bugün

/69
Sevgilimin hayallerini süsleyen büyük sanatçıdır.
(bkz: vaka)
(bkz: olay)
hafiften yaşlanmaya başlamış şarkıcı. yeni klibinde yüzünde hafif kırışıklıklar beliriyor.
ağzına meme veresim gelen sanatçı bozuntusu.
Güzel ve seksi olabilir ama kesinlikle bir ses seçme programında jurilik yapacak kapasitesi yok. Müzik bilgisinin çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca nerdesin aşkım burdayım aşkım nedir kardeşim?
iğrenç bir sanatçıdır. Poptan nefret ettiğim gibi ondanda nefret ediyorum sözlük.
Olay kelimesinin eş anlamlısı aynı zamanda arapça kökenli bir kelimedir.
balık etli tanımına uymaktadır kendisi. ama şu sıralar o balık etli skalasında balinaya doğru yol alıyor.
Türkiye'ye hiç bir katkısı olmayan, sahnelerde görünüşüyle boy gösteren ve reklam amaçlı her türlü samimiyetsizliğe bürünen sanatçı bozuntularından sadece bir tanesidir.
az önce nerdesin aşkım parçasını canlı olarak söyledi.

söyleyemedi.
eurovision a katılan sivaslı şarkıcımızdır.
Son 4 senedir acun yarışmalarında juridir.
piremses diye şarkı yapmış çok sevdim.

tatlış bir abla.
Türkiye kezban birliği başkanlığının avrupa'ya açılan derneğidir.
Ab'ye girmiş türkiş kezban.
onu ilk tanıdığım zamanlar stir me up şarkısını söylüyordu,Baya da seviyordum o şarkıyı sonra ülkemize geldi şimdi prenses diye bir şarkı çıkarmış hayır anlamıyorum ileri gitmesi gerekirken neden geri doğru gidiyor.
sesinin güzelliğinin yanı sıra yinede sevmediğim koca ağızlı kötü giyimli şarkı konusunda serdar ortaçın bayan versiyonudur.
saçlarını 10 günde bir yıkıyormuş, pasaklı kadın ya.
Başlarda etlü butluydu, süperdi fiziği azıdırırdı. Hatta bi ara küçüik bi giyim dükkanındayken, hadise aşk kaç beden giyer parçası tv de çıktı, o erkek giyim dükkanında hayat durdu... Şarkı bittikten sonra herkes aynen kaldığı yerden devam etti. Etkisi büyük.
Altın Kelebek Ödül töreni 2011'deki haliyle akla gelendir..
görsel
Kaç senedir Türkiye'de olmasına rağmen, nedense ve nasıl oluyorsa aksansız Türkçe konuşamayan (!) kadındır.
yılbaşı gecesi verdiği konserden 700.000 tl alıcakmış.
hahahhasktr demek istiyorum efenim.
(bkz: itici)
özel, hızlı ve tatlı bir geceye hayır demeyeceğim tatlı hatun.

(bkz: olsa da yesek)
bide bana sorsa
(bkz: burdayım aşkım)
© copyright 2005 - 2026