bugün
- nasıl birisiniz5
- türk müsün türkiyeli misin11
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- gecenin rap şarkısı3
- yazarların ruh hali3
- ayrılık6
- gecenin şarkısı3
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- issız bir yerde tatil yapmak2
- ölüm5
- rüyada nervio yu görmek8
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- favori coldplay şarkınız4
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- ispanya daki göçmen krizi8
- aylık 513 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- hırvatistan12
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- sırt kaşınması2
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- beni özleyenler elime mum diksin15
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- oyum ak partiye3
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- mutlu kalmak için öneriler6
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- akp ve mhp sol partilerdir3
- gecenin güzel olması2
- yunanistan29
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek3
- cırcır böceklerinin hala ötmesi2
- ne mutlu türküm diyene3
- sözlükteki derin yapılanma4
- insan olmaya yarim kala2
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- arkadaşlar sanki sözlükte birileri kavga ediyor2
- bu haftaki gammaz listesi2
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- donuzlamak2
Hep oyunlar, senaryolar.
sustuysak bi yere kadar.
aklınızdan çıkarmayın.
türkiyedir galatasaray.
sustuysak bi yere kadar.
aklınızdan çıkarmayın.
türkiyedir galatasaray.
hükümet ve paralı basın tarafından deliler gibi kollanan ve korunan bir yönetime sahiptir.
Sebebi arsalar değil tabi ki onlar nereden çıktı!
Sebebi arsalar değil tabi ki onlar nereden çıktı!
takım boyu cok uzun olmasına rağmen alan kapatmak için bir çaba sarf etmeyen takım. bu sekilde devam ederse takim sampiyonluktan hoca da koltugundan olacak.
ah seni ne hale düşürdüler galatasaray..
Takımımın her zaman arkasındayım. Ve bugünde - her gün defalarca söylediğim gibi- söylüyorum iyi ki Galatasaraylıyım.
kanser edecek beni kanser!
kurtlar kocayınca köpeklere maskara olur misali.
yalnız çok takmayın bu olayı, 'kümede kal galatasaray' tezahuratlarından bir sezon sonra bu takım saraçoğlunda sahada kupayla kaydı.
koskoca olimpiyat tribünlerini sahaya salya akıtarak indirdi.
aldığı kupayı zaten ben sayamadım.
neyse neyse, en büyük sen değil misin? aldırma cimbom aldırma.
yalnız çok takmayın bu olayı, 'kümede kal galatasaray' tezahuratlarından bir sezon sonra bu takım saraçoğlunda sahada kupayla kaydı.
koskoca olimpiyat tribünlerini sahaya salya akıtarak indirdi.
aldığı kupayı zaten ben sayamadım.
neyse neyse, en büyük sen değil misin? aldırma cimbom aldırma.
Taraftarlarına it muamelesi yapan bir avuç fularlı elitin yönetmeye çalıştığı spor klübü. Tesadüf eseri gs lisesi binasında divan toplantısına denk geldim ve kendi kendime kim bunlar sorusunu sorduktan sonra tekmeyi bastığım klüp. Liseden değilsen GS için hiçbirşeysin.
Gönüllerin şampiyonu olan tek takım. Ayrıca bu senenin de şampiyonu olacak.
bu sene ligi 3. sırada bitireceğini düşündüğüm takımım.
Lig ve Avrupa kupalarının türkiye' de en başarılı kulübü. Aksini iddia eden şuursuz fanatiktir.
Edit: işinize gelmiyor değil mi lan ? Köfteler sizi...
Edit: işinize gelmiyor değil mi lan ? Köfteler sizi...
galatasaray'ın defansında sıkıntı var, he nasıl var stoperlerde değil aslında bu sıkıntı. mesela serdar aziz şuan sakat ama beğenmesek de iyi stoper, ahmet çalık iyi, hakan balta çok tecrübeli, chedju iyi.
bizim en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi bekler, bindirme yapmıyorlar, yaptıkları zaman geriye gelemiyorlar. linnes neden inatla oynatılmıyor anlamıyorum, bana kalırsa birileri sabri'yi zorla oynattırıyor.
üzgünüm ama carole iyi bir bek değil, sabri ileri gitse geri gelemiyor, geri gelse ileri gidemiyor.
en büyük sıkıntı ise ortasaha, inatla oynatılan selçuk inan, ben selçuk'un da zorla oynatıldığını düşünüyorum, bana kalırsa bunlar riekerink'in tercihi olamaz. Selçuk ne pas topu kesebiliyor, ne adam kesebiliyor ne de adam akıllı pas atabiliyor, burak gittikten sonra iyice bitti. melo'dan sonra galatasaray ortasahası iş yapamaz hale geldi ve bunun en büyük sorunu ısıran bir ortasaha oyuncusu olmaması. allah'tan de jong geldi de biraz toparladı ama selçuk'un acilen kesilmesi lazım.
galatasaray'ın diğer problemi ise topsuz alan oyunu, sneijder olmadığı zaman ortasaha ile forvet arası bağlantı tamamen aksıyor, çünkü sneijder orada sürekli boşa kaçıp top alıyor ve topu forvet oyuncularına taşıyor, ama başakşehir maçında gördük ki sneijder olmadan bunu yapabilecek adam neredeyse yok. selçuk forvet hattını beslemeyi bilmiyor.
aslında bu takımın sorunları çok fazla değil, linnes'i ne olursa olsun hiç kesmeden sağ bek e koyacaksın, hakan balta'yı tekrardan sol bek'e kaydıracaksın, selçuk'u kesip yerine josue'yi ya da tolga'yı oynatacaksın.
emin olun o zaman takım daha iyi top oynar.
bizim en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi bekler, bindirme yapmıyorlar, yaptıkları zaman geriye gelemiyorlar. linnes neden inatla oynatılmıyor anlamıyorum, bana kalırsa birileri sabri'yi zorla oynattırıyor.
üzgünüm ama carole iyi bir bek değil, sabri ileri gitse geri gelemiyor, geri gelse ileri gidemiyor.
en büyük sıkıntı ise ortasaha, inatla oynatılan selçuk inan, ben selçuk'un da zorla oynatıldığını düşünüyorum, bana kalırsa bunlar riekerink'in tercihi olamaz. Selçuk ne pas topu kesebiliyor, ne adam kesebiliyor ne de adam akıllı pas atabiliyor, burak gittikten sonra iyice bitti. melo'dan sonra galatasaray ortasahası iş yapamaz hale geldi ve bunun en büyük sorunu ısıran bir ortasaha oyuncusu olmaması. allah'tan de jong geldi de biraz toparladı ama selçuk'un acilen kesilmesi lazım.
galatasaray'ın diğer problemi ise topsuz alan oyunu, sneijder olmadığı zaman ortasaha ile forvet arası bağlantı tamamen aksıyor, çünkü sneijder orada sürekli boşa kaçıp top alıyor ve topu forvet oyuncularına taşıyor, ama başakşehir maçında gördük ki sneijder olmadan bunu yapabilecek adam neredeyse yok. selçuk forvet hattını beslemeyi bilmiyor.
aslında bu takımın sorunları çok fazla değil, linnes'i ne olursa olsun hiç kesmeden sağ bek e koyacaksın, hakan balta'yı tekrardan sol bek'e kaydıracaksın, selçuk'u kesip yerine josue'yi ya da tolga'yı oynatacaksın.
emin olun o zaman takım daha iyi top oynar.
Bu bekler ile dortlu savunma oynamanin intihar oldugu sevgili takimim. Bu takim muhakkak 3 5 2 oynamali sezon sonuna kadar. Zira bekler kafaya cikamiyor arkaya adam kaciriyor 4231 in onunde oynayan iki kanat defansa yardima gelmiyor surekli gol yiyoruz. Nacizane taktik onerim sudur:
..........muslera........
..ahmet....chedju....hakan....
.........dejong..............
Linens..selcuk(tolga)..wesley..bruma(rodrigez)
Podolski(bruma/sinan)..eren
Not: linensin sagda oynamasi defansi dejongunda gomulmesi ile besleyebilmek icin. Savunmada sagdan kafa vuranlarla hakan kafaya cikarken soldan vuranlarla ahmet calik cikar linens orta yapani kesmeye calisir. Boylece beklerin kafa savunmasindaki ozurlerini biraz hafifletmis oluruz.
..........muslera........
..ahmet....chedju....hakan....
.........dejong..............
Linens..selcuk(tolga)..wesley..bruma(rodrigez)
Podolski(bruma/sinan)..eren
Not: linensin sagda oynamasi defansi dejongunda gomulmesi ile besleyebilmek icin. Savunmada sagdan kafa vuranlarla hakan kafaya cikarken soldan vuranlarla ahmet calik cikar linens orta yapani kesmeye calisir. Boylece beklerin kafa savunmasindaki ozurlerini biraz hafifletmis oluruz.
Efsane kadrosu UEFA kupasını aldığı zamandı daha sonrasi hüsran ve halen devam etmekte.
