bugün
- osuruktan şiirler40
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap5
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- sözlükten soğuma nedenleri17
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- yeni anayasa4
- velvet'in aylık geliri6
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- küçük sürprizler yapmak5
- mini elbise4
- insan klonlama2
- şeytanın insanlardan ders alması4
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- claudian clouds22
- bir daha doğmayacak olmak4
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- iyi parti17
- beyaz tenli gotik kız3
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- mini etek karşıtı seküler2
- kısır9
- türbanı yasaklayan mallar2
- yazarların özel mesaj sayıları5
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- simko315
- 777 diyen erkolar8
- mısırın türkiyeden güvenli olduğu iddası2
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener3
- çocukluğun son günü3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- akrep burcu kini8
- bir gün uludağda kapanacak3
- normal taklidi yapmak4
- uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek3
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- gollumun gözü yüzükte6
- cem yılmaz'dan daha komik olmak2
- alttaki yazara motto ver16
- tai lung4
- türbanlı bir kadınla evlenir misiniz2
- yobazlık belirtileri2
- karınıza haşema giydirir misiniz2
vurduruyordur.
gratis'te erkek bölümü yok zanneden ılıkların zoruna gider.
gidemez mi kendisi için kişisel bakım ürünlerine bakamaz mı? sadece kadınların yeri değil ki gratis.
kendine bakıyordur.
sevgilisini bekliyordur.
Abi tamam gidiyorsunuz. Belki benim sevgilim olsa bende zorla sokardim. Onlarada indirim oluyor cunku erkek bakiminda. Fakat zaten 25 mt2 alan abi orda bile el ele gezmek nedir ya?
Sömürülmektedir.
indirim zamanı adamı 3 saat kasa kuyruğunda bekletip faturayı ödetenleri görüyorum. Ayıp denen bir şey var. Kendi şampuanının, rujunun parasını da kendin öde be kezo.
indirim zamanı adamı 3 saat kasa kuyruğunda bekletip faturayı ödetenleri görüyorum. Ayıp denen bir şey var. Kendi şampuanının, rujunun parasını da kendin öde be kezo.
Çoğalması gereken erkek tipi. Ayda bir kez eli deodoranta değmeyen kokuşmuşlar insan olun siz de gidin eleştireceğinize..
ego duvarlarını ve elalem ne der düşmanını alt etmiş erkektir. sevgilisi tarafından da gratis'e gitmeyi gaylik sanan bir orospu çocuğu ile aldatılacak erkektir aynı zamanda. sonuç olarak bu erkeklerin %37.54'ü * mutlu ilişkiler yaşayabilecektir.
kızla gidiyoduk uğrucam dedi girdik bi dudak çatlamasını önleyen bişey aldı çıktık o kadar abartılacak yer değil.
kendine bakan bakımlı erkektir. evet.
Anneler günü indiriminden annesine hediye almak için gittiyse çok tatlıdır aksi takdirde bir kız olarak indirim günlerinde ben bile gratise gitmekten korkuyorum bir erkek için zor olsa gerek.
Sevgilisinin zoruyla girdiyse komik duran erkektir. Genelde siradayken ya arkamda ya onumde oluyor bu ciftlerden bende kulak misafiri oluyorum. Konusmalar:
-askim bu ne simdi bu ne isine yariycak da aliyoruz bunu?
+askim o benim kirpiklerimin kivrikligini ve dolgunlugunu arttirsin diye maskaranin altina surulen bir baz almam gerek.
-....
Konusma biter.
-askim bu ne simdi bu ne isine yariycak da aliyoruz bunu?
+askim o benim kirpiklerimin kivrikligini ve dolgunlugunu arttirsin diye maskaranin altina surulen bir baz almam gerek.
-....
Konusma biter.
benimdir bu. süpermarketlerden daha ucuza satmaları ve daha çok çeşit bulundurmaları sebebiyle; diş macunu, şampuan, duş jeli, deodorant, traş jeli ve kolonyası alıyorum.
edit: yorumlara baktım da ciddi ciddi vurduruyordur diyenler olmuş, enteresan.
edit: yorumlara baktım da ciddi ciddi vurduruyordur diyenler olmuş, enteresan.
dübürüne sürmek için vazelin almaya gelmiş olabilir loool.
Bugün gidip diş macunu aldım. Bence gayet kaliteli ürünler var ama biraz pahalı.
benimdir. Kartım bile vardır.
Bana oriflaymci karılar ne lazımsa fazlasıyla kaktırıyor zaten ecollagen serisi güzel lan tavsiye ederim bak valla.
indirim takip edeni bile var ne yazık ki.
kişisel bakımına özen gösteren erkektir. ayılar çekemez.
Güzel itemler olduğu sürece bende girerim ne olacak ki? Yumuşacık bir suratı her hatun ister
benim lan bu. saç sprayimizi, bakım ürünlerimizi falan oradan alıyoruz. ne var bunda a.q anlamadım şimdi? siz ne anlarsınız kaliteden zaten dürzüler. ancak suriyeliler gibi jöle basın saçınıza başınıza.
Şöyle başlık açan kendini delikanlı diye tanıtıp tesbih sallamaktan başka bir şey anlamayan dangalaklara sesleniyorum. Bakın kardeşim bakım önemli bir şeydir. En azından parfüm kullan git ucuzunu al veya pahalısını al ama bir şey al . Utanıyorum bazı hemcinslerimden. Evet kardeşim gidiyorum gratise ama nolur sen gitme delikanlılığın bozulur abim *
Önünden bile gecmiyorum artik kizlari yiyecekmis gibi bakiyor
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar