bugün
- tayyibe merve çakar17
- sözlük erkekleri toplatılsın kampanyası12
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası25
- en güçlü müslüman ülke11
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor12
- sinan oğan51
- bir baltaya sap olamadim11
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor17
- akp'nin kızılelma sı vs chp'nin çeşme açılışı19
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması14
- recep tayyip erdoğan28
- en çok göze çarpan yazarlar13
- anın görüntüsü23
- israil de başlayan gezi olayları22
- hz muhammed10
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim76
- adam kazandı diyerek konuyu kapatan tip10
- seçim öncesi bütün kurumların memur alması9
- ekşi sözlük10
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir15
- akp'nin yunan bağımsızlık gününü kutlaması21
- eve hırsız girdiğinde yapılacaklar15
- 21 yaşında hiç kadın vajinası görmemiş erkek13
- kızların hoşlanma belirtileri25
- allah çelişkili kitap gönderir mi17
- kemal kılıçdaroğlu10
- muharrem ince34
- muharrem ince'nin atatürkçü olması10
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar22
- kemalizmin tek tipleştirme anti demokratikliği9
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması25
- chp döneminde hiç köprü yapılmaması9
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı10
- köksal engür14
- hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz15
- habakkuk9
- bulgarca afişlere ses etmeyen türkçü10
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak23
- bir insan için 100 milyar galaksi yaratmak15
- şanlıurfa'yı yine selin vurması10
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü32
- sahurdayız uludağ sözlük45
- izmir denince akla gelen şeyler22
- abdülhamid erdoğan vs altılı masa ittihat terakki11
- doğu perinçek9
- atatürkçü değil iskilipli atıf hocacıyım20
- bir sigara mı yaksak9
- gençlerin hep dinsiz olması23
- balyoz yok diyenlerin tepesine balyoz indi8
- erdoğan'ın diploması yok23

entry'ler (4026)
Evet enteresan bir lakap olmuş "çomar" ifadesi. bunları ince eğirip sık dokumak lazım. Bu imge'yi ortaya koyan kimse taraftarı da bol olmalı. Hmm anladık galiba, eskiden bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam diye tabir edilen bir kesime verilen yeni bir ünvan. Bu arada bu tabiri kullanan güruhun 15 Temmuz gecesi kendilerinde hissettikleri ve hak gördükleri aşağılama cesareti artık kaybolmuştur. bu saatten sonraki çabalar olsa olsa bir toz zerresidir havada. işiniz çok zor gençler psikolojik üstünlük de gitti. Takip edebildiğimiz kadarıyla evde zor tutulan %50 falan da değilmiş, bu da kötü oldu tabi sizler için. Bunu sosyal medyadan da görebiliyoruz. O çomar diye tabir edilenler meğerse ne aslanmış. Hem de öyle böyle değil gördük her biri birer çöl aslanı çıktı. Birileri de kaplumbağa misali çekildi de çekildi kabuğuna diye düşünmeyen bir Allah'ın kulu yok." diye duyuyoruz haberiniz olsun, aydınlık beyinler!
o düğünü istemeyenlerin %90'ının neden istemediği bellidir. Sebebini çok iyi biliyorlar. Bence de hak etmez bu kızlar düğünü. bunu anlamış olmaları güzel.
Arabesk şarkılara saldırma eyleminde en önde yer alan Berkay'in Metin Işık'ın "Ağla Gözüm" şarkısını da değişik bir yorumla bizlere sunması. Nasıl derseniz kişiden kişiye değişir ama ben sevdim bu tarzı da...
buyrun link: https://www.youtube.com/watch?v=2rB-nTShQQs
buyrun link: https://www.youtube.com/watch?v=2rB-nTShQQs
At var at hanımefendi denilesi hanım olmayan kari.
Kıza siktir çekmemdir. Pişman miyim asla yine olsa yapar miyim kesinlikle. Peki hala seviyor miyim evet mal miyim %100.
Kadın hakemdir.
Yapılan hatalardan dolayı kendimize verebileceğimiz puanlardan oluşur su an zirvedeyim cidden 10 üzerinden 10.
4 yıl boyunca sessiz sakin takıl ve de asik olunmayacak birine git asik ol hem de git bir de bunu soyle o da biz kız kıza eğlenmeye gidiyoruz desin . resmen mersin idman yurdu gibiyim gol yedikçe yiyorum ki 4 yıldır o can yakmalar hopppp tersine döndü bana mustahak amk ne diye gidip soylersin ki biraz zorlanır unuturdum işte bana oksijen veren ağacın dalını sikiyim. Bu arada çok aşığım be !!! Bak yine salak salak konuşuyorum.
4 yıl boyunca sessiz sakin takıl ve de asik olunmayacak birine git asik ol hem de git bir de bunu soyle o da biz kız kıza eğlenmeye gidiyoruz desin . resmen mersin idman yurdu gibiyim gol yedikçe yiyorum ki 4 yıldır o can yakmalar hopppp tersine döndü bana mustahak amk ne diye gidip soylersin ki biraz zorlanır unuturdum işte bana oksijen veren ağacın dalını sikiyim. Bu arada çok aşığım be !!! Bak yine salak salak konuşuyorum.
insanların küçük küçücük şeyler için kırk takla atmaları hep ben hep ben daha çok ben ve konuşulanların hemen hepsinin belli bir amaca yönelik olmaması gibi ve bunlara eklenebilecek birçok şey insanda bu duyguyu uyandırır . Neden niye gibi soruları bolca düşündürür insana. Bu durumu bir başkasına söylediğimizde sizi sıkıcı da bulabilir sizi çok fazla önemli bir kisi yapmaz belki böyle düşünmeniz ama en azından diğerlerinden farklı bir noktaya eğildiginizi düşünebilirsiniz.Bir de bu gibi sorunları kimseye anlatmayın anlamazlar sıkılırlar da zaten. O anlardan birindeyim şu anda.
Adamdır adam ya yani hatunun dibisi.
Çok nadirdir. Fakat bir kişiyi tanıdım öyle. Bulamazsın artık.
Önce sondaj yapılmalıydı. Kız haklı.
Saatleri müthiş. Parfümü denemek lazım.
Ayağına çelme tskın çok zor değildir.
Çay iç çay.
Terörist kaynaklarına inanıp devlete inanmıyorsanız çok daha büyük sorunlar var demektir.
edebiyatçılar boş adam değil boşluğu dolduran adamlardır.
canı sağğ olsun.
yürümediği bir tek sırat köprüsü kalmış kızdır.
işinizi yapın.