bugün
- göğüs kıllarım çıkmıyor14
- abdullah öcalan orospu çocuğudur16
- sırrı süreyya önder26
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi12
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün gece ne oldu12
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- alman turistlere turist rehberliği2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- insan olmaya ceyrek kala4
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- sarapci koala59
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- stt geçmiş kremle intihar etmek3
- arif kocabıyık9
- true'nun çaylak olması5
- sözlükteki linç kültürü8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- cezerye2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- gocu35
- kurtlar vadisi ünsal2
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- öbür sözlük2
- sözlükteki bayan azlığı6
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- sedef hastalığı2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- babysharkdodododododod o2
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- ellerim bos gonlum hos28
lan bu katnem şükufe yine geldi tam bok zamanda...
şukufeden kurtuluş yok.
koyu bilal in zeynebim türküsünden sonra, boyacıköy halkı hande yener i alkışlasa da biz alkışları koyu bilal e gönderdik.
--spoiler--
zeynep denilen kızcagazın göynünü dağlayacaklarsa vallahan billahan bi daha izlemem bu diziyi. lan hikayenin en güzel yerinde kızcagazın duygularına limon sıkmakta neyin nesi? şukufe, bir koyu bilal bir cevahir arasında gitgel yasarken baskasıyla evlenip amerikalara gitti. şimdi de gelip şapkadan çıkan davşan gibi "cevahir ben geldim" diyor. iyi bok yedin monaco. lan nolur cevo döneklik yapma, zeynebi tut kolundan git. hatta şukufe denilen o yaş ortalaması yuksek karıya da bas ziktiri. kıyma lan şu kıza. dizinin izlenebilitesi açısından bari lan...
--spoiler--
zeynep denilen kızcagazın göynünü dağlayacaklarsa vallahan billahan bi daha izlemem bu diziyi. lan hikayenin en güzel yerinde kızcagazın duygularına limon sıkmakta neyin nesi? şukufe, bir koyu bilal bir cevahir arasında gitgel yasarken baskasıyla evlenip amerikalara gitti. şimdi de gelip şapkadan çıkan davşan gibi "cevahir ben geldim" diyor. iyi bok yedin monaco. lan nolur cevo döneklik yapma, zeynebi tut kolundan git. hatta şukufe denilen o yaş ortalaması yuksek karıya da bas ziktiri. kıyma lan şu kıza. dizinin izlenebilitesi açısından bari lan...
--spoiler--
--spoiler--
yılbaşında sınıftakiler birbirine hediye verirken kütük'ün yorumu yarmıştır.
kütük: bu ne lan şahane pazar gibi.
--spoiler--
yılbaşında sınıftakiler birbirine hediye verirken kütük'ün yorumu yarmıştır.
kütük: bu ne lan şahane pazar gibi.
--spoiler--
cevahir in zeynep ve şukufe arasındaki tercihini merakla bekliyoruz..
behzat ç. ile beraber türk televizyonlarının en iyi 2 dizisinden biridir.
eski tadını yavaş yavaş vermeye başlayan dizi.
bilal'den muhteşem bir aforizma geliyor;
"gladyatörün tövbesi arenaya kadar, kaptanın tövbesi marinaya kadar."
"gladyatörün tövbesi arenaya kadar, kaptanın tövbesi marinaya kadar."
kanal D de yayınlanan dizi programıdır.
son bölümde yaşananlar fazlasıyla beni üzmüş dizidir. şükufenin aniden ortaya çıkışı yüzünden cevo ve zey zey in arası iyice açılmıştır. hatta cevo zey zeye evlenme teklifi etmeyi planlarken zey zey kutsal kuti ve muazzez annenin yanından ayrılmıştır. cevonun diğer bölümde ne yapacağı veya zey zeyin tekrar vazgeçip kalacağı merak konusudur.
Ulvi, Ekber amcaya ayarı vermiştir.
(bkz: ekolayzer)
(bkz: ekolayzer)
cevahir den zeynep e güzel bir ilan ı aşk tümcesi gelmiştir:
"dünya yaratıldığından bugüne kadar kendi etrafında kaç kilometre döndüyse senin etrafında o kadar dönmeye hazırım."
"dünya yaratıldığından bugüne kadar kendi etrafında kaç kilometre döndüyse senin etrafında o kadar dönmeye hazırım."
bu akşam yine son sürat yarmaya devam eden dizi.
bu akşam ki bölümde ulvi'nin fotoğraflarda gösterdiği ve görünmeyen kahraman dediği dizinin senaristi cüneyt inay'dır.
zekai'nin bir türlü adam olamadığı dizi. oğlum bu pırıl'ı bir daha affedersen tükürecem suratına bilesin.
yok bilader yok gerçekten bu ülkede iyi bir şey yapılıyor demeye gelmiyor. anında cıvıtılıyor. kardeşim bakın şukufe olayı iyice sıkmaya başlamıştı ki, gidince rahatladık ama şimdi de zeynep mevzusu çıktı ortaya. yahu bu bilal ve cevahir illa bir kız için birbirleriyle kapışmak zorunda değiller. zeynep'i kim alırsa alsın bilin ki bir taraf mutlaka üzecek. cevahir'i ne kadar çok seven varsa emin olun ki bilal'i de en az o kadar seven var bu dizide.
ayrıca bari şu ergen zekai'yi bulaştırmasaydınız bu aşk çıkmazına.
lütfen sayın senarristler lütfen 3 haftadır eşşeğin amına su kaçırmaya başladınız artık kendinize gelin ve bu dizinin bir aşk dizisi değil komedi dizisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
ayrıca emin olun şu sözlük aleminde kim olursa olsun zekai'nin yerinde o pırıl'ın okul temsilcisi seçiminden sonra oracıkta amına koyar ve bir daha arkasına bile bakmazdı... aşk bu değil amına koyum bu değil. aşk illaki acı çekmek, gururunu ayaklar altına alıp çiğnemek değil. biz türk halkıyız oğlum! götü veririz de yine gururumuzdan zerre vermeyiz. kendinize gelin!
edit: pınar yazmışım pırıl yerine bir anlık sinirle. uyarıları için sansyoklan'a teşekkürler...
ayrıca bari şu ergen zekai'yi bulaştırmasaydınız bu aşk çıkmazına.
lütfen sayın senarristler lütfen 3 haftadır eşşeğin amına su kaçırmaya başladınız artık kendinize gelin ve bu dizinin bir aşk dizisi değil komedi dizisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
ayrıca emin olun şu sözlük aleminde kim olursa olsun zekai'nin yerinde o pırıl'ın okul temsilcisi seçiminden sonra oracıkta amına koyar ve bir daha arkasına bile bakmazdı... aşk bu değil amına koyum bu değil. aşk illaki acı çekmek, gururunu ayaklar altına alıp çiğnemek değil. biz türk halkıyız oğlum! götü veririz de yine gururumuzdan zerre vermeyiz. kendinize gelin!
edit: pınar yazmışım pırıl yerine bir anlık sinirle. uyarıları için sansyoklan'a teşekkürler...
kadın seyirciyi çekmek için romantizm yapıyor senarist, ama seviyorum bende romantizm sahnelerindeki aforizmaları, sikko dizilerden daha sıkı oluyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar