bugün
- ütü10
- çabasız şıklık3
- uludağ sözlük çeteleri10
- gocu bak bi5
- patates kızartması2
- anın fotoğrafı14
- en boktan on yıl7
- beyler çok acil bakar mısınız4
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- demokratik sol parti3
- altın oran kaş3
- akşam esintisi2
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- 2028 yılında ak partiye oy verecek yazarlar2
- sabunun delik olanının üretilmesi gerekliliği2
- ali vefa8
- ali haydar fırat3
- udinese calcio2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- kuran ı kerim meali4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- seri gizli artı oy veren melek6
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- hırvatistan14
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam2
- amirim2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- amerika birleşik devletleri4
- aleyna tilki3
- ölüm9
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- nöbet5
- true neden çaylak sorunsalı2
- trabzonspor4
- anın görüntüsü14
- kral kaybederse4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
şu şüküfe ile cevahirin parkta konuşma sahnesine ve ayrılık sahnesine benden başka ağlayan varmıdır ki?
tekrarı an itibariyle star tv de.
son bölümde cevahirin üzerindeki siyah kazağın markasını fazlasıyla merak ettiğim dizi. bilen söylesin be hacı.
son bölümüyle koyu bilal yine kırıp geçirmiştir.
--spoiler--
koyu bilal dayak yiyerek zeynep'in ilgisini çekmek ister ve yolda yürüyen iki adama laf atar:
"garılarınız bağa telefon açtı. dediler ki, bizim beyler iktidarsız dediler. ben de lala'ynan beraber karılarınızla bir koalisyon hökümeti gurmaya karar verdim. isterseniz siz de gelin dicem ama, heheheeh yani, size de böyle gıytırıktan bir iki bakanlık veririz artık."
--spoiler--
--spoiler--
koyu bilal dayak yiyerek zeynep'in ilgisini çekmek ister ve yolda yürüyen iki adama laf atar:
"garılarınız bağa telefon açtı. dediler ki, bizim beyler iktidarsız dediler. ben de lala'ynan beraber karılarınızla bir koalisyon hökümeti gurmaya karar verdim. isterseniz siz de gelin dicem ama, heheheeh yani, size de böyle gıytırıktan bir iki bakanlık veririz artık."
--spoiler--
senaryosu çok cesaret kokan dizi. emsali yoktur.
son bölümün finalinde ekmek teknesinin korkutu * piyasa yaptı, başarılı bir oyuncu olmasına rağmen uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. kalıcı olmasını bekliyoruz.
an itibari ile kayseri büyükşehir belediyesi ile ilgili yolsuzluk iddialarına selam çakmışlardır.
kendilerini dışarı atmaya çalışan güvenlik görevlilerine zekai'nin cevabı;
"abi durun ya bakın ben kayseriliyim. beni bırakırsanız size kayseriden pastırma getiririm, olmadı çocuklarınıza belediyeden burs ayarlarım hem fakir olmanıza da gerek yok".
kendilerini dışarı atmaya çalışan güvenlik görevlilerine zekai'nin cevabı;
"abi durun ya bakın ben kayseriliyim. beni bırakırsanız size kayseriden pastırma getiririm, olmadı çocuklarınıza belediyeden burs ayarlarım hem fakir olmanıza da gerek yok".
koyu bilal'i tek gecerim.
ayrica gecen haftaki bölümde kahvedeki ulvi ve lala karisikligi süperdi. ulvinin mimikleri falan cok hostu.
ayrica gecen haftaki bölümde kahvedeki ulvi ve lala karisikligi süperdi. ulvinin mimikleri falan cok hostu.
devir abi yine aforizma sunmuştur bize.
-bu ülkede fikri dar olan iktidar olur her daim.
-bu ülkede fikri dar olan iktidar olur her daim.
an itibariyle tekrarını izlediğim dizi
hafize: al şu parayı git bi pilkisayar al feysbuklusundan.
hafize: al şu parayı git bi pilkisayar al feysbuklusundan.
bu zekai adam olmaz. pırıl kim ya? ne koşuyorsun o uyuzun peşinden. bırak ne hali varsa görsün...
akp nin içki yasağına selam çakmışlardır, gizli gizli rakı içmeler falan... güzel, iyi düşünülmüş espriydi...
zekai de pırıla bir tekme atsa da rahatlasak... pırıl hep zengin veya entellere yayık durumda, zekai ise deli aşık herdaim. fıstık gibi kızı teptin tavşan için ama o gene ellere koştu hoplaya zıplaya...sen de bakakaldın arkasından açık ağzınla...bize de sinirlenmek kaldı...
zey zey de baydı ama yapacak birşey yok, konunun uzaması lazım...
güldük ailecek yine...
zekai de pırıla bir tekme atsa da rahatlasak... pırıl hep zengin veya entellere yayık durumda, zekai ise deli aşık herdaim. fıstık gibi kızı teptin tavşan için ama o gene ellere koştu hoplaya zıplaya...sen de bakakaldın arkasından açık ağzınla...bize de sinirlenmek kaldı...
zey zey de baydı ama yapacak birşey yok, konunun uzaması lazım...
güldük ailecek yine...
içindeki hemen her karakterinin komik olduğu dizidir.
koyu bilal ağır basan yanıdır.
bir dizi bu kadar mı komik olur ? hiç bitmesin dediğim dizi. bitmesin lan valla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar