bugün
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması7
- casperlar daltonlar redkitler şirinler4
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- monica bellucci'ye aşık olmak3
- nasıl bir kadın2
- çerçeve yasa30
- sokakta öpüşmek7
- türbede dua etmenin şirk olması13
- engelleyen insan kibri6
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- özgür özel14
- ben bir ceviz agacıyım6
- mısır'ın mekke anlaşması'na katılmaması2
- yurt dışı çıkış harcı8
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- dilan4
- kusi2
- akıl verme vereceksen huzur ver6
- habire122
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması8
- apo milletvekili olursa olacaklar3
- gençler çalışmadan para kazanmak istiyor6
- ey sözlük ahalisi öyle aşığım ki3
- mezarlıkta ağlayan kızın asıl amacı5
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- romelu lukaku8
- nervio hamferdi3
- arkadaşlar bakar mısınız3
- nakşibendi tarikatının halidi kolundanım6
- satürnün halkasına imam hatip açmak6
- g i l d e d l i l y9
- yazarların son içtiği içecek4
- sözlükten giden yazarların hemen unutulması2
- sadece başlığı açacak kadar düşünebilmek4
- yumurtalı ekmeğe french toast diyen elitist2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- evde fare görmek6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- yumurtayı sucuklu yiyen insan kibri3
- rüyalar aleminden ruhlar alemine geçiş3
- biliyorum ama soylemem3
- arkadaşlar nick altılarda kavga etmeyiniz5
- dump atan erkek mi olur aw4
- askeri imam hatip lisesi5
- ümmetçilerin apo sevgisi6
- insanları kuşaklara ayırmak vs burçlara ayırmak3
- arkadaşlar salam3
- dağ evi3
Bütçeyi az daha artırıp xiaomi mi5 alın derim. Şahsen edindim ve böyle fiyat performans cihazı yok. Snapdragon 820 sizi çok uzun zaman iyi bir son kullanıcı deneyimiyle götürür.
yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. kamerası tırt diyen olmuş doğru ama play store da güzel uygulama var sıkıntı olmuyor o yüzden. bence en önemli avantajı fiyatına göre özellikleri çok iyi aynı zamanda her ay google tarafından güncelleme alıyor. android 7 güncellemesi alan ilk telefonlardan birisidir.
pişmanlıktır.
Son guncellemeden sonra telefon resmen sapitti. içerik değişti işlem.sekli değişti telefonu yanıtlama biçimi bile değişti. Hepsini anlıyorum tamam da ses kalitesi neden düşer. Uygulama ayarları neden değişir?
tasvip etmem.
yarın a101 de 799 liraya satışa sunulacak telefon.
Rezil bir telefondur. Almak isteyenlere şiddetle almamaları konusunda uyarıyorum. Şarj sorunu belli başlı bir sıkıntı. Dahası arka kamera iğrenç ön kamera öyle böyle. En iyi tarafı hızlı şarj (o da hemen bitiyor) ve arka taraftaki çift flaş ortamı fazla aydınlatıyor. Daha da bir özelliği yok.
4 yaşındaki cihazımdır kendileri, yakın zamanda Xiaomi Redmi Note 8 Pro'ya cebimdeki yerini devredecektir...4 yıldır vermiş olduğu tüm hizmetler için kendisine minnettarım...
2016 senesinde 1000₺ segmentinde yer alan en baba fiyat/performans cihazıydı ama bu gün itibariyle ( adroid One desteği de bittiği için ) artık çöp katagorisindedir...
2016 senesinde 1000₺ segmentinde yer alan en baba fiyat/performans cihazıydı ama bu gün itibariyle ( adroid One desteği de bittiği için ) artık çöp katagorisindedir...
5 yıldır kullandığım telefon.
sayısız şarj soketi değişimi, 6 kez batarya değişimi geçirdi. en son şubatta bataryasını değiştirdim. gayet güzel çalışıyordu, öpüp kokluyordum çünkü son değişimde sinirlenip telefonu komodine vurmuştum.
şimdi telefon donmaya başladı...
entry girerken en az 10 kez yazmaya devam etsem de kelimeler ekrana çıkmıyor mesela. önce ısınmaya başladı, "lavandula beni bi tazele be güzelim" dedi. şimdi de öksürüp kendini acındırmaya çalışıyor.
sesine kulak verip telefoncuya koşacağım.
telefon iyi hoş ama bahsettiğim problemler gerçekten can sıkıcı. bazen kamerası da günlerce açılmıyor.
bakalım, almadığım piyango biletinden para çıkarsa değiştireceğim.
sayısız şarj soketi değişimi, 6 kez batarya değişimi geçirdi. en son şubatta bataryasını değiştirdim. gayet güzel çalışıyordu, öpüp kokluyordum çünkü son değişimde sinirlenip telefonu komodine vurmuştum.
şimdi telefon donmaya başladı...
entry girerken en az 10 kez yazmaya devam etsem de kelimeler ekrana çıkmıyor mesela. önce ısınmaya başladı, "lavandula beni bi tazele be güzelim" dedi. şimdi de öksürüp kendini acındırmaya çalışıyor.
sesine kulak verip telefoncuya koşacağım.
telefon iyi hoş ama bahsettiğim problemler gerçekten can sıkıcı. bazen kamerası da günlerce açılmıyor.
bakalım, almadığım piyango biletinden para çıkarsa değiştireceğim.
her modelinde olduğu gibi genel(kronik) bağlantı soket ve batarya sorunu vardır. şaşırttı mı hayır.
üç yıla yakın ve geçen seneye kadar kullandığım telefon. zamanının fiyat performans telefonuydu. bin TL ye almıştım ve baya fazla işimi görmüştü. bir kere şarj soketi, bir kere batarya değişimi gördü. ekranı kırıldıktan ve şarjı 3 saat gitmeye başladıktan sonra veda etmek zorunda kaldım.
lafın özü telefonu aldığım zamana geri dönsem tereddüt etmeden tekrar alırım.
lafın özü telefonu aldığım zamana geri dönsem tereddüt etmeden tekrar alırım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar