/887
7-8 SENEDE bir iki kez şampiyon olanların aksine sık sık şampiyon olan, futbolda türkiye adına en başarılı kulüp.
Çocukluk aşkim.
Edit: bu ifade de eksilenecek ne gibi sebep buldunuz merak ediyorum .
4 transfer yaparak durumu toparlayabilirmiş.bide transfer önerisi vermiş lan ciddi ciddi ahahahaha fm oyunu değil lan bu gerçek hayattayız amk kendine gel.

not:beter ol fetösaray bunlar daha iyi günlerin.
hani herseyden vazgeçtiğini sıkıldığın anda sana mutluluk veren bir olay olurya iste mutluluk vericek herseyinin bağlı olduğu aşkımız....
adasının kaçak bölümleri yıkılmaktadır.

görsel
görsel
stadyumu bataklık üzerinde yer almayan, türk futbolunda en başarılı kulüp.

edit: oğlum neden uyarmıyorsunuz la ? futbolda en başarılı kulüp yazmışım bir de. sanki dünya futbolundan bahsediyorum gibi olmuş. *
görsel
görsel
görsel
ihsan Kalkavan ve ömer çavuşoğlu'nu yönetici yapmayan kulüptür.
Sadece 2 fetocuyu transfer etmiştir.(yetenekli diye )
O fetocular, milli takımda da oynardı.
Milli takımda mı fetocu yani ?
Ayıp ayıp.

Neyse sadede gelelim.
Ligin kralıdır.
Öyle 3 şampiyonun çıktığı yıllarda değil; tek şampiyonun çıktığı,avrupa kupalarına gidişin olduğu, piyasanın yükseldiği zamanın kralıdır.
resmi sitesinden türkçe, ingilizce ve fransızca dil seçenekleri olan spor kulübü.

fransızca ne alaka diyeceksiniz.

galatasaray; kurum itibarile ile fransız kültürüne önem veren yaşayan bir kuruluştur. taksimde bulunan galatasaray lisesi bunun en büyük örneğidir.
lisesinden mezun olanlar genelde gazeteci, iş adamı, ceo gibi ünlü ve zengin olur. galatasaray lisesinden mezun olduysanız kulübün başkanı olma şansınız çok yüksektir.

mesela; adanan polat gs lisesi mezunu değil. adamı ihraç etme noktasına getirdiler. fransız milliyetçiliğini sonuna kadar görebilirsiniz.

ayrıca; kürt halkı için galatasaray çok büyük önem taşır. özellikle renkleri itibari ile kürt halkının ilgisini epeyce çekmiştir ve çekmeye devam etmektedir. ( ırkçılık aramayın)

mesela; abdullah öcala hasta galatasaray taraftardır. galatasaraya renklerine yeşil katması için muazzam bir para teklif etmiştir.dönemim yönetimi tarafından kati suretle red edilmiştir.

1997'in sonuna doğru takımın içine fetöcüler sızmaya başlamıştır. hakan şükür ve arif erdem gibi galatasaray'ın efsaneleri bu cemaate dahil olup abi statüsüne yükselmiştir.

dönemim futbolcularının bir çoğu terörist fettullah gülen ile bire bir görüşmüş hatta bu görüşmeler ekranlara yansımıştır.

ayrıca; türkiye deki küçük fransa sözü bu takım için söylenmiştir.

fetö ayyuka çıktıktan sonra galatasaray da hızlı bir düşüş başladı. bunu şöyle izah edelim.

(bkz: fetö düştü kel göründü)
aytemiz alanyaspor maçının özetini izledim, ahmet çalık'a verilen sarı kart ve penaltı kadar bu yıl saçma bir pozisyon görmedim.

adam iki kolunu da arkaya götürmüş ve top ister istemez üst koluna çarpıyor, adam ne yapsın götüne mi soksun kolunu.

böyle bir saçmalık yok amk!
çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın
kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi
sevdanın ugruna terkettim herşeyi
hayatın anlamı Galatasaray.
Seneye güçlenip Beşiktaşımızın karşısına çıkmasını istediğim takım. Geçen sene feneri saf dışı bıraktık. Seneye de gs'yi geçeriz ve böylelikle "Beşiktaş, Galatasarayla Fenerbahçe yarışta olmadığı için iyi gözüküyor" muhabbeti son bulur.
dursun özbek bırakmadığı sürece birşey beklenmesi akıl karı olmayacak takımdır. eski günlerine dönebilmesi için tek yol dursun belasının gitmesidir. bu yönetimle isterse jose moruinho gelsin başarı yakalayamaz.
görsel

http://www.hurriyet.com.t...0473919&utm_term=post
Bruma da gitmiş. Artık ne kadar kötü duruma düşürebilirler şu takımı!
seneye yine ilk 11 de Sabri ile çıkacak takım.
2009-2010 sezonuna da 3 ön eleme ile başlayıp sezonu 21 haziran'da açmıştı.

ilk 7 haftada form yakayıp 7 galibiyet alsa da sonrasında yorgun düşmüştür. ha bu arada bu takım rijkaard'lı los galacticos denen takımdı.
Turkiye nin en basarili gecmisi olan takim.
Son 3 yıldır takımda iyi performans gösteren kim varsa satıp yerini dolduramamış ve her yıl birer adım daha geriye düşmüş takım.
Eboue, Burak, melo, telles.
Seneye bruma, chedjou, podolski.
Beğenilmeyen telles bile şu an mumla aranıyor.
Seneye galatasaray malesef yine ilk beşe oynayacak.
nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde aile dışı yakın çevrem hep koyu galatasaraylı. tesadüf mü desem kader mi?
hakemler doğramasaydı, taraftar sabırlı olup riekerink'i göndermeseydi ve bjk denen takım kollanmasaydı bu sene ya 1. ya da 2. olan takımımdı.

ama hakemlerin kaç maç doğradığını hepimiz gördük, tudor için kötü diyemem seneye görmek lazım ama en azından teknik direktör değişikliği yaramadı, biliyorsunuz bjk ye bedavadan tonla penaltı verildi.

neyse sap keser hesap döner horoz döner tavuk gömer.
saglam 2 os saglam 2 bek saglam stoper saglam forvet ihtiyaci olan takim kisaca komple yenilenmeli .
yalan yok, savunmasının kanatlarını ve bir stoperini, ön liberosunu ve santraforu ile bir kanadını yenilemeyip heyecansız futbolcuları göndermediği takdirde yine hüsran yaşayabilecek kulüp. sinan gümüş elde tutulmalı, bruma' dan gelecek gelir ile en az iki iyi takım oyuncusu getirilmeli. bir de teknik direktör futbolun söz sahibi olmalı, yönetim karışmamalı. bunlar yapılırsa güzel şeyler olabilir.
ihtiyaçları:
1 sağ bek
1 sol bek
1 stoper
1 defansif orta saha
1 merkezi orta saha
1 santrafor
4 genç yetenek.
2016-17 sezonunun son maçında konyaspor'u evinde 2-1 yenmesine karşın, fenerbahçe'nin deplasmanda adanaspor'u 3-1 yenmesiyle ligi 4. bitiren ve dolayısıyla önümüzdeki sezonu en erken açmak zorunda kalacak takımdır.
© copyright 2005 - 2026