bugün
- ekrem imamoğlu73
- gulmekicinyaratilmis11
- anın görüntüsü16
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız13
- aykolik'in akbilini doldurmak10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri8
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler11
- espressolab22
- kisinin 17 yasina verecegi ogut11
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek8
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- erdoğan sonrası hükümet32
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın14
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- kabataş yalanı17
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır18

entry'ler (448)
kadın ve erkek birbirinden üstün değildir. Birbirine eşitte değildir. Denktir. sene 2016 hala bu konudayız.
sayı doğrusunda sol tarafa düşen rakamlara isabet ediyor yüzdeleyemeyeceğim.
aynı anda bi kaç tane kadınla idare edilen milyonlarca hemcinsinin intikamını alan sayılı kadınlardandır. yine de aferin değildir ona.
aşık olduğun erkek bana mı ait anlamında benim yoksa o erkek benim anlamında mi benim sorusunu aklıma getirir.
yoktur diye yorum yapan mallara hayatında kaç kere doguya gittin lan sorusunu sormayı icap ettiren başlıktır.
hala bir kriz olursa diyor, kriz zaten var. borç almak ve alışveriş yapmak yerine birikim yapmak gerekir. bu kriz daha da kötüleşecektir çünkü.
iddia ettiğine göre başbakanlık raportörü olduğu halde okuduğunu muhtemelen götüyle anladığı için yanlış yorumlayan aşk paylaşılmaz adlı kişiye cevap verme tenezzülünde bulunmayan yazar.
11. nesillerle derdinin ne olduğunu anlayamadığım ve takip ettiğim halde fener entryleriyle eksilediğim tek yazar.
ana tarafından türk baba tarafından kürt.
türküm deyince bişe olmuyosun, türk olmayı sevince de bişe olmuyosun, kendi seçimin olmayan bir olguyla övünüp gurur duyunca mal oluyosun, en büyük türk deyince faşist oluyosun, diğerleri gebersin asalım keselim kovalım deyince orospu çocuğu oluyosun.
kadınlar çok yakın arkadaşlarını sevgililerinden kıskanabilir. altında bok aramamak gerek. genelde bok çıkar ama aramamak gerek.
sagopa'dan olsun. ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı Gubar-ı Gam.
ispanyol ve yunan erkekleridir.
başkasının hazırlayıp sizi yalnız bırakması.
you love blow and i love puff diyor hatun
(sen esmeyi seviyorsun ben esintiyi)
https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8
(sen esmeyi seviyorsun ben esintiyi)
https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8
beklenti değil sitem oradaki. iddia olmaktan çıkıp gözünüzde gerçeğe dönüşmesi için daha ne olmalı acaba. ilk söylediğimin tekrarına düşüyorum bu durumda. iddia değil, gazetede tvde twitterda vs.vs görüldüğü zaman inanılacak gerçekliktir.
Inkar edilemeyecek düzeye ulaşmış gerçekliktir. insanların Türkiye de bir şeye inanması ve kabul etmesi için illa yancı medyaların flaş flaş diyerek sunduğu haber haline gelmesi gerekiyor ne yazık. ekonomiden zerre anlamayan bir vatandaş dahi kendince biraz gözlem yapsa vardığı sonuç ona bir şeylerin yolunda gitmediğini gösterecek halbuki. önce içinizde ki siyasi amigoları ve hırsları bir kenara bırakın ve ardından 15 dakikanızı şu yazıya ayırın lütfen. ne demek istediğimi anlayacaksınız. ülkenin en önemli sorunu esra erolda kimin evlendiği, en şık seçilenin hangi zilli olduğu ya da bi kaç salağı kandırıp isim yapmak için sözlüklere kadar inmiş ergenus kezbanları değil inanin.
http://sosyopatkapital.bl...5-ekonomik-krizi.html?m=1
http://sosyopatkapital.bl...5-ekonomik-krizi.html?m=1
italyanca, fransızca, ispanyolca üçlüsünden herhangi biri, rusça ve arapça.
gülşen bubikoğlu, fahriye evcen, ve kimsenin söylemediğine şaşırdım tabi ki türkan şoray.