bugün
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı13
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez35
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı16
- sözlük yazarlarının doğum tarihi13
- öpüle öpüle uyutulmak12
- hayatın film olsa adını ne koyardın12
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?34
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu21
- sadece türkiyede olacak olaylar35
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları12
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası16
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi22
- kemal kılıçdaroğlu'nun kürt olmaması13
- fatih erbakan'ın cumhur ittifakını reddetmesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması32
- unutulmaz film replikleri26
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak18
- börek isimlerinin ingilizcesi11
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar13
- galatasaraylı yüzsüzlüğü10
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- millet ittifakı10
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak12
- enner valencia10
- togg35
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- kuvayi milliye11
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi17
- şu anda çalan şarkı17
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması27
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar16
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- donald trump'ın tutuklanması10
- kadınlar ne ister35
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var22
- bir sigara mı yaksak15
- arkadaşlar imlasızsınız13
- 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı20
- galatasaray taraftarı8
- bana film önerenin kırk yıl kölesi olurum30
- 18 mart çanakkale zaferi23
- muharrem ince8
- ekonomi iyi diyenlere21
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- anın görüntüsü21
- sel deprem kuraklık8
- 113 bin entry girmek8
- kemalistlerin israil'i çok sevme nedeni24
messe*'leri ile ünlü, çeşit çeşit endüstriyel içerikli ve uluslararası katılımlı fuarların yıl boyunca yapıldığı almanya kenti
(bkz: hannover 96)
almanya'nın en büyük fuar kentidir. bu cebit bilişim fuarı falan burda yapılıyomuş. 2. dünya savaşı'nda buranın altı üstüne geldiği için tarihi eserlerin içine edilmiştir.
ayrıca bir de futbol takımı vardır. (bkz: hannover 96)
ayrıca bir de futbol takımı vardır. (bkz: hannover 96)
almanya da trafigi en rahat olan sehirdir gece hayati asla berlin köln frankfurt vs. ile kiyaslanamaz.
bünyesinde turan ataseveni barindirir.Mousse T de hannover lidir.dj senol dj serkan dj volkan dj n-ce dj göksel(hepimize ögretendir)sehirde olan türklerdir(meshur olan).volkswagen fabrikasida vardir burada,yarisi türkdür nerdeyse calisaninin.yapay gölü vardir savasta esirlere yaptirilan.almanya eski basbakani hannover hayvanat bahcesine 1km uzaklikta oturmaktadir.
bünyesinde turan ataseveni barindirir.Mousse T de hannover lidir.dj senol dj serkan dj volkan dj n-ce dj göksel(hepimize ögretendir)sehirde olan türklerdir(meshur olan).volkswagen fabrikasida vardir burada,yarisi türkdür nerdeyse calisaninin.yapay gölü vardir savasta esirlere yaptirilan.almanya eski basbakani hannover hayvanat bahcesine 1km uzaklikta oturmaktadir.
en düzgün almanca'nın konuşulduğu şehir. bir nevi istanbul türkçesi gibi.
bahnhof'un önünden meydana doğru yürüdüğünde kendini aksarayda veya lalelide zannedebileceğin, her tafata "öz urfa kebap salonu, şahinler turizm, nur market" vs tabelaları ile Türk işletmelerinin bulunduğu ama yinede güzel olan niedersachsen eyaletine bağlı bir almanya şehri. celle tarafındaki tarihi evcikleri ve oraya bağlı küçük şirin köyleri kasabaları olan gezilesi fakat yaşanılmaması gereken bir yer çünkü "kein mensch"
almanyanin niedersachsen eyaletinin başkentidir .
tam bir fuar sehri. cuma cumartesi deli gibi icip cosan insanlara ve fakat hafta ici nukleer saldiriya ugramiscasina bos sokaklara sahip alman sehri. vay arkadas bu nedir.. gättäm aldim bende birami bi kosede iciyorum.. allahtan biralari guzel...
az önce bir türk ün sahibi olduğu bayi den biramı alıp yudumladığım sıkıcı alman şehri. gözünü seveyim bursa nın!
şu an itibariyle havanın göt kestiği şehirdir. 1,5 saat rötarlı istanbul-hannover yolculuğundan sonra manyak rüzgarlı bir havada yaptığımız iniş tarihe geçti. lan uçağı sanki gazanfer bilge şöförü kullanıyo gibiydi! peh a.q. ulan!
ruh hali 5 saniye icinde degisen manyak sehir. muhtesem bir hava dusunun, serin bir gunes, hafif meltem, o kasvetl sokaklar neselenmis, her sey mis gibi... yuruyorsunuz. oh ne guzel hava dediginizin 2.saniyesinde hafif yagmur ciselemeye basliyor. 3 saniye icinde de o yagmur damlasi, findik buyuklugunde kafa yaran bir doluya donusuyor. dolu abi. pata kute iniyor havadan lan. 5 saniye! bir antidepresana baslamasini tavsiye ediyorum hannover'e. kadin olabilir.
Türkiye cayır cayır sıcaktan yanarken, şu anda donmaktan insanı fenalaştıran şehirdir.
alman sivrisineği (bkz: anofel).
nüfusu 500 bin civarındadır. almanya'ya sıklıkla gitmeme rağmen çok gitmediğim bir yerdir.
her ingiliz'in gurur duyması gereken alman kökenli hanedanlığa adını veren şehir. 1714'ten sonra hannover hanedanlığı, büyük britanya krallığını yönetmeye başlamıştır. meşhur kraliçe victoria da bu hanedana mensuptur.
fuarlar şehirliye para kazandırır, odalarını kirarlarlar. VW, Telefunken, Blaupunkt fabrikalarında nice gurbetçi anıları yaşanmıştır. istanbul türkçesi misali, en iyi almanca kullanılırmış. son zamanlarda pek ıssızlaşmış deniyor.
ağustos ayı içerisinde bulunacağım şehir. almanya'nın izmir'i gibi bir yerdir.
en güzel almanca burada konuşulurmuş öyle birşey duymuştum.
bugün 31 bin kişi tahliye edilmiş şehirden. sebebi toprağın altında bomba bulmuşlar.
http://www.ntv.com.tr/dun...si,iWScbuO7TEqck9K1FznA8Q
http://www.ntv.com.tr/dun...si,iWScbuO7TEqck9K1FznA8Q
Linki açmadan tahmin edebilirim muhtemelen 2. Dünya savasından kalan japonya veya abd nin attıgı ve patlatamadıgı bomba.
yaklaşık 4 aydır buradayım. sakin, dingin bir şehir. aşırı huzurdan bunalabilirsiniz o derece yani. her şey çok yavaş haeket ediyor ama ben sevdim. ömrünüzün bir kısmını geçirmeniz gereken şehirlerden.
Bir suredir yasadigim sehir. Olu ve hareketli bolgeleri mevcut. Sahsim adina istanbul dan sonra iyi gitti.
Dedemin memleketi olmasından dolayı küçüklüğümden beri çok gördüğüm duyduğum şehir ayrıca soğuk ve kasvetlidir ankara kadar olmasada.
güncel Önemli Başlıklar