bugün
- hiçbir hobisi olmayan düz insan6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı15
- kankadan sevgili olur mu6
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- penisi seks objesi olarak görmek8
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan3
- yaşamak istenilen şeyler10
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler12
- sözlükteki fenerbahçeliler7
- geceye bir şarkı bırak10
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- kadın olmanın avantajları16
- hayatın kuralları7
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- nervio23
- kürtsüz türkiye4
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- türkiye'ye geldim11
- aldığınız en büyük risk3
- gençlerbirliği4
- eski sevgiliden kanka olur mu2
- istiklal marşını ezbere bilmeyen türk2
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- özgürlük heykeli2
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- temkinli insan2
- kurtar bizi müsavat16
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması2
- trans kadın çekiciliği5
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık2
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- ismail kartal3
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- kadıköy solcusu4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- kadınları anlamak4
- nervio hamferdi6
- alevi kızların alev alev yanması13
- monica bellucci bakışı5
- tanrı vs şeytan4
- anın görüntüsü30
En çok alevi köyü bulunan iller listesinde 13. Sıradadır. Belen, erzin, hassa, dörtyol, reyhanlı ve yayladağı sünni ilçelerdir.
Her hafta kesin olay olan şehir.
Yemekleri ile ünlü anavatana katılan son şehirdir. Canım memleketim her seyinle çok güzelsin.
St Simon Manastırı Sempier Klisesi Harbiye şelalesi Samandağ sahili titus tüneli gezilmesi tavsiye edilir.
Bir restorana gidip özellikle harbiye de güzel bir akşam yemeği sonrasında künefe hayatınız boyunca unutamayacağınız bir lezzet ile karşılaşırsin. Birde bir boğma rakısı var.. anlatılmaz yaşanır.
St Simon Manastırı Sempier Klisesi Harbiye şelalesi Samandağ sahili titus tüneli gezilmesi tavsiye edilir.
Bir restorana gidip özellikle harbiye de güzel bir akşam yemeği sonrasında künefe hayatınız boyunca unutamayacağınız bir lezzet ile karşılaşırsin. Birde bir boğma rakısı var.. anlatılmaz yaşanır.
merak ettiğim bir ilimiz, bir gün yolum düşer umuyorum. düşecek olursa buradan arkadaşlarla görüşebiliriz.
plaka kodu 31 olan şehrimiz.
Canım memleketim. Yemeklerini çok özlediğim şehir.
Kış aylarında bile aşırı sıcak olan memleket. Askerliğini yazın burada yapanlara Allah kolaylık versin diyorum efendim. Şubat ayında bile 24 derece falandı.
atanıp yalnız kaldığım şehir. yok mu bir insan evladı takılıp arkadaşlık edelim...
Yaşamak istediğim şehir, insanı çok cana yakın. Bir de bir şey dikkatimi çekti. Bu şehrin Kadınları kendilerine çok iyi bakıyor. Erkekler ise kadınlar kadar bakmıyorlar kendilerine.
Sanırım istanbul'dan sonra gezilecek en fazla yeri olan şehir.
Sanırım istanbul'dan sonra gezilecek en fazla yeri olan şehir.
Çok güzel sahillere ve çok geniş bir tarihi mirasa sahip olan şehir.
Saint pierre kilisesi, cehennem kayıkçısı kharon, Antakya kalesi, harbiye şelalesi ve musa ağacı görülmesi gereken yerlerdendir.
Saint pierre kilisesi, cehennem kayıkçısı kharon, Antakya kalesi, harbiye şelalesi ve musa ağacı görülmesi gereken yerlerdendir.
Evveliyatı çok derin bir şehrimizde.
görsel
görsel
Fotoğraf: Orgeneral Şükrü Kanatlı (1892-1954) komutasındaki 2500 kişilik Türk Birliğinin, Hatay'a girişi ve coşku ile karşılanışı.
Şükrü Paşa, 1912 Balkan Savaşı sırasında esir düşmüş, Ekim 1913 senesine kadar Korfu Adası'nda esir kalmıştır. Esaretten kurtulduktan sonra Arnavutluk Harekatı ve Büyük Harp'e (1.Dünya Savaşı) katılmış; Trakya ve Anadolu'nun işgalinden sonra da Türk istiklâl Harbi'ne katılmıştır.
Paşa, 1939 yılında Hatay Sorunu'nun çözülmesiyle birlikte Hatay'a giren Türk birliklerini komuta etmiş, daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yaptığı sıralarda 62 yaşında iken vefat etmiştir.
https://www.facebook.com/...6/posts/3703448156366306/
görsel
Fotoğraf: Orgeneral Şükrü Kanatlı (1892-1954) komutasındaki 2500 kişilik Türk Birliğinin, Hatay'a girişi ve coşku ile karşılanışı.
Şükrü Paşa, 1912 Balkan Savaşı sırasında esir düşmüş, Ekim 1913 senesine kadar Korfu Adası'nda esir kalmıştır. Esaretten kurtulduktan sonra Arnavutluk Harekatı ve Büyük Harp'e (1.Dünya Savaşı) katılmış; Trakya ve Anadolu'nun işgalinden sonra da Türk istiklâl Harbi'ne katılmıştır.
Paşa, 1939 yılında Hatay Sorunu'nun çözülmesiyle birlikte Hatay'a giren Türk birliklerini komuta etmiş, daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yaptığı sıralarda 62 yaşında iken vefat etmiştir.
https://www.facebook.com/...6/posts/3703448156366306/
Gezilip görülesi şehirler arasında ilk 5 e oynar
Samandağı bölgesi insanlarını hiç sevemedim orası ayrı.
Samandağı bölgesi insanlarını hiç sevemedim orası ayrı.
yak işlet devret modelinin adım adım işlediği şehir.
hatay da hatay halkından çok suriyeli var ne yazık ki.
Antakya, iskenderun, Dörtyol geliyoruz bakalım.
Tam bir mozaik. Suriyeliler olmasa daha güzel olur. Evet.
sabah -10 öğlen 30 dereceyi gören şehir.
değişik bir iklimi var.
yemekleri harikadır.
tam arap şehri değil ama arap şehrinden de geri değil.
boğma rakı
kırmızı rakı
süryani şarabı
hatay yemekleri
değişik bir iklimi var.
yemekleri harikadır.
tam arap şehri değil ama arap şehrinden de geri değil.
boğma rakı
kırmızı rakı
süryani şarabı
hatay yemekleri
Atanmayı düşündüğüm yer, hataylilar veya Hatay'da yaşayanlar bir mesaj atabilirmisiniz? rica etsem birkaç şey soracağım.
hatay kaynaklı twitter hesaplarındaki haberlere göre;
-tüm ilçe şehir merkezlerine giriş valilik kararıyla kapatılıyor.
-antakya köprübaşı trafiğe kapatıldı.
-dörtyol'da şehir içi dolmuşların ikinci bir emre kadar faaliyetleri durduruldu.
edit: hatalı kaynak bilgisi düzeltildi.
hataycity.
-tüm ilçe şehir merkezlerine giriş valilik kararıyla kapatılıyor.
-antakya köprübaşı trafiğe kapatıldı.
-dörtyol'da şehir içi dolmuşların ikinci bir emre kadar faaliyetleri durduruldu.
edit: hatalı kaynak bilgisi düzeltildi.
hataycity.
aynı şekilde iskenderun ve dörtyol ilçelerinin de ana yolları kapatıldı. Yarın sabah itibariyle araç geçişine izin verilmeyeceklerini söylediler.
Salak herif hatay tek başına bıraksalardı demiş. Geri zekalı tek başına Suriye seni yutardı. 2 sene bağımsız kaldın garantörün türkiye diye.
''ekonomik olarak türkiye'ye nazaran daha gelişmiş olacağı kesindi.''
kültür olarak antakya'dan çok adana'ya benzeyen iskenderun, dörtyol, payas bölgesini çıkarsan bir hiç kalacak il; türkiye'den gelişmiş olacakmış. vay aq.
ayrılıkçı harekete girişmeyin yalnızca kadirli ve kozan ile dahi dökeriz denize.
kadirli ile kozan'a kalmadan dörtyol ile iskenderun dahi tokat manyağı yapar sizleri. adam olun.
gerçek vatansever hatay halkını tenzih ederim.
kültür olarak antakya'dan çok adana'ya benzeyen iskenderun, dörtyol, payas bölgesini çıkarsan bir hiç kalacak il; türkiye'den gelişmiş olacakmış. vay aq.
ayrılıkçı harekete girişmeyin yalnızca kadirli ve kozan ile dahi dökeriz denize.
kadirli ile kozan'a kalmadan dörtyol ile iskenderun dahi tokat manyağı yapar sizleri. adam olun.
gerçek vatansever hatay halkını tenzih ederim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar