bugün
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması11
- gelecek partisi'nin kapanması10
- üşüyen erkek8
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı7
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması4
- japonya20
- ahmet davutoğlu6
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- ketçap aromalı ruffles3
- sağa sinyal verip sola dönmek6
- mal varlıklarınız nelerdir4
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- battal gazi4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- gürcistan25
- aslan gibi adam2
- klima çarpması4
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- ağlamamak için kendini tutmak12
- ctrlx22
- silah çekildiği zaman patlar3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- kırgızistan8
- günaydın sözlük uyanın artık2
- prensesler gibi uyanmak3
- yazarlara gelen son mesaj2
- kuran da namaz yok21
- hewal ebo18
- sabaha bir şiir bırak2
- geceniz nasıl geçiyor7
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- çin8
- latin atasözleri6
- geceye bir şarkı bırak17
- lahmacunu elle yiyen kız14
- ilgi isteyen kız16
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- yeni yazarlara öneriler3
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- antalya şu an 28 derece4
- tez yazmak4
- hikayeyi devam ettir52
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- cep telefonu4
- içim yanıyor be sözlük7
- suca suruklenen cocuk8
- nickten isim tahmini yapmak71
türk hiçbir erkekten çocuk yapmam demiştir kendisi.
bir ara türk erkeklerine sallamıştı amınakodumu kezosu. ama hala daha ünlenemedi. şu marjinal soyu da tükense hepten unutulacak bir köşede ölüp gidecek *. saygılar.
Bıktım bu kadının yıllardır "Ben hayatı uçlarda yaşıyorum, toplumun tamamından farklıyım" tribinden aq. Full estetik her kadın gibi çok boş
hiçbir albenisi olmayan kadın.
her demeci kadın düşmanlarına loppp diye giren aktiriz.
bakın ben hiçbir demecinden rahatsızlık duymuyorum. niçin duymuyorum ? birincisi kadın düşmanı değilim. kadın düşmanı olmamamdan daha önemli ikinci husus ise bu kadının hayatını nasıl yaşıyor olduğuyla ilgili en ufak bir merak beslemememdir. şimdi dereotlu mantar çorbası içimleyerek palmira çatışmalarından klipler izleyeceğim...
bakın ben hiçbir demecinden rahatsızlık duymuyorum. niçin duymuyorum ? birincisi kadın düşmanı değilim. kadın düşmanı olmamamdan daha önemli ikinci husus ise bu kadının hayatını nasıl yaşıyor olduğuyla ilgili en ufak bir merak beslemememdir. şimdi dereotlu mantar çorbası içimleyerek palmira çatışmalarından klipler izleyeceğim...
balon ünlülerin başlarında bir yerlerde. anladık marjinalsin hangimiz değiliz ki ?
iyi bir insan olduğuna, arkadaş çevresinde sevildiğine eminim. herhangi birimiz aynı konumda olsak kim bilir ne gibi talihsiz açıklamalar yapardık.
Üniversiteli komünist feminist kız tipinde kişilik.
cemaat kanalı stv'de ünlenmiştir. mesele paraysa solculuk kitapta kalır.
Ergenlerin hayallerini süsleyen karı.
hiçbir esprisinin ve becerisinin olmadığını düşündüğüm kişi, oyuncu diyorlar, hayırlısı.
Zeki ve kültürlü , önü açık genç oyuncu.
kısa saç yakışan nadir bayanlardan. özellikle yalan dünya dizisindeki performansını çok beğendim.
Gotik tarzın yakıştığı en net kadındır.
(bkz: 1986) doğumludur.
ekim ayında başlayacak dizisi için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştur.
--spoiler--
Güzel ve başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, Ekim ayında başlayacak dizisi için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Kış sezonunun gelmesiyle birlikte iddialı diziler birbirine ardına ekrana düşmeye başladı. Bunlar arasında kadrosuyla dikkat çeken çeken işlerden biri de Ekim ayında ekranlara gelecek olan Anne dizisi. Star Tv'de ekranlara gelecek olan yeni dizinin başrollerini Cansu Dere, Vahide Gördüm, Gonca Vuslateri gibi isimler paylaşıyor.
Japon dizi olan Mother'den uyarlama olarak ekranlara gelecek dizinin yönetmen koltuğunda daha önce bir çok dizinin yönetmenliğini yapmış olan Merve Girgin oturacak. Dizinin oyuncularından Gonca Vuslateri yaptığı sosyal medya paylaşımıyla takipçilerine seslenmiş. işte o paylaşım: En sevdiğim şey: Değişik roller, yolculuklar, tecrubeler ve mükemmel bir ekiple bu duyguları gün be gün pekistirmeler. Üstlediğim rolün sorumluluğunu bütün yüreğimle sahiplendiğim bir iş daha. Şahane ekip, şahane oyuncular… Dilerim yüreğinize ulaşmayı başarır. Güzelinden bir dizi…
--spoiler--
--spoiler--
Güzel ve başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, Ekim ayında başlayacak dizisi için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Kış sezonunun gelmesiyle birlikte iddialı diziler birbirine ardına ekrana düşmeye başladı. Bunlar arasında kadrosuyla dikkat çeken çeken işlerden biri de Ekim ayında ekranlara gelecek olan Anne dizisi. Star Tv'de ekranlara gelecek olan yeni dizinin başrollerini Cansu Dere, Vahide Gördüm, Gonca Vuslateri gibi isimler paylaşıyor.
Japon dizi olan Mother'den uyarlama olarak ekranlara gelecek dizinin yönetmen koltuğunda daha önce bir çok dizinin yönetmenliğini yapmış olan Merve Girgin oturacak. Dizinin oyuncularından Gonca Vuslateri yaptığı sosyal medya paylaşımıyla takipçilerine seslenmiş. işte o paylaşım: En sevdiğim şey: Değişik roller, yolculuklar, tecrubeler ve mükemmel bir ekiple bu duyguları gün be gün pekistirmeler. Üstlediğim rolün sorumluluğunu bütün yüreğimle sahiplendiğim bir iş daha. Şahane ekip, şahane oyuncular… Dilerim yüreğinize ulaşmayı başarır. Güzelinden bir dizi…
--spoiler--
acınası kız..
darmstad caddesinde büyümüş, çılgın ablamız.
tipine soktuğum.
görsel
memelerini destekliyorum.
memelerini destekliyorum.
vasfiye teyze karakteriyle yardırmıştır.
itici, zamanında ödül törenin yaptığı konuşma asla unutulmayacak. Concon.
Bu kadını güzel bulanlar var. Dünya çok acayip bir yer oldu valla.
bir türk'ten asla çocuk yapmam diyerek türk'lüğe ve türkiye'ye karşı ne kadar alerjisi olduğunu göstermiştir.
eğer bir isveçli olup 'bir isveçli'den çocuk yapmam' deseydi bir daha isveç'te iş yapamazdı.
ama türkiye'de türk ve türkiye düşmanları her zaman çatır çatır iş yapıyorlar. nasıl ki hdp'li vekiller çatır çatır maaş alıyorsa bu türk düşmanları da oyuncuyuz sanatçıyız ayağına milyonları cebe indiriyor.
türkiye'nin zayıflığı da işte buradan kaynaklanıyor. bize düşman olanı içimizde barındırıyoruz üstüne yedirip içirip tepemize çıkarıyoruz.
sevdiğim bir dizi de oynasa dahi kendisini gördüğüm an kanalı değiştiririm. böyle insanlara karşı hepimizin tavrı bu olmalı.
eğer bir isveçli olup 'bir isveçli'den çocuk yapmam' deseydi bir daha isveç'te iş yapamazdı.
ama türkiye'de türk ve türkiye düşmanları her zaman çatır çatır iş yapıyorlar. nasıl ki hdp'li vekiller çatır çatır maaş alıyorsa bu türk düşmanları da oyuncuyuz sanatçıyız ayağına milyonları cebe indiriyor.
türkiye'nin zayıflığı da işte buradan kaynaklanıyor. bize düşman olanı içimizde barındırıyoruz üstüne yedirip içirip tepemize çıkarıyoruz.
sevdiğim bir dizi de oynasa dahi kendisini gördüğüm an kanalı değiştiririm. böyle insanlara karşı hepimizin tavrı bu olmalı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar