bugün
- ben geldim naneler28
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- pilavlı sohbet vs rakı balık4
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek11
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- bik bik'in erkek olması8
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir5
- mersini rusların işgal etmesi4
- ahbap10
- olgayella3
- kitap okumanın faydaları2
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği3
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- kuranda namaz yok5
- çırılçıplak şekilde ağlayarak soğuk baklava yemek3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- haluk levent8
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- üniversite diploması6
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- atletle gezen erkek8
- jelibon yiyen erkek2
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'e para emanet etmek23
- otobüste mastürbasyon yapmak3
- insan olmaya ceyrek kala12
- ümmetçilik6
- göbekli erkekler9
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- profesyonelliğe geçiş ligi2
- 13 temmuz 2026 ulu erkeklerin yükselmesi3
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak5
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- antalya'nın bir seks cenneti olması3
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- osmanlı torunu4
- 20 li yaşlar5
- tff bal ligi katılım ücreti4
- rte vs allah3
- askerde ilk gece3
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- uzak mesafe ilişkisi4
- ne zaman mutlu olacağız8
- kadınları çekici yapan detaylar8
- mason greenwood12
ömür törpüsüdür.çay kaşığıdır karıştırır durur ortalığı.birde benimki gibiyse allah yardımcınız olsun.Allahım düşman başına vermesin görümce illetini.
Aşağılık kompleksi olan, ezik mi ezik aynı zamanda çıngı gibi sesi olan baş belasıdır. Arkadaş küçüksün küçük. Seninle vakit geçirmekten hoşlanmıyorum. Sıkılıyorum senden artık.
sürekli kavga eden tiplerdir. ikinizin de bacağını kırarım, kafamı şişirdiriz bi maç izletmediniz.
Yaza doğru alacağım sıfat.
Şu hayatta bir tek görümce olabildim ya arkadaş pes.
Şu hayatta bir tek görümce olabildim ya arkadaş pes.
Içinde bulunduğum güruh.
çok itici bir kelime.
Evlendiğiniz adamın kız kardeşidir.
Abim evlenince alacağım yüce sıfattır. Allah geline kolaylık versin. Alnımın akıyla görümcelik görevimi yerine getireceğime eminim.
Abim evlenince alacağım yüce sıfattır. Allah geline kolaylık versin. Alnımın akıyla görümcelik görevimi yerine getireceğime eminim.
Arkadaşımın tabiriyle "görümcek".
Erkek kardeşim olsaydı iyi bir görümce olurdum. Yazık o geline.
son kazandığım ünvandır kendileri. henüz resmi olmasa da artık ben de bir görümceyim. halbuki hep dayı olmak istemişimdir.
görümce böyle enişte gibi, soğuk. ama dayı öyle mi?
görümce böyle enişte gibi, soğuk. ama dayı öyle mi?
Nutkum tutulur görünce.
Görümce, müstakbel damadın kararlarında en etkili mercidir.
gupse özayın yeni filmi.
filmin başrollerinde; Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece rol alıyor.
filmin başrollerinde; Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece rol alıyor.
Görmeyeyim ömrümce.
Görümce aşık olduuum
Bu o degildi pardon.
Bu o degildi pardon.
Gupse ozay in Sivaslı Yeliz rolü ile başrolünde oynadığı, fragmanı güzel görünen taze filmi.
14 yaşındaki kız yeğenimin gitmek istiyorum dediği film. demesiyle ağzına vurmam bir oldu. bir teyze olarak kız yeğenimin gerizekalıca içeriklerle kendisini zehirlemesine asla izin veremem.
Elti nee görümce nee. Kim buldu bu sıfatları? Nasıl atalarımız var lan bizim. Hayır bu yaşıma geldim farkı öğrenemedim.
Not: erkeğim
Tanım: bir akrabalık şeysi.
Not: erkeğim
Tanım: bir akrabalık şeysi.
Bu aralar stresli olduğumdan dolayı kafa dağıtmak ve azcık kahkaha atmak için arkadaşlarla bugün gittiğimiz film.
eda ecenin oyunculuğu hariç güzel bir filmdi. O kızın oyunculuğu bana çok bayat ve ruhsuz geliyor. Yeter artık şu kızı göz önünden indirin bence. Gupse'yi ise ben çok samimi buluyorum, filmlerde güldürüyor aşırı bel altı vurmadan bile. Bence çabalarının çokça takdir edilmesi gerek.
Fakat bu filmde açıkçası kocan kadar konuş ya da delihada güldüğüm kadar çok gülemedim. Hatta ilk başlarda biraz sıkıldım gülecek bir yer yok mu derken ortalarda sarmaya başladı. Bir de salon nerdeyse full kadın doluydu. Biraz dişi kitleye hitap ediyor gibi sanırım bu film. Bende o izlenimi bıraktı.
Öyle edebi bir film falan değil zaten, gülmek için gidebilirsiniz. elin oğlu programındaki o sempatik italyan'ımız da orda. Bol bol romantiklik yapıyor. Sırf onun için bile gidilir swh
eda ecenin oyunculuğu hariç güzel bir filmdi. O kızın oyunculuğu bana çok bayat ve ruhsuz geliyor. Yeter artık şu kızı göz önünden indirin bence. Gupse'yi ise ben çok samimi buluyorum, filmlerde güldürüyor aşırı bel altı vurmadan bile. Bence çabalarının çokça takdir edilmesi gerek.
Fakat bu filmde açıkçası kocan kadar konuş ya da delihada güldüğüm kadar çok gülemedim. Hatta ilk başlarda biraz sıkıldım gülecek bir yer yok mu derken ortalarda sarmaya başladı. Bir de salon nerdeyse full kadın doluydu. Biraz dişi kitleye hitap ediyor gibi sanırım bu film. Bende o izlenimi bıraktı.
Öyle edebi bir film falan değil zaten, gülmek için gidebilirsiniz. elin oğlu programındaki o sempatik italyan'ımız da orda. Bol bol romantiklik yapıyor. Sırf onun için bile gidilir swh
gupse özayın bambaşka bir görünüme bürünerek cadı bir görümceyi canlandırdığı ve aralıkın ilk haftası vizyona giren film. gupse özay filmde yatağın içine girip bağırdığında sesi incelince daha çok kulak tırmalıyor.
an itibari ile ülkemizde film izlenme oranları :
Assassin's Creed 195.667
Rogue One: Bir Star Wars hikayesi : 344.289
görümce : 1.548.723
şimdi sifonu çek, elini yıka ve biraz kolanya döküp hızlıca uzaklaş buralardan....
Assassin's Creed 195.667
Rogue One: Bir Star Wars hikayesi : 344.289
görümce : 1.548.723
şimdi sifonu çek, elini yıka ve biraz kolanya döküp hızlıca uzaklaş buralardan....
Hem aklıma örümcek kelimesini getirir.
Ben de bir görümceyim. Bu zamana kadar iyi bir gelin görümce ilişkimiz vardı gelin hanımla. Şu ara biraz sallantıda gibi ama ikimiz de hiç bir şey yokmuş gibi takılıyoruz. Ikimiz de az anasının gözü değiliz sanırım. Bir de sessizliği seviyoruz galiba ondan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar