bugün

ne sikime engellendiği açıklanamayan site. lan arkadaş, 2013 senesinde hala türkçe şarkı dinleyen ırk zaten youtube'da takılıyor, grooveshark'tan ne istediniz?
groovesquid denen dalga sayesinde albüm albüm, sanatçı sanatçı sömürebildiğiniz site.
fizy'e yönelim sağlattıran bilmem kaçıncı yasa sebebiyle engellenmiş site.
allaaam her sevdiğim niçin uzaklaşıyor benden?
hayırlı olsun. "müzik dinlediğim bir bu site vardı, oda gitti."

--spoiler--
Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararı ile Engellenmiştir!!!
--spoiler--

edit: ironi nedir bilmeyen embesiller için editlemek zorunda kaldım. Teşekkürler
yasaklanmıştır. mantıklı bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. ızdırabınızı sikeyim.
firefox'ta anonymox eklentisi ile çatır çatır girilebilen site.

fizy'e selam olsun.*
Playlist yapıp oyunlarda dinlemek istiyorsanız en iyi alternatiflerden biri.
dünyanın müziğini dinleyebilecğeiniz ve paylaşabileceğiniz, ayrıca müzik arşivi yapma gereksizliğini bir kez daha yüzümüze vuran, işte, evde orda burda sürekli açık olan sitedir.
grooveshark candır.
şu anda Migmagnific in harika bir yayın yaptığı müzik sitesi.
android app da trial zirvasi var. halbuki tarayicidan girince yardirabiliyoruz. ne gerek vardı simdi. nereye sıçacak bu insanlar.
popular sekmesi ile dünyadan kopmayacağınız kimselerin bilmesini istemediğim bir site. Ayrıca pc uygulaması türkçe ve indirme yapmanıza imkan tanıyabiliyor.
spotify, deezer, vs hepsini siker atar ancak nedense az bilinir.
soundcloud vb sitelerden çok daha kalitelidir; bugün soundcloud'dan üyelik almış ve liste düzenlerken aradığım çoğu şarkıyı bulamamam sonucu bir de groove'a göz attım, istediğim tüm içeriği bulamasam da sc'da sadece 2 şarkısı bulunan bir grubun diskografisini bulmak sevindirdi.
bünyesinde masterofinsturmental ve masterofchillout gibi 24 saat yayın yapan harika kanalları bulunduran site.

http://grooveshark.com/#!...sterofclassical/broadcast

müthiş parçalar ve sanatçılar keşfetmek için güzel bir saat dilimi.
gün itibari ile telif sebebiyle kapatılan yegane hizmet.
aylar önce telif hakkı davalarına dayanamayıp serverlarını kapatan ve bizleri bir başımıza koyup giden, bir zamanların efsane müzik sitesidir.

(bkz: gönlüm hep seni arıyor neredesin sen)
1...4567
© copyright 2005 - 2026