kendisi yanlış yazmış. umarım öyle bildiği için yanlış yazmamıştır parmak sürçmesi falandır.

edit: ve beklenen oldu entry silindi. *
(#11996923) meğer beni seven ne çok insan varmış. ama atladıkları birşey var hayretbirseyya nickim. he bir de açılmadığı sanılmış yazık. ben ve götüm baya bi gülüyoruz şu an.
© copyright 2005 - 2026