bugün
- hiçbir işin rast gitmemesi3
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli8
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması3
- gavurlar niye müslüman olmuyor3
- grok vs gemini vs chatgpt6
- aykut kocaman4
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
- kepaze bir hayat sürmek2
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek2
- nervio abla22
- her günün aynı rutinlikte geçmesi2
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama2
- sedat pekmez43
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir2
- yaşamak3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- aşka inanmayan insan4
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- adalet var mı2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- uyku bozuldu iyice2
- fatoş pınar türker4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- haklı olduğu halde susan insan7
- ömürlük arabalar3
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- yuvarlak popolu kadın3
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- chp'nin hali ne olacak34
- toy story 53
- sömürge valisi3
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- mustafa çiftçi3
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- m r e r e c t o21
entry'ler (634)
Bu herkesin kendine göre kendi çıkarlarına göre kural koyduğu dünyada , düzenin olmadığı, kaosun hüküm sürdüğü diyarlarda , emeğin alın terinin hiç edildiği zamanlarda ve kötülerin melek kılığına büründüğü şu günlerde delirmemek mümkün değil.
Aşkin, sevginin yalan olduğu, herşeyin bir çıkar ilişkine dayandığı bu dünyada en son eleştirilmesi gereken şey.
Susmak zorundasın. Gönül isterdi ki seni kıran dan hesap sor. Zaten hesap sorabilecek durumda olsan seni kirabilecek cesarete sahip olmazdılar.
Pes ettim. Bunca verdiğin mücadelenin, yıpranmanın karşılığını alamayacağın bir düzende daha fazla akışa karşı kürek çekmek neye yarar?
Arkana yaslanıp ölümü bekle daha iyi. Zaten çoğu insanın keyfi yerinde, kurduğu düzende mutlu, kendinden başkası önemsiz.
Ne yaparsan yap, ne kadar çaba gösterirsen göster sürekli yetersiz olarak yargılanıyor sürekli tembel damgası yiyor, sürekli gerizekalı muamelesi görüyorsun. Öyle bir düzen ki seni 4 bir yandan kuşatmış. Çıkış yolu yok. Herşey şans, kader ve dalavereye dayalı.
Arkana yaslanıp ölümü bekle daha iyi. Zaten çoğu insanın keyfi yerinde, kurduğu düzende mutlu, kendinden başkası önemsiz.
Ne yaparsan yap, ne kadar çaba gösterirsen göster sürekli yetersiz olarak yargılanıyor sürekli tembel damgası yiyor, sürekli gerizekalı muamelesi görüyorsun. Öyle bir düzen ki seni 4 bir yandan kuşatmış. Çıkış yolu yok. Herşey şans, kader ve dalavereye dayalı.
Zengin olduğu kesin. Onu geçtim kim istemez ki alkol almayı. Keşke dünyanın en ucuz içeceği alkol olsa.
Sünnetli erkek sorunsalı.
Hayat nedir?
Hayat elin, kolun bağlı halde sürekli birşeylere maruz kalman demektir ..
Bebekken çocukken asla yerine gelmeyecek ve bir ton zararı olan sünnete maruz kalmaktır.
Ailenin parasına muhtaç olduğun için her dediklerini yapmaya maruz kalmaktır.
Senden güçlülerin seni ezmesine maruz kalmaktır.
Çalışıp çalışıp kaybetmeye maruz kalmaktır.
Senin yıllarca emek verdiğine başkalarının saniyesinde sahip olabilmesine maruz kalmaktır.
Sürekli kılık kıyafetine, boyuna, kilona , tipine vs yapılan ağır eleştirilere maruz kalmaktır..
Yani hayat hep böyleydi sonradan böyle olmadı. Hep hep birşeylere maruz kaldık, asla tamamıyla özgür olamadık. Bugün herkes mutlu olmanın yollarını arıyor ve çok büyük bir hata yapıyor.
Sizi mutsuz eden şeyleri ortadan kaldırdığınız da mutlu olmak için bir şeylere ihtiyaç duymayacaksiniz.
Hayat elin, kolun bağlı halde sürekli birşeylere maruz kalman demektir ..
Bebekken çocukken asla yerine gelmeyecek ve bir ton zararı olan sünnete maruz kalmaktır.
Ailenin parasına muhtaç olduğun için her dediklerini yapmaya maruz kalmaktır.
Senden güçlülerin seni ezmesine maruz kalmaktır.
Çalışıp çalışıp kaybetmeye maruz kalmaktır.
Senin yıllarca emek verdiğine başkalarının saniyesinde sahip olabilmesine maruz kalmaktır.
Sürekli kılık kıyafetine, boyuna, kilona , tipine vs yapılan ağır eleştirilere maruz kalmaktır..
Yani hayat hep böyleydi sonradan böyle olmadı. Hep hep birşeylere maruz kaldık, asla tamamıyla özgür olamadık. Bugün herkes mutlu olmanın yollarını arıyor ve çok büyük bir hata yapıyor.
Sizi mutsuz eden şeyleri ortadan kaldırdığınız da mutlu olmak için bir şeylere ihtiyaç duymayacaksiniz.
Hiçbir kız evde kalmaz rahat olun siz kendinize bakın. Kadınlar ev hanımı oluyor mesela ama erkek mutlaka iş sahibi olmalı ve ailesinin geçimini garanti altına almalı.
Yani erkekler evde kalır bence kadınlar asla kalmaz.
Yani erkekler evde kalır bence kadınlar asla kalmaz.
Üst insan nazilere göre nazilerdir.
Bilgi arttıkça azap çoğalıyor. Cehalet arttıkça mutluluk artıyor.
Ya aşırı pahalıdır , ya ulaşılamayacak kadar azdır, ya da suç teşkil eder.
Yasaklıdir...
Onun yerine piyasaya çakması daha zararlı, daha ucuz, doğaldan uzak ve çok sayıda sürülür.
Doğal beslenme, tereyağı vs gibi. Bunlar sadece milyonda bir örnekleri.
Yasaklıdir...
Onun yerine piyasaya çakması daha zararlı, daha ucuz, doğaldan uzak ve çok sayıda sürülür.
Doğal beslenme, tereyağı vs gibi. Bunlar sadece milyonda bir örnekleri.
Sağlığa zararlı diyenlere g.tumle gülüyorum.
Sağlığa zararlı hiçbir şey bu kadar pahalıya satılmaz. Onu geçtim senin bugün o marketten alıp yediğin şeyler ne kadar sağlığa yararlı onu da bir düşünmeni isterim.
Bugün alkol, sigara içmeyen, spor yapan insanlar bile hastalıktan kıvranıyor ise bunu incelemek gerek.
Dipnot: aşırı ya kaçmamak kaydıyla içilen viski ömrü uzatır.
Sağlığa zararlı hiçbir şey bu kadar pahalıya satılmaz. Onu geçtim senin bugün o marketten alıp yediğin şeyler ne kadar sağlığa yararlı onu da bir düşünmeni isterim.
Bugün alkol, sigara içmeyen, spor yapan insanlar bile hastalıktan kıvranıyor ise bunu incelemek gerek.
Dipnot: aşırı ya kaçmamak kaydıyla içilen viski ömrü uzatır.
O değil de bu ülkede doğmamış bebeğine Instagram hesabı açan aileler var .
Böyle bir virüs daha çıkabilir. Baktılar Corona yavaş yavaş etkisini yitirdi tak bir virüs daha üretip salarlar.
Hardline ürününü kullanıp ta çevremde memnun kalan görmedim.
20.yy da başlayıp insanlığın sindirim sistemini kıyım eden, gizli bir nükleer silah.
Almanya da doktorlar çok zor şartlar altında kalmadıkça hiçbir hastaya yazmaz, vermez
Almanya da doktorlar çok zor şartlar altında kalmadıkça hiçbir hastaya yazmaz, vermez
Para huzur getirir de o parayı kazanana kadar yaşadıkların sende huzur için yer bırakmaz.
insana koyan ret edilmek değildir. insana koyan nasıl böyle bir insana teklif ettim demektir.
Yalan yok en son yazdığına güldüm. Hemde kahkaha atarak.
Büyüyünce ismini değiştirmek için mahkemeye gidecek erkektir.