bugün

/63
6 ayda 3 milyar dolar kâr açıklayabilen tek şirket.
aranılan konu hakkında, maksimum 25.270.000.000 sonuç gösteren arama motoru. böyle de birşey tespit ettim.
an itibariyle sınırsız sayfa olayına geçmiş olan web site. sayfayı kaydırınca bir sonraki sayfanın sonuçları altta çıkıyor.
resim ile arama özelliği eklenmiş. herhangi bir resmi arama kısmına (görseller sekmesindeyken tabi) sürükleyip bıraktığımızda o resmi (nasıl oluyorsa artık) analiz edip alakalı görseller buluyor. güzel bir olay. renk körlerinin işini epey kolaylaştıracağa benziyor. adlsşfdkglşhki
günün logosu ile yine döktürmüştür efenim.
an itibariyle temasında freddie mercury'nin 65. doğum gününü hatırlatan.
en iyi arama motorudur.
An itibariyle harika bir tema ile beni karşılamış arama motorudur. Ama keşke google, yanlara biraz bohemian rhapsody , another one bites the dust serpiştirseydin de bizi iyice sevindireydin. Ya da one vision şarkısı da olurdu. Hem sen seversin o şarkıyı.
Bu fikri ortaya atan sahiplerinin paraya boğulup öldüğü şirketin adıdır.
ferdie için hazırladığı doddleı görünce "fredie'ye bunu hazırlayan syd barrett için kim bilir ne hazırlar" diye içimden geçirdim. merakla bekliyoruz...
Google hiçbir logon pacman'nin yerini tutmuyor.
bugünkü teması gerçekten güzel olan arama motorudur.
ama bohemian rhapsody de fena olmazdı.
don't stop me now ı bugün durmadan dinlememe sebep olan logoyu hazırlamış beni mutlu etmiştir. teşekkürler gugıl.
görsel
yeni keşfettiğim, tüm ödevlerimi yapabildiğim bir site. *
ayrıca herkese tavsiye ederim linki de bu : http://www.google.com
çok büyük hizmet ya kim ne derse desin. adamlar gani gani para kazanıyor olabilirler ama hakkını da veriyorlar hani.
bir çok internet kullanıcısının tarayıcı ana sayfası yaptığı arama motoru.
(bkz: rakipsiz)
en yakın rakibi bingdir.
kendisine hazreti sıfatının verilmesinin bu devirde şart olduğunu bizlere açık açık gösteren eşsiz ve rakipsiz arama motoru.
olmazsa ne bok yerdik bilemiyorum arama motoru.
az önce farkına vardığım yeniliğiyle; sanki bir rehber içinde arama yapıyormuşçasına yazılan her bir karakterle yeni bir arama yapan yüce arama motoru.
ara kısmına yazarken, ara kısmının birden yukarı çıktığı site.
kendimi ağaçların arasında sevgilisini kovalayan aşık gibi hissettim.
yazarken aynı zamanda arayan site. güzel bir yenilik olmuş bu. ingilizce versiyonunda uzun zamandır vardı sanki bu özellik.
yeni uygulamasıyla ilk karşılamamın, gece gece yusuflamama sebebiyet verdiği arama motoru.

(bkz: dur bi yazaydık emmoğlu)
yazmadan daha aramaya başlayan hevesli motor.
© copyright 2005 - 2026