Ligde puan durumuna bakıldığı zaman şampiyonluk potasında görülen ve şampiyonluk şansı olan fakat Şuana kadar oynadığı futbolla şampiyonluğa oynayan takım görüntüsü veremeyen takım. 2014-2015 sezonunun 11. Haftasından sonra oynadığı bütün maçlarda şampiyonluğa oynayan takım görüntüsü veriyordu ve bu şampiyonluğu getirmişti bu sezon böyle görüntüsü vermedikçe şampiyonluk zor.
Küllerinden doğup bütün acımasız eleştirileri çökertecek kulüp. Sadece sabır ve Zaman gerek, güzel günler göreceğiz.
3-5-2 önerilirken sağda oynayan linens bek olarak geri çekilir dejong stoperlerin içine girince doğal olarakbalta sola kayar denilen takımdır. bruma sol kanatta veya 2, forvet olarak değerlendirilir. ha bunu da sene sonuna kadar oynasın dedim. 4lü oynuyoruz da bu defans ile gol yenmiyor muyuz? sürekli yiyoruz. en azından yan toplarda rakip forvetlerin altında sabri linens ve carole kadar ezilmez çalık chedju veya balta kafaya çıkınca. wesley de dejongun önünde selçukla beraber oyanaycak kanatlarda linens ve brumanın önüne top atacak ileride de podolski ile paslaşarak ceza sahası çevresinde etkili olacak. öyle tüm sahayı koşsun demiyorum sadece raip yarı sahayı kullanacak. daha iyi bir sistem teklifi olan varsa söylesin ama kimse 4 42 veya 4411 yazıp da rodrigez bi kanada bruma bi kanada demesin zira rodrigez ve bruma kesinlikle tek başına sürekli takımın atak yükünü çekemez. başlarına sürekli takip edecek birer ortasaha verilir bir de karşılarına ekstradan bek çıkarsa çalım yeteneği vs. kalmıyor özellikle de brumanın. kaldı ki orta yapmaktan ve gerektiğinde egosunu yenip müsait durumdaki adama pas vermekten de aciz sürekli içe kat etmeye çalışyor. (Aynı bencillik yasinde iki kat fazla şekilde var) Ayrıca 4lü defansta ne kadar sıkıntı çektiğimizde ortada ben sene sonuna kadar en azından gol yeme hastalığımıza derman olabilecek bir fikir öne sürüyorum.
bunun oynanması için sadece 2 transfer yeterlidir. 3 lü savunmanın ortasında oynayabilecek bir yaşlı kurt . top kapan, yere sağlam basan bir orta saha.
----------------muslera
-------serdar - transfer - carole
yasin------------------------------linnes
------------tolga-transfer
-------sno-----------------bruma
----------------poldi
----------------muslera
-------serdar - transfer - carole
yasin------------------------------linnes
------------tolga-transfer
-------sno-----------------bruma
----------------poldi
(bkz: beyoğlu yosması)
Beşiktaş'ın puan kaybıyla ümitlenen zavallı takım.
Avucunu yalar.
Avucunu yalar.
bugün yenerse şampiyonluk şansı yine aynı kalacaktır. çünkü bu takım deplasmanda top oynamıyor. ha bjk fb başakşehirde deplasmanda zorlanıyor aslında. bu da belli ki deplasmanda en çok puan alan takım şampiyon olacak bu sene. ama galatasaray deplasmanda en çok puan alacak takım gibi durmuyor ne yazık ki. umarım yanılırım da alev alır şampiyonluğa yürürüz.
Ibb maçı ceviremezse aksama 11 puanlık maça çıkacağız.
Bugün varını yoğunu ortaya koyarak oynamalıdır.
yüce rabbim resmen şampiyon olmamız için rakiplere birer birer kaybettiriyor. en son böyle olduğunda 4.yıldızı takmistik. arkamiza yaslandık şampiyonluk bekliyoruz.
bu kadar aptallık olmaz. rakiplerin puan kaybetmis. evinde kümedeki takıma karsı şamar oğlanına dönüyon.
şampiyonluk mu. bok oluruz. bir daha da adam gibi bir yönetim ve hoca gelmeden tek mac izlemem. sirk takımı ettiniz ulan koca
Galatasaray'ı, gelen giden taşak geciyor. yazıklar olsun.
şampiyonluk mu. bok oluruz. bir daha da adam gibi bir yönetim ve hoca gelmeden tek mac izlemem. sirk takımı ettiniz ulan koca
Galatasaray'ı, gelen giden taşak geciyor. yazıklar olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar