bugün

https://chrome.google.com...jioleannhdgjkpdmkcdlaagek adresinden indirilebilecek çok güzel bir google chrome application'ı olan site. pek severiz biz kendisini.
flash denen salak zımbırtıdan kurtulup html5'e bürünmesiyle takdirimi kazanmış sitedir. en kısa zamanda bir premium hesap alınır artık.
özürlü mahkemelerimiz tarafından erişimi engellenen site.
ara sıra favori listenizin kaybolduğu site. ancak panik yapmamak gerek; zira sayfayı yenileyince veya bir süre sonra geliyor.
fizy gibi erişimi engellenmiştir.

bunun nesini eksiledin acaba?
Fizy tadı vermeyen ancak, '' yoklukta gider. '' dediğimiz site. Haberi olsun, fizy geri döndüğünde anında satacağım.
fizy'den çok önce kapatılan, dns ayarı ile erişimi mümkün, flash kodlamadan html kodlamaya geçerek büyük güzellik yapmış, en iyi müzik paylaşım/dinleme sitesidir.
(bkz: ben giriyorum siz de girin)
fizy'nin yokluğunda ilaç gibi gelen, alışması bir zor olacak site
fizy olmadığı için dadandığım bir sitedir..fena değil be..
fizy ile beraber, last fm'in gerisinde olan yerdir.
über* bir site ancak telefonunuzdan girdiğinizde nedense 20şarkı dinlemenize izin veriliyor.
şukela bir oluşumdur.

fizy den ayırıcı özelliği radyosudur. fizy moods tan kat be kat çeşitli ve etkilidir.
radyosu çok iyi olmasına karşın biraz yavaş olan site. *
fizynin kapanmasında sonra dadandığım sitedir. oldukça kullanışlıdır.
fizynin kapanmasıyla üzerine titrediğim can site. burdan kendisine seslenmek isterim bizi bırakıp gitme sana muhtacım.*
sayesinde onlarca birbirinden güzel şarkılarla tanıştığım site.
mükemmellikten ölecek olan site.

çok korkuyorum sözlük, yarın bir gün o siteye girdiğimde yassah hemşerim yassah çıkacak karşıma diye, ankara bilmem kaçıncı sulh mahkemesini göreceğim diye, çok korkuyorum.
her türlü türkçe şarkıyı bile içinde barındıran süper bir site.
görsel
yeniden aramıza dönmesiyle kullanıcılarını mutlu etmiş müzik sitesidir.
süperötesi, fizy'den kat kat daha iyi, ücretsiz müzik ve radyo dinleme sitesi.
özellikle fizzy nin yokluğunda ilaç gibi gelen site. kendi türündekilere göre daha fonksiyonel olmasına karşın zaman zaman aradığınız şarkı ya da albümleri bulmakta zorluk çekiyorsunuz.
youtube, fizy veya ufizy'de bulunamayan pek çok şarkıyı bulabileceğiniz kaliteli bir müzik sitesidir.
hem ücretsiz hem de en popüler parçaları bulabileceğiniz muhteşem ötesi bir site. kendi müzik arşivinizi oluşturabilir ve istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. bilmeyenler mutlaka bir göz atsın.
© copyright 2005 - 2026