bugün
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- babuş diyen kız10
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- netanyahu7
- bacılar çabuk bakın15
- ucan tekme atan hipopotam28
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- yahudi kızları3
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- dişil enerji3
- beyler acilen koşun3
- dişil enerji yağı4
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- nervio'nun erkek olması31
- çocuğa israil diye isim koymak2
- queen feristah10
- from gold from dust29
- çok uykum geldi4
- iltica41
- sözlük kızlarının kekleri5
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- bacılar koşun yanıyorum6
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- kavaklıdere5
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- tırda uyumak3
- joseph shomolo kuschca2
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- havuçlu tarçınlı kek4
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- miss universe türkiye 20268
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- 2000'li yıllardaki forum tartışmaları3
metal istasyonunda bilindik şarkılar dışında paso dandirik senfonik metal, folk istasyonunda ise mütemadiyen amerikan folk müziği çalan müzik sitesi. başta sevmiştim ama sonraları hafiften hayal kırıklığı oldu gibi. neyse, biraz indie madem...
country türü şarkılarla bu site sayesinde tanıştım. midem bulana kadar dinleyip blues a geçiş yapacam.
http://groovedown.me adresindeki program ile arama yapılarak ister albümün ister tek parçanın anında indirilebildiği müzik sitesi.
en kaliteli müzik sitelerinden.
yeni arayüzü ile acaip derecede yavaşlamış olan sitedir. o kadar yavaşladı ki insanı çileden çıkartabiliyor. 2 yılı aşkın aktif olarak kullandığım, 20-30 civarı playlistimin olduğu, bir nevi emeklerimin yattığı grooveshark'tan bu kadar soğuyabileceğimi düşünmezdim. hızlandırın lan şunu !
yeni arayüzü enfes olan harika müzik sitesi.
keşke biraz daha hızlı olsadır.
insanın müzik kültürünü cıvıldatan sitedir kendileri.hele senin tarzına göre radyoyu yönlendirmeye başlamış ki artık tadından yenmez.bu arada söylemeden de edemiycem groovedown programıyla da groovesharktaki tüm şarkılara ulaşabilir ve indirebilirsiniz,arama motoru groovesharkla aynıdır.(ayrıca ücretsiz)
retro.grooveshark.com üzerinden her türlü ulaşılabilen, her türlü şarkıya da bizi ulaştırabilen site.
çoğu özelliği güzel olan site. hızı da gayet uygundur. özellikle radyo özelliği, online oyun oynarken iyi iş görüyor.* ayrıca, mobil uygulaması da çok sevimlidir ve kullanışlıdır.
içinde the beatles ve pink floyd şarkıları olmayan müzik dinleme sitesi. ikisinin adına yapılmış şarkılar bile olmasına rağmen kendi şarkıları yok. çok ilginç.
bugün kullanıcılarını oldukça üzmüştür, problemler yaşıyorlar sanırım.
sabahtan girip ogleden sorna giremedigim site. nooluyo lan. girdim aminakoyim.
listen.grooveshark'a girmiyor ama grooveshark.com'a lap diye giriyor. listen.grooveshark.com da mahkemeynen kapatilmis diyor.
listen.grooveshark'a girmiyor ama grooveshark.com'a lap diye giriyor. listen.grooveshark.com da mahkemeynen kapatilmis diyor.
mobile kısmında iphone uygulaması için olan adımların birincisinde "jailbreak your phone,pad, or pod" diyerek yarmıştır.
herkes jailbreak yapmak zorunda değil ki. ayrıca uygulamasının neden apple store yerine cydiastore'da bulunduğunu merak ettiğim site.
her ne olursa olsun, candır. geç keşfettiğim için kızarım kendime böylesi bir siteyi.
herkes jailbreak yapmak zorunda değil ki. ayrıca uygulamasının neden apple store yerine cydiastore'da bulunduğunu merak ettiğim site.
her ne olursa olsun, candır. geç keşfettiğim için kızarım kendime böylesi bir siteyi.
fizy'den kat be kat iyi olmasının sebepleri arasında diğer kullanıcıların da listelerine göz atıp tek tıkla listedeki tüm şarkıyı kendi playlistinize ekleyebilmenizdir. az önce işin bokunu çıkartmak üzere her sanatçıya ayrı ayrı çalma listesi oluşturayım dedim, can sıkıntısından ne bok yapsam diye saçmalıyordum anlayacağınız. sonra bilmem kaç saat uzaktaki mary adında bir hanım(?) kızımızın placebo listesindeki 158 şarkıyıda kendi listeme ekledim. gülse birselli turkcell reklamı gibi, aay hayat çok zor!
hem ücretsiz hem de en popüler parçaları bulabileceğiniz muhteşem ötesi bir site. kendi müzik arşivinizi oluşturabilir ve istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. bilmeyenler mutlaka bir göz atsın.
youtube, fizy veya ufizy'de bulunamayan pek çok şarkıyı bulabileceğiniz kaliteli bir müzik sitesidir.
özellikle fizzy nin yokluğunda ilaç gibi gelen site. kendi türündekilere göre daha fonksiyonel olmasına karşın zaman zaman aradığınız şarkı ya da albümleri bulmakta zorluk çekiyorsunuz.
süperötesi, fizy'den kat kat daha iyi, ücretsiz müzik ve radyo dinleme sitesi.
yeniden aramıza dönmesiyle kullanıcılarını mutlu etmiş müzik sitesidir.
her türlü türkçe şarkıyı bile içinde barındıran süper bir site.
mükemmellikten ölecek olan site.
çok korkuyorum sözlük, yarın bir gün o siteye girdiğimde yassah hemşerim yassah çıkacak karşıma diye, ankara bilmem kaçıncı sulh mahkemesini göreceğim diye, çok korkuyorum.
çok korkuyorum sözlük, yarın bir gün o siteye girdiğimde yassah hemşerim yassah çıkacak karşıma diye, ankara bilmem kaçıncı sulh mahkemesini göreceğim diye, çok korkuyorum.
sayesinde onlarca birbirinden güzel şarkılarla tanıştığım site.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar