bugün
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- seni severken valizini hazır tutan kadın5
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- sucuk döner4
- true silik olsun7
- etli biber dolması yapan erkek2
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- platon un mağara alegorisi12
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- ismail kartal30
- sözlüğün kırbacı5
- haşlanmış yumurta9
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- anın görüntüsü29
- islamda kadın6
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- rick sanchez3
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması3
- tavuk döner2
- iskender2
- bıçak arası2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- bugün uludağ sözlük için ne yaptın2
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- gocu34
- çok eşlilik olsaydı3
- arkadaşlar öğlen ne yesem2
- hah şöyle yola gelin3
- yeralti edebiyatcisi9
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- 11 eylül saldırılarından çıkarılan dersler3
- jahrein2
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız12
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- lastik değiştirmeyi bilmeyen erkek3
- şu an dinlenen şarkı2
- isa aras mersinli2
- aşk6
- kiraz cicegi kolonyasi28
- 2000 yılında dünya nasıl olacak3
- güne iyi başlamak3
entry'ler (259)
bir şeyi çok isteyeceksin. önüne bir hedef koyacaksın ve daima ileriye bakacaksın. öyle geçmişle fazla oyalanma oraları kurcaladıkça işin içinden çıkamazsın. başarılı insanları, başarılı markaları takip edeceksin ne yapmışlar, nasıl yapıyorlar, nasıl ilerliyorlar örnek alacaksın. az önce sayfama düştü ziraat bankası lovemarks2020'de en sevilen banka seçilmiş. şimdilik en taze verebildiğim örnek bu. adamlar yıllardır dimdik ayaktalar demek ki bir şeyleri başarmak için pes etmemek gerekiyor tüm rakiplerine, imkansızlıklarına rağmen.
aşık olmak.
ne zaman dinlesem dalarım uzaklara. hatta şu anda gittim uzaklara.
beni kendine aşık edip neden siktir olup gidiyorsun.
beni kendine aşık edip neden siktir olup gidiyorsun.
beni kendine aşık edip neden siktir olup gidiyorsun.
keşke haykırarak gitseler.
sevdiğimi söyleyemiyorum sana söylersem büyüsü bozulacak gibi hissediyorum. Şimdi ben ne yapayım söyle?
ekonomik olarak zor zamanlar geçirdim hatta geçirmeye de devam ediyordum sonra aklıma bir fikir geldi. kredi çekmek ve parayı faize yatırıp borcunu da oradan ödemek. böylece çektiğim kredi faizini işlerken aylık bir yandan da birikim yapmaya devam etmiş olacağım. bu düşünceler beynimin içinde böyle devam ederken ziraat bankasına başvuru yaptım. eğer kredi çıkarsa bundan 2-3 yıl sonra para biriktirmiş olacağım en azından kenarda birikmişlik benim bu sıkıntılarımı da kurtarır. ziraat bankasına güveniyorum beni mahçup etmeyecektir. güzel birikim yaparken bile strese girer mi insan. ama gerçekten artık sıkıldım. zengin olmak istiyorum.
çağırmayın allah aşkına. herkes kötü enerjisiyle tüm felaketleri çekti.
dededen fakir olmakla eş değerdir.
yaprak dökümünde mıy mıy ağlaması.
insanların git gide salaklaştığını gösteriyor.
bankacı kadınlara çok yakışıyor. Maslak ziraat bankasının her gün önünden geçiyorum gerçekten bankacı kadın gibi giyiniyorlar. Mesleklerinin hakkını veriyorlar. insanın girip yanlarında çalışası geliyor valla. Ama yine de ben topuklu ayakkabıyla dolaşamıyorum çivi gibi ayağıma çakıyor resmen.
Tanım: Mesleğin hakkını veren ziraat bankası kadınları.
Tanım: Mesleğin hakkını veren ziraat bankası kadınları.
alarm çalar ertele,
alarm çalar ertele,
alarm çalar ertele, (15 kez)
kalkayım bari geç oldu.
müzik aç, elini yüzünü yıka, üstünü giyin, kahvaltını yap, bir sigara yak, çantana yemeğini koy, bir şey unuttum mu diye kontrol et kapıyı kapat ve kitle haydi işe.
alarm çalar ertele,
alarm çalar ertele, (15 kez)
kalkayım bari geç oldu.
müzik aç, elini yüzünü yıka, üstünü giyin, kahvaltını yap, bir sigara yak, çantana yemeğini koy, bir şey unuttum mu diye kontrol et kapıyı kapat ve kitle haydi işe.
Ben 20 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum. yalnız yaşamak ve aileden uzak yaşamak o kadar da kolay değil. size cazip gelen şey sizin canınızı çok acıtır ileride. yok aile evi şöyle, sıkıldım, bunaldım demeyin. anneniz, babanız, kardeşleriniz yanınızdaysa bunun kıymetini bilin. bir gün kafanızı taşlara vurmak zorunda kalırsınız.
kabullenmesi zordur ama vazgeçtiğinde rahatlarsın.
iyi bir oyuncudur. yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri.
ayda bebeğin hayata tutunması kadar güzel bir sabaha uyandık ama annesinin vefat etmesi beni aşırı üzdü.