bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı45
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- ismail kartal25
- karınızı kucağınızda taşır mısınız12
- ona bir şey söyle4
- haşlanmış yumurta3
- parasetamol2
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- platon un mağara alegorisi8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- yazarların beğendiği kadın tipleri5
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- karanlıkta bi şey var hissi9
- kiraz cicegi kolonyasi28
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- dünya iyi midir9
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- flört11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- 6668
- kızılay avm11
- kendini çok önemli sanan yazar14
- jennifer lawrance8
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- anın görüntüsü28
- ağır müslüm gürses sözleri9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- fenerbahçe18
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- maddi dünyanın prensi şeytandır3
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- üniversiteli eskort kadınlar10
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- devlet2
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
sezonu erken açtıkları için rakiplere oranla daha çabuk form tutacaklarmış,lokum gibi fikstürmüş ahahahahahahahahah babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi.ulan bu mallarda olmasa gülmeyi unutacağız amk.
yeni sezonda ilk 9 haftada (bursa sıkıntı) 9 da 9 yaparsa 27 puan alacak takimim...
Şampiyonluk sayıları ve kazanılan kupalar göz önüne alındığında türkiye'nin en büyük takımı. UEFA kupasını alan olmadıkça da böyle devam edecek gibi. Önümüzdeki 10 yıl o kupayı alabilecek bir takımın olduğunu da sanmıyorum.
1905 tarihinde kurulmuş, Türkiye'nin tek UEFA kupası sahibi futbol takımı.
Elenirsek şaşırmam, rezil bir futbol, madara olan bir savunma, bek ve önlibero transferini yetiştiremeyen yönetim, takım elenirse ipiniz çekilir haberiniz ola, gram umut yok şuan oyun adına.
bir umutla tekrar izlemeye kalktığım ama 35. dk itibari ile uykumu getiren bir futbola sahip takımdır.
Maç öncesi ve maç izlerken bol bol çay ve kahve içmenizi öneririm, daha heyecan yaratacak bir atağımız yok.
Maç öncesi ve maç izlerken bol bol çay ve kahve içmenizi öneririm, daha heyecan yaratacak bir atağımız yok.
Arka arkaya 3 pas yaptığını gören beğene tık.
Ulan ms Galatasaray dedim, demez olaydım. Bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayın vasat bir takım olduğunu biliyordum ama bu kadar vasat olacağını tahmin etmemiştim. Yuh. Yatarsa bu maçtan yatar.
en son takip ettiğim maçlarında "umut bulut" oynuyordu düşün.
çok samimi birşey söyleyeceğim, ara sıra "iyi gibi görünen" durumlar hariç gs'nin en az 10-12 yıl başarılı tek bir sezonu olmayacak. inanılmaz bir aşağı "ivme" aldı, bu işin sonu 3-5 seneye kümeye kadar gider. bu da burada kalsın..
çok samimi birşey söyleyeceğim, ara sıra "iyi gibi görünen" durumlar hariç gs'nin en az 10-12 yıl başarılı tek bir sezonu olmayacak. inanılmaz bir aşağı "ivme" aldı, bu işin sonu 3-5 seneye kümeye kadar gider. bu da burada kalsın..
Allah belasını versin, dünyanın öbür ucundaki maç tutuyor bizimki alamadığı gibi bir tane de gol yiyor.
Ünal Aysal ın kasalarını boşaltıp dünyanın ilk beş takımı arasına sokacağım derken, dünya da borcu en çok olan takımlar arasında ilk beşe soktuğuydu galiba!
Şimdiki yönetim de utanmadan genç taraftarları kandırıyor. Fatih hoca zamanından kalma değerli oyuncuları satıp yerine Anadolu nun her takımda çokça bulunan ve aldıkları paranın beşte birine alabilecekleri oyuncular dururken yabancı kazmaları getiriyor.
Olm galatasaray bitti, ben bile o defteri bundan 5 yıl önce kapattım. Bugün ki yenilgisi gençlere ders olur da ceplerindeki harçlıklarıyla maça gitmezler.
Şimdiki yönetim de utanmadan genç taraftarları kandırıyor. Fatih hoca zamanından kalma değerli oyuncuları satıp yerine Anadolu nun her takımda çokça bulunan ve aldıkları paranın beşte birine alabilecekleri oyuncular dururken yabancı kazmaları getiriyor.
Olm galatasaray bitti, ben bile o defteri bundan 5 yıl önce kapattım. Bugün ki yenilgisi gençlere ders olur da ceplerindeki harçlıklarıyla maça gitmezler.
(bkz: zuhahaha)
(bkz: fetö düştü kel göründü)
geçen sene söyledim yine söylüyorum. bunlar en iyi günleriniz daha beter olacaksınız.
ptt 1 lig takımlarının yeneceği takım karşısında delik deşik olmuştur.
(bkz: fetö düştü kel göründü)
geçen sene söyledim yine söylüyorum. bunlar en iyi günleriniz daha beter olacaksınız.
ptt 1 lig takımlarının yeneceği takım karşısında delik deşik olmuştur.
13 yıl sona UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda maç kaybeden ilk Türk takımı olmuştur.
Olcan adın a 2.9 milyon euro ödeyecek takım.
Bildiğin tersine transfer bu.
Bildiğin tersine transfer bu.
Transfer politikalarını baz alarak kıyaslama yaparsak galatasaray para harcayarak rezil oluyor, bursaspor ise para harcamadan rezil oluyor.
Dünkü maçta tek maçtan yatmamı sağlayan yüz karası takım. Tanrı sizi bildiği gibi yapsın, ulan karşı takımı toplasanız sizin takımdan 1 kişi etmez.
igor tudor'un fark yaratacak oyuncum yok demesi ve carole bu takımda yer bulurken wesley sneijder'in gönderilmeye çalışılması takımın özetidir.
dursun ve yancilari kulübü batırıyor.ve işin kötüsü kimse ses çıkaramıyor.
yeni başkana, yeni hocaya ve 20 tane yeni futbolcuya ihtiyacı olan futbol takımı.
topyekun değişime uğraması gereken takımım.
yönetimden futbolcusuna kadar -birkaç kişi hariç- kesinlikle değiştirilmeli. insanda futbol sevdasını köreltecek kadar kötü bir anlayışla yönetiliyor ve yapılan transferler hiçbir işe yaramıyor.
sağ bek problemi desen sabit bir problem. çözülmesi teklif dahi edilemiyor.
orta saha çöp. sürekli geriye oynayıp gol yiyen bir takım haline nasıl geldik? real madrid'e attığımız goller aklıma geldikçe üzülüyorum. bu kadar kısa sürede bu kadar kötüye gitmek üzüyor.
yönetimden futbolcusuna kadar -birkaç kişi hariç- kesinlikle değiştirilmeli. insanda futbol sevdasını köreltecek kadar kötü bir anlayışla yönetiliyor ve yapılan transferler hiçbir işe yaramıyor.
sağ bek problemi desen sabit bir problem. çözülmesi teklif dahi edilemiyor.
orta saha çöp. sürekli geriye oynayıp gol yiyen bir takım haline nasıl geldik? real madrid'e attığımız goller aklıma geldikçe üzülüyorum. bu kadar kısa sürede bu kadar kötüye gitmek üzüyor.
riva gibi değeri yüksek olan araziyi çöp yabancı futbolcuların üstüne yapan kulüp.
bu sene ligi en iyi 6. veya 7. bitirirler.
bu sene ligi en iyi 6. veya 7. bitirirler.
derhal tudor'a yol vermesi ve sneijder'i geri kazanması gereken kulüp...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar