takip listemde yer alan, son derece kaliteli bir yazar.

kendisiyle asla bir problemim olmadı, olamaz. hürmet ve muhabbetlerimle efendim.
evini değil sözlüğü terketmiştir
ardına bakmadan gidenler var azizim..
Şimdilik buralarda olan , gitmeyi isteyip de gidememiş yazar.
giden gider gittiği gün benim için biter.
sonuçta kimseyi zorla tutamazsın.
Uludaki sevdiğim yazarlardan. Yaşının büyük olduğunu düşünüyorum. Entryleri gerçekten okunur ve sade. Bir yazar.
bu nasıl bir nick ya. restine rest ulan der gibi.
dost yazar; mutlu ve sağlıklı yaşa , kutlarım.
ablam, sırdaşım, aklıselim ve zeki insan, nice yıllara. çocuklarının mürüvetini göreceğin nice uzun güzel yıllar diliyorum.
Mahçup yazardır. Güzel sözler karşısında utanmış ve pasta karşısında ağlayan insan ruh haline bürünmüştür. Iyi dileklere teşekkür ederim . Yeni yıl herkese mutluluk ve huzur getirsin.
Doğum gününü kutladığım biricik yazar. Yeni yıl ona kucak dolusu güzellikler getirsin. Ailesiyle hep mutlu olmasını isterim. Gerçekten hak ediyor.
doğum günün kutlu olsun abla .
Giden gider ablacim doğum günün kutlu olsun rabbim gönlüne göre versin ailenle mutlu bir ömür gecirmeni diliyorum..
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim . Yeni yıl sizlere de mutluluk ve sağlık getirsin.

Kendi halinde bir yazar.
Aylardır takip ettiğim ve artık aşkımı itiraf etmemin zamanının geldiğini düşündüğüm kadın. Sen ve herkes bilsin artık seni seviyorum.
Kardeşim takip etseydin bunu buraya yazamazdın. Allah sana ve herkese hayırlısını versin.
Bayılacağım şimdi. Bekar kal emi , koca bulama. Çok mu ağır oldu , neyse 5 sene evde kal .
--spoiler--
neyse 5 sene evde kal.
--spoiler--

Çok minnoş değil mi?
Bir de kısa termin vermiş.

(img:#2121637)
Bik bik e ettiği 5 sene evde kal bedduasını geri alan yazar. Ha bunu fotoyu sil diye yapmıyorum. Yasında bayağı varmış maşallah ev de kalma. Sonra benden bilirsin.

Bir yazar . Kelle , pacadan hoşlanmayan.
Sözlüğün kıymetli yazarlarından biridir gözümde. iyi yazmaları olsun.
Kimseye zararım yok , gitmemi isterseniz gideyim.

Alıngan ve duygusal yazar.
Gıcık olursa açıkça söyleyen , kimseye kötü niyet beslemeyen yazar.
Guzel anlaşılmış yazardır. Evet bazı entryleri görmezden geliyorum , doğruyu bulur diyorum çoğu zaman , müdahale etmek istemiyorum. Zaten kimseye akıl vermek haddim değil. Ama beğendiysem açık oylarım. Benim açık oylarımdan korkmayın müminler.
Hüzünlü yazardır. Zaten insan hüzünlü olmasa , gidenler yara bırakmasa böyle bir nick almazdı degilmi. Hangimiz zamanında terkedilmedik sevgili yazar lar, giden geri döndüğünde aynı kişi olabildik mi.
© copyright 2005 - 2026